Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

16 Σεπτεμβρίου 2021 06:45
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Ξέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Αντιδράς στις καταστάσεις αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και ορισμένες στιγμές ψυχρά και απόμακρα! Ωστόσο αυτή σου η στάση, θα φέρει κοντά σου, μόνο ανθρώπους που όντως σε αγαπούν!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, επαφές και συναντήσεις! Ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αυτοπεποίθηση σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν, να προσέξεις σε επαφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν ή και να θυμώσουν μαζί σου!

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, επιτέλους θα πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και θα πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια και θα εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες. Σήμερα καλό θα ήταν να ρίξεις τον εγωισμό σου και να επιδιώξεις μία επανένωση ή συζήτηση, με άτομα τα οποία είχες παρεξηγηθείς και θα δεις ότι θα βγει υπέρ σου και θα καταφέρεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», από εδώ και πέρα!

Καρκίνος

Επιτέλους, φίλε Καρκίνε, οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς! Γενικά, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα και όφελος για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και έμπρακτα, για την βοήθεια που τους προσφέρεις! Η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας, ιδίως αν έχουν να κάνουν με αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, ξέρεις πως και πότε να γοητεύσεις τα πλήθη και με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Αποφασίζεις να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση! Τα γεγονότα της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, συναισθηματική ζεστή ατμόσφαιρα και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, εντείνονται τα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης, για οτιδήποτε θέμα σε απασχολούσε μέχρι τώρα! Εμπλούτισε με συναίσθημα και αγάπη, προβληματικές συγγενικές σχέσεις και μην συνεχίζεις την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, με ανούσια γκρίνια ή παράπονα!

Σκορπιός

Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ! Ο σαφής και ευθύς τρόπος που επικοινωνείς, θα φέρει αρκετές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Προσοχή μόνο στην τάση σου για κουτσομπολιό και την νευρική οδήγηση!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται, όμως οι καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από ό,τι συνήθως, γι’αυτό δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να πιέζεις γεγονότα! Στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, είναι καλό να είσαι αποφασιστικός, αφού σαφώς τώρα θα νιώσεις δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά και ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Αιγόκερως

Με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Αιγόκερε, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της ταχύτατης και άμεσης δράσης σου! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, γεγονός που θα φέρει εκπληρώσεις στόχων! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η συμπεριφορά σου και η αντίδραση σου, σε τυχόν διαφωνίες, διότι έχεις την τάση να απαντάς με εγωιστικό τρόπο μέσα στα νεύρα σου, να μην υπολογίζεις τις απόψεις των άλλων!

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Η σημερινή ημέρα, είναι περισσότερο ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων αλλά και παρατήρησης κυρίως των γεγονότων και των καταστάσεων, παρά συμμετοχής σου σε αυτά! Χρησιμοποίησε την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο άμεσο περιβάλλον σου!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο! Το απρόβλεπτο, θετικού ή αρνητικού χαρακτήρα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αρκετές φορές μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και προετοιμασμένος! Γενικά πάντως, πολλές από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται!

Βίκυ Παγιατάκη: Τι φέρνει η σελήνη στον Αιγόκερω; Τα 3+1 ζώδια που πρέπει να προσέξουν (Video)

Βίκυ Παγιατάκη: Τι φέρνει η σελήνη στον Αιγόκερω; Τα 3+1 ζώδια που πρέπει να προσέξουν (Video)

Βίκυ Παγιατάκη: Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα, πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι και πιο συγκεντρωμένοι, με την αστρολόγο να κρούει καμπανάκι για 4 ζώδια. Παράλληλα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να κάνουμε αγορές, να προχωρήσουμε σε μια ανακαίνιση που θέλαμε καιρό να κάνουμε, αλλά και να αφήσουμε στο παρελθόν μια αγάπη που πια δεν έχει κάτι να μας προσφέρει.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από την αστρολόγο του «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη:

Κριός: Τελευταίες προετοιμασίες πριν τη μάχη

Ταύρος: Έως αύριο το μεσημέρι σώζεται πιο εύκολα η… παρτίδα

Δίδυμοι: Νέο κεφάλαιο από αύριο το βράδυ και μετά

Καρκίνος: Όλα σήμερα και γρήγορα. Είναι καλύτερα!

Λέων: Εργασία και φυσική κατάσταση σε πρώτο πλάνο

Παρθένος: Κυριολεκτικά στο κατώφλι σας τα καλύτερα νέα

Ζυγός: Μέτρο και διπλωματία απαραίτητα από σήμερα

Σκορπιός: Μυαλό και διαίσθηση βοηθούν παντού

Τοξότης: Κάντε καινούργιο πρόγραμμα από αύριο, σε νέες συνθήκες

Αιγόκερως: Κρατήστε ιδέες, επισημάνσεις και συμπεράσματα

Υδροχόος: Κάτι καλό ή καλύτερο ψήνεται και δίνει βοήθεια

Ιχθύες: Ένας δύσκολος κύκλος κλείνει, ένας καλύτερος ανοίγει

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share