Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Καμπανάκι για άκρως επικίνδυνη μέρα από την Άση Μπήλιου: Συναγερμός για 3 ζώδια!

Μεγάλη προσοχή!

22 Σεπτεμβρίου 2021 07:47
Καμπανάκι για άκρως επικίνδυνη μέρα από την Άση Μπήλιου: Συναγερμός για 3 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις της ημέρας (22/09) για τα 12 ζώδια:

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη τη μέρα και είναι κάπως πιεστική. Παρόλα αυτά, εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως ό,τι κι αν παρουσιαστεί θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να το υπερπηδήσετε. Μάλιστα, αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια, θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας -με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα- που ο λόγος σας θα έχει μεγαλύτερη επιρροή προς τους άλλους. Όμως, μην γίνεστε απότομοι και καταπιεστικοί όταν θέλετε κάτι από τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας. Χρειάζεται τρόπο και διπλωματία για να πάρετε αυτό που θέλετε. Από σήμερα το βράδυ ο Ήλιος στον Ζυγό φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Για τον επόμενο μήνα οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα δείτε ποια σας κάνει και ποια θα αφήσετε πίσω σας. Ξεκινά μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος για σας.

Καμπανάκι για άκρως επικίνδυνη μέρα από την Άση Μπήλιου: Συναγερμός για 3 ζώδια!

Ταύρος

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει τις συνθήκες γύρω σας πολύ έντονες, με αντιπαραθέσεις, εντάσεις και τάση για παιχνίδια δύναμης, καθώς υποβοηθείται αυτό το κλίμα κι από τη Σελήνη στον Κριό και την αντίθεση της με τον Ερμή. Αν δεν είναι κάτι που σας αφορά, μην τσιμπήσετε και μπείτε στη διαδικασία να συμμετέχετε ή να πάρετε το μέρος κάποιου, διότι τελικά θα βρεθείτε εσείς μπλεγμένοι. Ακόμη, προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Είναι η μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις, καθώς θα προσπαθείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο. Αντ’ αυτού κοιτάξτε να αξιοποιήσετε θετικά το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αποκτώντας μεγαλύτερο έλεγχο στη δουλειά. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, τη δουλειά, τις σχέσεις με συνεργάτες και θα κάνει πιο απαιτητικές τις συνθήκες στη δουλειά και πιο έντονο το άγχος σας για να πάνε όλα καλά και όπως πρέπει. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να έχετε καλή οργάνωση στη μέρα σας, για να ανταποκρίνεστε σε όλα και να μην παραμελείτε το πιο βασικό απ’ όλα, που είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αντιθέτως περιορίζουν τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Ακόμη, βάλτε τα όρια σας σε φίλους και γνωστούς, αν νιώθετε ότι σας απασχολούν από το έργο που έχετε. Από την άλλη, προσοχή σε έξοδα που μπορεί να κάνετε χωρίς να τα έχετε υπολογίσει όπως πρέπει, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Σήμερα, ακόμη, μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα. Δεν ευνοούνται όμως ούτε οι συμφωνίες κι επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να αιτηθείτε μια αύξηση. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό σηματοδοτεί για σας την έναρξη μιας ιδιαίτερα δημιουργικής και κοινωνικής περιόδου, που ξεκινά μαγικά πάνω στη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι ο αδύναμος Ήλιος του Ζυγού ζορίζεται από κάποιες όψεις στην πορεία. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα περνάτε καλά, αλλά ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα και οφείλετε να είστε ευέλικτοι. Θέματα ερωτικών σχέσεων και παιδιών θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας σάς ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά, η απαιτητική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό, ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, μην προχωρείτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά, για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Ο Ήλιος περνά σήμερα στον Ζυγό και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε να περιποιηθείτε το «παλάτι» σας, άλλοι μπορεί και λόγω συνθηκών να περάσετε περισσότερες ώρες μέσα σε αυτό εργαζόμενοι με τηλεργασία ή ακόμη μπορεί να έχετε υπόψη σας να ψάξετε ένα άλλο σπίτι προκειμένου να μετακομίσετε.

