Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Βδομάδα με τεράστια ζόρια για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από Μπήλιου, Λεφάκη, Πατέρα και Παγιατάκη!

Μεγάλη προσοχή!

27 Σεπτεμβρίου 2021 13:51
Βδομάδα με τεράστια ζόρια για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από Μπήλιου, Λεφάκη, Πατέρα και Παγιατάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Οι τέσσερις κορυφαίοι Έλληνες αστρολόγοι είναι στο Athensmagazine.gr και αναλύουν τα αστρολογικά νέα της καινούργιας εβδομάδας, η οποία δεν αναμένεται και καλή.

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Άση Μπήλιου

Καμπανάκι σήμανε η Άση Μπήλιου για τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό και προειδοποίησε για το πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια. Παράλληλα, σε προειδοποίηση προχώρησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μίλησε για τον Οκτώβριο, που για ορισμένα ζώδια δε θα μπει ιδιαίτερα εύκολα.

O Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα είναι σε στάση φαινομενικά από σήμερα 26/09, για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 28/09/2021 και να την ολοκληρώσει στις 17/10. Ο ανάδρομος Ερμής μάς ταλαιπωρεί κάθε φορά με παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και επιστροφές από το παρελθόν. Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο αυτή του η ανάδρομη πορεία;

Ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος πιο συχνά από τους υπόλοιπους πλανήτες. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε δημιουργείται μεγαλύτερη σύγχυση σε όλα τα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης, δηλαδή «το μυαλό», τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, τις μετακινήσεις, το εμπόριο, πώς δεχόμαστε και αναπαράγουμε τις πληροφορίες από και προς το περιβάλλον μας. Όλο αυτό θα συμβεί σ’ ένα ζώδιο που έχει να κάνει πολύ με σχέσεις, αυτό του Ζυγού, όπως αναφέρει στο asibiliou.gr.

Κώστας Λεφάκης

«Σεισμό» φέρνουν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη από το περασμένο καλοκαίρι, με το γνωστό αστρολόγο να έχει τονίσει, ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη στην χώρα μας και όχι μόνο.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στο oroskopos.gr για τις αναταραχές που θα βιώσει ο πλανήτης σε όλα τα «μέτωπα». Ο Λεφάκης επισημαίνει, ότι μέχρι το 2024 θα ζήσουμε δύσκολα χρόνια, με τον κορωνοϊό να μη σταματά να μας ταλαιπωρεί, με τον Ουρανό να έχει μπει στον Ταύρο και να μη μας ταλαιπωρεί, ενώ σε μετέπειτα πρόβλεψη προειδοποιεί τους άνδρες παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι προβλέψεις για τις δύσκολες μέρες και... την ανάκαμψη

Παράλληλα, επίσης, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη στο 2021, επισημαίνοντας πως θα έρθουν σε λίγες μέρες, με τη σχέση με το χρήμα να αλλάζει, όπως και οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Προσθέτει, όμως, ότι παρά το σκληρό Νοέμβριο, τον πρώτο καιρό του 2022 θα έρθει μια ανάσα.

Καλύτερες μέρες, πάντως, θα έχουμε από το 2025 κι έπειτα, με το πρώτο άνετο καλοκαίρι να έρχεται το 2023. Ο Λεφάκης, ως επικεφαλίδα, υπογραμμίζει πως οι πιο έξυπνοι είναι αυτοί που θα επιβιώσουν, όπως επιβίωσαν οι γενναίοι τη δεκαετία του 1940.

Λίτσα Πατέρα

Ζώδια: Ευχάριστα νέα φέρνει η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι 18/10. Αυτό σημαίνει πώς μερικά ζώδια θα αναθεωρήσουν πράγματα ενώ παράλληλα θα διαταράσσουν την επικοινωνία. Την Τετάρτη η Αφροδίτη κάνει καλή όψη με τον Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη στιγμή!

H γνωστή αστρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέλυσε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Ενώ η Άση Μπήλιου προειδοποιεί 2 ζώδια!

Βίκυ Παγιατάκη

Σύμφωνα με τη γνωστή αστρολόγο, όμως, τρία είναι τα ζώδια που θα ζήσουν στιγμές αγωνίας, τη στιγμή που η Άση Μπήλιου βλέπει... παρατράγουδα.

Οι προβλέψεις της Παγιατάκη για κάθε ζώδιο

Κριός: Οι συνδυασμοί παντού αποδίδουν σήμερα

Ταύρος: Κέρδος και ευχαρίστηση συμβαδίζουν

Δίδυμοι: Οργανωμένα και αποφασιστικά παίξτε μπάλα

Καρκίνος: Το «παρασκήνιο» μπορεί να γυρίσει υπέρ σας

Λέων: Ένας πιο ούριος άνεμος για τα σχέδια σας

Παρθένος: Απρόοπτα, συγγενείς και ανώτεροι πιέζουν σήμερα

Ζυγός: Μπορεί και εσείς άλλα βοηθούν και οι συνθήκες

Σκορπιός: Αφήστε το… ψυχοψάξιμο ώρα για πάσης φύσεως κέρδος

Τοξότης: Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας δεν σηκώνει πειραματισμούς

Αιγόκερως: Φυσική κατάσταση και υγεία παίρνουν βελτίωση

Υδροχόος: Μέσα σε όλα σήμερα άλλα με ευελιξία

Ιχθύες: Μικροαναποδιές με ψυχραιμία και υπομονή

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share