Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

25 Σεπτεμβρίου 2021 00:16
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την Λίτσα Πατέρα να προειδοποιεί ότι έρχεται «περίεργος» Νοέμβριος και να χτυπάει καμπανάκι για συγκεκριμένα ζώδια τα οποία πρέπει να προσέξουν.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα θετικό για σένα! Έχεις πλέον την ικανότητα να αξιολογήσεις ορθά και αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου! Ισορροπείς με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και αυτό θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Ταύρε και στην κυριολεξία, λάμπεις! Πραγματικά, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν αποφύγεις έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές! Αρκετοί από τους στόχους σου και τις επιδιώξεις σου, μπορούν τώρα να εκπληρωθούν με ευκολία, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Άρης και ο Κρόνος, μπορείς να βρεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα και γενικά κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί! Ιδανική ημέρα για την υλοποίηση των στόχων σου και την γενική βελτίωση της ζωής σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, φέρνει λύσεις και εύνοια στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν πρόκειται ή επιθυμείς να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για πρωτοβουλίες, συμφωνίες και αποφάσεις! Επίσης, κάποια κακώς κείμενα που αφορούσαν τις συγγενικές και οικογενειακές σου σχέσεις, που σε προβλημάτιζαν, λαμβάνουν τέλος! Γενικά, αξιολόγησε εκ νέου κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να χαράξεις τώρα μια νέα πορεία ζωής!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα βελτιώσεις, θα εξομαλύνεις και θα διορθώσεις σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς σου, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες! Στον επικοινωνιακό τομέα, ανοίξεις ορθά και κατανοητά τις σκέψεις και τις ιδέες σου, με αποτέλεσμα να πείθεις πιο εύκολα τον συνομιλητή σου! Σε κοινωνικές συναναστροφές, οι προσπάθειες σου, επιτέλους ανταμείβονται και έχεις πια το «πάνω χέρι»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, βρίσκεις και πάλι τον αξιαγάπητο εαυτό σου! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για περιπέτεια, για ελευθερία, για ψυχαγωγία και για έντονη κοινωνικότητα! Η τάση σου ωστόσο για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, ενδεχομένως να πλήξει επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες, ιδίως όταν το παρακάνεις με τα αστεία ή τα νεύρα σου! Όπως και να’χει, εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, το Τρίγωνο που σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για το παρόν, αλλά και μακροπρόθεσμα! Έρχονται νέες ισορροπίες και λύσεις μόνιμες στις διαπροσωπικές σου επαφές, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Επιτέλους, ανταμείβεσαι για όλες τις παρελθοντικές σου προσπάθειες, αλλά και για τυχόν απογοητεύσεις που είχες υποστεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο σήμερα, επιφυλάσσει για σένα, θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και ανανεωμένη ψυχολογία! Θα καταφέρεις, να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις! Κάνε έναν απολογισμό των περασμένων γεγονότων και οργάνωσε σωστά τις επόμενες κινήσεις σου. Σίγουρα κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν γίνουν άμεσα αντιληπτά και αισθητά, θα σε απαλλάξουν από άγχη και ανασφάλειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και καταφέρνεις να καταπλήξεις τους πάντες! Τέρμα πια το ευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι ήξεραν μέχρι τώρα! Ξεχωρίζεις για την ήρεμη δυναμικότητα σου, την πρακτικότητα σου και την λογική σου σήμερα, γεγονός που σε εξυπηρετεί άψογα, στο να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς στόχους, που καιρό προσπαθείς να εκπληρώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Άρης σήμερα, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες! Μπορείς τώρα να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις ή και ακόμα και τοξικές σχέσεις, με μεγαλύτερη ευκολία! Διεκδίκησε μία εκ νέου συζήτηση κάποια θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση! Οργανώνεις καλύτερα την ζωή σου και τον χρόνο σου, βελτιώνοντας την καθημερινότητα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, επικεντρώνεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα συναισθήματα σου και στη φωνή της διαίσθησης σου. Καταλαβαίνεις απόλυτα τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και έτσι καταφέρνεις και «προλαβαίνεις» πολλές δυσάρεστες καταστάσεις ή συνέπειες! Έτσι θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις αποκλειστικά εσύ τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα είναι η ημέρα φίλε Ιχθύ, όπου θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση, αλλά και η αντίδραση σου, σε καταστάσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα! Οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, ευφυείς και αξιοθαύμαστες! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και η νευρικότητα στην οδήγηση!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share