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σάς κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους. Παρόλα αυτά, επειδή ο Ερμής σχηματίζει απαιτητική όψη με τον Πλούτωνα και υποβοηθείται κι από την αντίθεση Σελήνης-Ερμή, φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους, ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά ζητήματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, διότι από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ζυγό σημαίνοντας τη φθινοπωρινή ισημερία, μια στιγμή στον χρόνο που ψάχνουμε την ισορροπία πρώτα μέσα μας και μετά στις σχέσεις μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια θετική στιγμή για σας τους Λέοντες σε ό,τι αφορά τις επαφές σας με τους άλλους, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την αυτοέκφραση σας. Βέβαια, επειδή στην πορεία θα υπάρχουν κάποιες δύσκολες όψεις, όλες αυτές οι δραστηριότητες μπορεί κάπως να σας προβληματίσουν.

Παρθένος

Η όψη τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα σας σπρώχνει σε μια ανάγκη να ελέγξετε τους γύρω σας ή τα πράγματα στη δουλειά ή στις σχέσεις, αλλά λίγη ψυχραιμία είναι απαραίτητη για να μην κάνετε υπερβολές. Μπορεί να νιώθετε απογοήτευση, διότι δεν πάνε τα πράγματα με τους ρυθμούς που θέλετε μπροστά κι όλο και κάτι σας εμποδίζει για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε, είτε οι συνθήκες της εποχής είτε άλλοι ανασταλτικοί παράγοντες. Ένα αίσθημα ανικανοποίητου μπορεί να είναι έντονο, αλλά προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τη διάθεση αυτή στον σύντροφο σας ή στην οικογένεια σας. Ο Ήλιος περνά σήμερα στον Ζυγό σημαίνοντας τη φθινοπωρινή ισημερία και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα. Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου θα είναι μια πολυδάπανη περίοδος, με έξοδα είτε για τις προσωπικές σας ανάγκες είτε για το σπίτι, ενώ τα έσοδα μπορεί να περιορίζονται ή να καθυστερούν να φτάσουν στην ώρα τους τη στιγμή που τα χρειάζεστε, διότι ακολουθεί κι ανάδρομος Ερμής. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να βρείτε μεγαλύτερη ισορροπία σε αυτό τον τομέα και να κόψετε ό,τι περιττό, κάνοντας καλύτερη διαχείριση.

Ζυγός

Χρόνια πολλά αγαπημένοι μου Ζυγοί! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας σήμερα (αυτό συμβαίνει φέτος, άλλες χρονιές περνά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, γι’ αυτό και υπάρχει σύγχυση πότε ξεκινά ένα ζώδιο) και είναι πάντα μια περίοδος που είστε στο επίκεντρο και τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Σήμερα όμως καλείστε να απαντήσετε στο εξής ερώτημα: πώς μπορείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή; Από τη μια οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή στο σπίτι είναι σοβαρές και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται, διότι δε νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας, είτε είναι ο σύντροφος, ένας φίλος ή ένας πολύ στενός συγγενής. Η Σελήνη στον Κριό σάς καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων, με μια μοναδική ίσως λύση: «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τις διαφωνίες κυρίως για υποκειμενικές απόψεις.

Καμπανάκι για άκρως επικίνδυνη μέρα από την Άση Μπήλιου: Συναγερμός για 3 ζώδια!

Σκορπιός

Σήμερα δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη εσείς, κυρίως στον χώρο της εργασίας. Καλά κάνετε που αναλαμβάνετε ευθύνες, αλλά μπορεί να κατηγορηθείτε ότι γίνεστε συγκεντρωτικοί και δεν μοιράζεστε με τους άλλους αυτά που πρέπει. Προσπαθήστε λοιπόν τη σημερινή μέρα να κάνετε έναν σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων, για να βγει καλύτερα η ημέρα σας. Από την άλλη, η όψη Ερμή-Πλούτωνα μπορεί για όσες-ους είναι αδέσμευτες-οι να δημιουργήσει μια τάση να επιστρέφετε με το μυαλό σας στο παρελθόν, μολονότι βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα είναι μια αρκετά κουραστική μέρα και ίσως και κάπως φορτισμένη συναισθηματικά και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι αργά το βράδυ, για να ανταποκριθείτε στον φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές, κλπ. Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό σήμερα στον 12ο Ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και στρέφει την προσοχή σας στον εαυτό σας και τις προτεραιότητες σας. Μέχρι τις 23/10, που θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια, είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, που πρέπει να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, κάνοντας ίσως περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας. Είναι ακόμη μια πιο παρασκηνιακή περίοδος που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας ή αυτά που προετοιμάζετε.

