Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θα έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο»: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Προειδοποίηση της έμπειρης αστρολόγου

24 Σεπτεμβρίου 2021 12:53
«Θα έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο»: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Η αστρολόγος Άση Μπίλιου μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, ανέλυσε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε για το τρίγωνο στον Άρη και τον Κρόνο, το οποίο επηρεάζει μέχρι την Κυριακή τα ζώδια. Ωστόσο διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα (24/09).

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Λατρεύουν την απιστία: Aυτά είναι τα 5 ζώδια που τους είναι αδύνατον να παραμείνουν πιστά

Eίναι λυπηρό αλλά οι άνθρωποι δεν είναι πάντα πιστοί στη σχέση τους. Η απιστία είναι η πιο η πιο κοινή αιτία χωρισμού και ενώ ο ορισμός της διαφέρει από σχέση σε σχέση και από άτομο σε άτομο, όποιος τη βιώνει πληγώνεται βαθιά.

Οι λόγοι που οδηγούν κάποιον σε αυτό το βήμα μπορεί να είναι πολλοί. Μήπως, όμως, και τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους;

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο άπιστα ζώδια.

Διαβάστε επίσης: Αναβρασμός από την Άση Μπήλιου: Κρίσιμες ώρες στα ερωτικά και οικονομικά γι' αυτά τα ζώδια!

Ιχθύες

Εξ αιτίας του ευαίσθητου και αδύναμου χαρακτήρα του, είναι ο πιο επιρρεπής στην απιστία. Είναι απρόβλεπτος και κάνει παράνομες σχέσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεται. Αν η σχέση του δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, ψάχνει αλλού όσα του λείπουν. Ωστόσο, επειδή φοβάται μήπως πληγώσει τον άλλον, δύσκολα θα φύγει από μια δυστυχισμένη σχέση. Προτιμά να ζει δύο ζωές, παρά να φύγει.

Δίδυμοι

Τα θέλει όλα. Είναι επικοινωνιακός και προσιτός. Φλερτάρει και «κάνει παιχνίδι» διαρκώς. Η παιχνιδιάρικη φύση του Διδύμου δεν τον αφήνει να παραμείνει πιστός σε μια σχέση για πολύ. Βαριέται εύκολα και δεν διστάζει να κάνει παραπάνω από μία παράνομη σχέση, αν δεν ικανοποιείται.

Λέων

Τα Λιοντάρια αναζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση. Θέλουν να έχουν την προσοχή των άλλων, να τους φέρονται σαν βασιλιάδες. Αν αντιληφθούν ότι αρχίζεις να τους αγνοείς, τότε θα αναζητήσουν αλλού αυτό που δεν τους δίνεις. Αν φλερτάρουν έναν Λέοντα και νιώσει μοναδικός, τότε θα ενδώσει στην παράνομη σχέση.

Λατρεύουν την απιστία: Aυτά είναι τα 5 ζώδια που τους είναι αδύνατον να παραμείνουν πιστά

Τοξότης

Ο Τοξότης ψάχνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα στις σχέσεις του. Αφοσίωση, στήριξη, αγάπη και ίσως το καλύτερο status quo. Aν η σχέση του δεν του τα παρέχει, δεν θα δυσκολευτεί να τα ψάξει άλλου.

Σκορπιός

Το πάθος τον χαρακτηρίζει, αλλά δεν θα απιστήσει ελαφρά τη καρδία. Θα το κάνει, αν το έχεις κάνει και εσύ, αν το πάθος μεταξύ σας έχει χαθεί ή αν του έχεις πει ψέματα. Η αίσθηση ανικανοποίητου που τον χαρακτηρίζει μπορεί, επίσης, να τον οδηγήσει σε μια παράνομη σχέση, ενώ δύσκολα αντιστέκεται σε ένα έντονο φλερτ ή στην eρωτική έλξη με κάποιον άλλο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share