Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

27 Σεπτεμβρίου 2021 07:30
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την Λίτσα Πατέρα να προειδοποιεί ότι έρχεται «περίεργος» Νοέμβριος και να χτυπάει καμπανάκι για συγκεκριμένα ζώδια τα οποία πρέπει να προσέξουν.

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με τον Ερμή να αρχίζει την φαινομενικά Ανάδρομη πορεία του, απέναντι σου και συγκεκριμένα στο Ζώδιο του Ζυγού, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς και ρήξεις! Για να πετύχεις την βελτίωση τους και την εξομάλυνση τους, θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς και πριν μιλήσεις ή στείλεις μήνυμα, να το σκεφτείς και να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου, αρκετά καλά και εξονυχιστικά!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό, θα επαναφέρει σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, κυρίως για ανοιχτές υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος! Πολύ πιθανόν να αγχωθείς και να κουραστείς λίγο παραπάνω τώρα, αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα σου μένει και καιρός για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά!

Δίδυμος

Σίγουρα φίλε Δίδυμε, βιώνεις μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική περίοδο! Τα φώτα είναι πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω σου! Ωστόσο, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό, κάνεις λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω έπαρσης και η καλή σου φήμη και λάμψη, κλονίζονται! Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου, αρκεί να προσπαθήσεις πολύ, να παραμείνεις κάθε στιγμή προσγειωμένος και ώριμος!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Ζώδιο του Ζυγού, θα ξυπνήσει αρκετή νοσταλγία και κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν που πονάνε, κυρίως όσον αφορά σπίτι και οικογένεια! Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, αφού πλέον πήρες τα μαθήματα σου από παρελθοντικές εμπειρίες!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής μπορεί πλέον να βρίσκεται στο φιλικό για σένα Ζώδιο του Ζυγού, ωστόσο η Ανάδρομη πορεία του, θα επαναφέρει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά, κάποια νέα και ειδήσεις που θα σε προβληματίσουν, πολλές περίεργες επαφές που σε μπερδεύουν και προβλήματα σε συναντήσεις ή μετακινήσεις! Ωστόσο, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής τώρα και πολύ περιζήτητος στους κύκλους σου, γι’αυτό εκμεταλλεύσου το!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου, αφού κάποια προβλήματα, τώρα επανέρχονται! Η αστάθεια επανέρχεται και εσύ οφείλεις να είσαι υπομονετικός και λογικός και κυρίως να προσπαθήσεις σκληρά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις κατακτήσει και να απολαύσεις την ζωή, χωρίς ανασφάλεια και άγχος!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, από σήμερα, γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου σε επαφές και επικοινωνίες! Η ημέρα φέρνει προβλήματα μέσα από μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, εξόδους και γενικά μετακινήσεις, που θα σου προκαλέσουν λίγο άγχος και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο Ζώδιο του Ζυγού, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και να μην ακούς άφοβα την διαίσθηση σου, αφού αν πεις ναι σε ό,τι κι αν σου «λέει» το ένστικτο σου, πολύ πιθανόν να βγει λάθος και να σε απογοητεύσει! Οφείλεις επίσης να προσέξεις, την συμμετοχή σου σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, ώστε κάποιες αποκαλύψεις να μην σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον φιλικό σου Ζυγό, θα έχεις νέες εμπειρίες, επίτευξη των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση! Πολύ πιθανόν όμως, να παρατηρήσεις ασυνεννοησία και ίσως παρεξηγήσεις στις φιλικές σου σχέσεις, ιδίως λόγω της προκλητικής σου συμπεριφοράς! Γενικά, ετοιμάσου για πολλές αλλαγές, οι οποίες θα είναι κάποιες θετικές, αλλά και ορισμένες αρνητικές!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Με τον Ανάδρομο Ερμή πλέον στον Ζυγό, οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά και να μην παρασυρθείς από επικοινωνιακά λάθη ή παρορμητικές αποφάσεις που ενδεχομένως να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που επιθυμείς!

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, μπορεί να είναι φαινομενικά μία επικοινωνιακά πλούσια μέρα, αλλά θέλει προσοχή, λόγω της Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ζυγό! Μην παρασύρεσαι σε παρορμητικά και αυθόρμητα λόγια, λόγω αισιοδοξίας, χαράς και κεφιού! Επιπλέον προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις σου, αλλά και οι γνωριμίες σου! Έχει μάλλον λάθος εκτιμήσεις και «πέφτεις σε γκάφες» που θα ρίξουν την καλή σου ψυχολογία και θα σε προσγειώσουν απότομα!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα μάλλον επιθυμείς να κλειστείς στον εαυτό σου και να αφιερωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες! Ωστόσο ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο Ζώδιο του Ζυγού, θα σε μπερδέψει αρκετά, όσον αφορά το τι πραγματικά θες από την ζωή σου και σίγουρα δεν είναι η ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις! Μάθε να συνδυάζεις την διορατικότητα σου με την λογική, ώστε να μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα για τους άλλους!
Πηγή: oroskopos.gr
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share