Τοξότης

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας, καθώς η Σελήνη στον Κριό και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σάς καλούν να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε έναν πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες που μπορεί να γίνονται και στον χώρο της εργασίας σας. Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα και μάλιστα μπορεί να μάθετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες από ένα τηλεφώνημα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από τον φόρτο εργασίας ή μπορεί να υπάρχει και μια κάπως παρασκηνιακή κατάσταση στην καθημερινότητα σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό σήμερα σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη του φθινοπώρου και στρέφει το βλέμμα σας στους στόχους σας, στους φίλους και στη συλλογική δουλειά. Συνήθως, είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εξωστρέφεια για σας τους Τοξότες, που ευνοεί την επαφή σας με τους φίλους, τους συνεργάτες ή τους ομοϊδεάτες σας. Αν έχετε ένα πρότζεκτ που απαιτεί ομαδική δουλειά μπορεί να πιεστείτε λίγο παραπάνω.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό είναι το σημαντικό αστρολογικό μας θέμα σήμερα, καθώς σηματοδοτεί μια περίοδο για σας που η καριέρα, η κοινωνική αναγνώριση, η έξωθεν μαρτυρία σας θα είναι πιο σημαντική από άλλους τομείς στη ζωή σας κι εκεί θα στραφείτε περισσότερο, για να βελτιώσετε την εικόνα, την επαγγελματική σας απόδοση και το προφίλ σας. Κουραστική περίοδος αν σκεφτεί κανείς τις όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος στο πέρασμα του στον Ζυγό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι αποτελεσματική η επιρροή, απλά για κάτι που σε άλλες περιπτώσεις θα σπαταλούσατε λιγότερο χρόνο και ενέργεια, τώρα θα πρέπει να εξαντλήσετε τα περιθώρια. Η ιδιαίτερα πιεστική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας σήμερα, αγαπητοί μου Υδροχόοι καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγηθείτε σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο. Αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα, αν εστιάσετε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι, μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις. Σήμερα όμως περνά και ο Ήλιος στον Ζυγό. Πάντα αυτή η επιρροή είναι εξαιρετικά θετική για το δικό σας ζώδιο, καθώς ο Ήλιος φωτίζει με αισιοδοξία την ψυχολογία σας και σας κάνει πιο πρόθυμους να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, για τις σπουδές, τις δουλειές, ακόμη και για τα ταξίδια που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε. Όμως, οι δύσκολες όψεις του Ήλιου με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στην πορεία μπορεί να ψαλιδίσουν λίγο την αισιοδοξία σας, καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια. Θα πρέπει να φανείτε λοιπόν επινοητικοί, ώστε να κάνετε αυτά που θέλετε με διαφορετικό τρόπο ίσως.

Ιχθύες

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα αγαπητοί μου Ιχθύες να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε. Καθώς οι σημερινές όψεις παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων, για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Με κάποιο τρόπο η μέρα σας δίνει μαθήματα υπομονής, γι’ αυτό προσπαθήστε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας, ώστε να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με όσα επείγουν. Δυσαρέσκειες με συνεργάτες μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση στο μυαλό σας σήμερα. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό θα φωτίσει τον τομέα των οικονομικών, οπότε στο επόμενο διάστημα φαίνεται ότι θα κάνετε περισσότερες συζητήσεις γι’ αυτά ή μπορεί να έχετε και κάποιες διαπραγματεύσεις σε σχέση με τον μισθό σας. Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε έξοδα. Από την άλλη, μπορεί να σας προκαλεί μεγαλύτερη αγωνία το οικονομικό του συντρόφου σας ή της εταιρείας που εργάζεστε και να μην αφορά αυτή η επιρροή το προσωπικό σας εισόδημα. Συν τοις άλλοις, είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία και σε θέματα υγείας και να προστατεύσετε τον οργανισμό σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share