Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καμπανάκι» από Μπήλιου, Πατέρα και Παγιατάκη: Προσοχή αυτά τα ζώδια! Ποιοι θα ευνοηθούν περισσότερο και οι κερδισμένοι του έρωτα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

22 Σεπτεμβρίου 2021 14:50
«Καμπανάκι» από Μπήλιου, Πατέρα και Παγιατάκη: Προσοχή αυτά τα ζώδια! Ποιοι θα ευνοηθούν περισσότερο και οι κερδισμένοι του έρωτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καμπανάκι» σήμαναν οι Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιώντας συγκεκριμένα ζώδια, ενώ επισήμανα ποια θα είναι αυτα που αθ ευνοηθούν τις ακόλουθες ημέρες αλλά και το ποιοι θα είναι οι κερδισμένοι στον έρωτα. Δείτε ανα αλαυτικά παρακάτω τις αστρολογικές του προβλέψεις αλλά ρίξτε μια ματιά αλλα και στα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν εγκληματίες.

Φθινοπωρινή ισημερία! Προσοχή σε αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Ζώδια: Το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, στις 22:21 ώρα Ελλάδας, αρχίζει και τυπικά το φθινόπωρο, καθώς θα συμβεί η φθινοπωρινή ισημερία στο βόρειο ημισφαίριο, όπου βρίσκεται και η Ελλάδα. Αυτό θα επηρεάσει τα περισσότερα ζώδια καθώς ο Ήλιος περνάει το βράδυ στον Ζυγό!

Η αστρολόγος Άση Μπίλιου μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, ανέλυσε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Ωστόσο το διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα (22/09).

Λίτσα Πατέρα: Αυξάνεται η ερωτική διάθεση για αυτά τα ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια για την σημερινή ημέρα, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό. Η ίδια μιλά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, για την ερωτική διάθεση συγκεκριμένων ζωδίων, που μπορεί να καταλήξει σε ανεκπλήρωτο πάθος! Παράλληλα, δραματικές καταστάσεις τα επόμενα 24ωρα για 4 ζώδια.

Ο αστρολογικός χάρτης της ημέρας από την Βίκυ Παγιατάκη - Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο

Βίκυ Παγιατάκη: Τον αστρολογικό χάρτη της ημέρας παρουσίασε γνωστή αστρολόγος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» δίνοντας τις προβλέψεις της για κάθε ζώδιο!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share