Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σεισμός» από τον Κώστα Λεφάκη: «Τα χειρότερα δεν ήρθαν, σε τόσα χρόνια θα φύγει ο κορωνοϊός...»

Τρομερές προβλέψεις από τον αστρολόγο

27 Σεπτεμβρίου 2021 10:54
«Σεισμός» από τον Κώστα Λεφάκη: «Τα χειρότερα δεν ήρθαν, σε τόσα χρόνια θα φύγει ο κορωνοϊός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμό» φέρνουν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη από το περασμένο καλοκαίρι, με το γνωστό αστρολόγο να έχει τονίσει, ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη στην χώρα μας και όχι μόνο.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στο oroskopos.gr για τις αναταραχές που θα βιώσει ο πλανήτης σε όλα τα «μέτωπα». Ο Λεφάκης επισημαίνει, ότι μέχρι το 2024 θα ζήσουμε δύσκολα χρόνια, με τον κορωνοϊό να μη σταματά να μας ταλαιπωρεί, με τον Ουρανό να έχει μπει στον Ταύρο και να μη μας ταλαιπωρεί, ενώ σε μετέπειτα πρόβλεψη προειδοποιεί τους άνδρες παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι προβλέψεις για τις δύσκολες μέρες και... την ανάκαμψη

Παράλληλα, επίσης, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη στο 2021, επισημαίνοντας πως θα έρθουν σε λίγες μέρες, με τη σχέση με το χρήμα να αλλάζει, όπως και οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Προσθέτει, όμως, ότι παρά το σκληρό Νοέμβριο, τον πρώτο καιρό του 2022 θα έρθει μια ανάσα.

Καλύτερες μέρες, πάντως, θα έχουμε από το 2025 κι έπειτα, με το πρώτο άνετο καλοκαίρι να έρχεται το 2023. Ο Λεφάκης, ως επικεφαλίδα, υπογραμμίζει πως οι πιο έξυπνοι είναι αυτοί που θα επιβιώσουν, όπως επιβίωσαν οι γενναίοι τη δεκαετία του 1940.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share