Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τοπίο στην ομίχλη για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες;

15 Σεπτεμβρίου 2021 11:51
Τοπίο στην ομίχλη για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άση Μπήλιου: Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη να κινείται ακόμη στον Αιγόκερω και η πιο σημαντική της όψη είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό, που μας καλεί να σκεφτούμε με έναν διαφορετικό τρόπο, αν θέλουμε λύσεις στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα μας.

Σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της υπόλοιπης εβδομάδας μας. Από την άλλη, συνεχίζεται και σήμερα η επιρροή της χθεσινής αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα, που δείχνει ότι είμαστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των συνανθρώπων μας και πιο συμπονετικοί με αυτούς που είναι πιο αδύναμοι και χρειάζονται βοήθεια.

Όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, είμαστε σε μια εβδομάδα που στο ξεκίνημα της θα μπορούσε να φέρει κάλλιστα τον τίτλο «τοπίο στην ομίχλη», εξαιτίας της όψης αυτής. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη σύγχυση και έμφαση στα αδιέξοδα. Όμως, όλο αυτό είναι παροδικό, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Από τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Άρης άλλαξε ζώδιο και πέρασε στον Ζυγό.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με έγνοιες περί των επαγγελματικών και άγχη κυρίως για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι. Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημα της είναι λίγο πιο ασταθής, όπως θα έχετε διαβάσει στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, και χρειάζεται να προφυλάσσουμε τα όρια μας και να προστατεύουμε τον εαυτό μας. Για σας θα μπορούσε να είναι και μια εβδομάδα κάποιου παρασκηνίου. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου θα έχετε περισσότερη πίεση στις σχέσεις σας, καθώς ο Άρης πέρασε ήδη τα ξημερώματα της Τετάρτης απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού. Σταδιακά μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα επηρεαστείτε όλοι οι Κριοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια φιλική Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά η μέρα σας και μάλιστα μια Σελήνη που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας ενδυναμώνει, κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς ή των σπουδών. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα. Μάλιστα, θα σας πρότεινα να κάνετε μια καλή οργάνωση και για το υπόλοιπο της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι λίγο πιο πιεστικά. Όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου και σήμερα είναι ορατή η σύγχυση που προκαλεί η χθεσινή αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, οπότε ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Από τα ξημερώματα της Τετάρτης ξεκίνησε και η επιρροή της νέας θέσης του Άρη στον Ζυγό.

Τοπίο στην ομίχλη για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικά άγχη κυρίως και ίσως κάποια από αυτά να είναι και οικονομικά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα όμως είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας, κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από έναν ειδικό, ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας ή αν πρέπει να δείτε κάποια οικονομική συμφωνία ή να κάνετε έναν διακανονισμό, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Μην το αφήσετε σε καμία περίπτωση στο τέλος του μήνα που τα πράγματα θα είναι πιο ασαφή. Όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, το αίσθημα της σύγχυσης που επιφέρει η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα θα είναι και σήμερα αισθητή σε θέματα καριέρας και προσανατολισμού γενικότερα, γι’ αυτό αποφύγετε σημαντικές επαγγελματικές δεσμεύσεις. Από αύριο τα πράγματα θα είναι πιο άνετα. Μια άλλη αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό θα ευνοήσει ιδιαίτερα εσάς τους Διδύμους. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στον Ζυγό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με μια προσγειωμένη Σελήνη στον Αιγόκερω, που για σας τους Καρκίνους αφορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Είναι μια έντονη ημέρα είτε στη δουλειά είτε ακόμη και για τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Από όλες τις ημέρες της εβδομάδας όμως, εξαιτίας και του τριγώνου με τον Ουρανό, είναι θετική αν θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης. Με το τρίγωνο αυτό δίνεται μια ένδειξη ότι τα λόγια σας θα εισακουστούν και θα έχετε θετικό αντίκτυπο. Όμως, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, μέχρι και σήμερα υπάρχει ακόμη η επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, γι’ αυτό να είστε όσο γίνεται πιο ρεαλιστές στις συζητήσεις σας. Μια άλλη επιρροή ξεκινά από σήμερα και σας αφορά ιδιαίτερα. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στον Ζυγό που θα σας επηρεάζει μέχρι τις 30/10.

ΛΕΩΝ

Η Τετάρτη ξεκινά με έμφαση στη δουλειά, αλλά και στις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και διατροφικά και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στη δουλειά. Επειδή το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως περίεργο μέχρι και σήμερα με κυρίαρχο τον Ποσειδώνα, μπορεί να νιώθετε κάπως πεσμένα και τα ενεργειακά σας επίπεδα, γι’ αυτό μην παραλείπετε να τρώτε υγιεινά γεύματα, αλλά και να κοιμάστε αρκετά για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας. Μια άλλη ενδιαφέρουσα παράμετρος της Τετάρτης είναι η είσοδος του Άρη στον Ζυγό, ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας που θα σας επηρεάζει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και μολονότι θα κάνει πιο ζωντανή και πολυάσχολη την καθημερινότητα σας, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κάπως νοητικά με τις πολλές απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με μια φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στον Αιγόκερω, εξαιρετικά βοηθητική για να γειωθείτε, να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, αλλά μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο με τις σκέψεις σας. Έχοντας ένα ακούραστο μυαλό που συνέχεια σκέφτεται, αναλύει, μεθοδεύει, οργανώνει, καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι. Επειδή, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, τα πράγματα είναι κάπως ρευστά και υπάρχει σύγχυση και σήμερα ακόμη, εξαιτίας της χθεσινής αντίθεσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, το να μπαίνετε σε διαδικασία να υπεραναλύετε τα πάντα μόνο ωφέλιμο δεν θα είναι. Στα σημαντικά νέα της ημέρας όμως είναι η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σας και η είσοδος του στον τομέα των οικονομικών που συμβολίζεται από τον Ζυγό για το ωροσκόπιο σας μέχρι τις 30/10.

ΖΥΓΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σας. Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στον χώρο σας, είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα πρόθυμο «αυτί» για να τους ακούσουν. Δεν σημαίνει ότι θα λύσετε τα δικά τους προβλήματα, ούτε ότι θα τα κάνετε δικά σας. Χρειάζεται μόνο να είστε εκεί και να ακούσετε με κατανόηση αυτά που θέλουν να σας πουν. Σε ένα περίεργο ξεκίνημα εβδομάδας, που επικρατεί αρκετή σύγχυση μέχρι και σήμερα με κυρίαρχο τον Ποσειδώνα, ίσως κι εσείς οι ίδιοι δεν θα ξέρετε ακριβώς ποια πρέπει να είναι η δράση σας. Στα σημαντικά της ημέρας είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας, που θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου οξύνοντας τις φιλοδοξίες σας, αλλά και δημιουργώντας και κάποιες εντάσεις.

Τοπίο στην ομίχλη για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο τον Αιγόκερω, να δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μάλιστα, θα έλεγα ότι είναι η πιο πρακτική και γειωμένη ημέρα της εβδομάδας αν έχετε να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και προς αυτή την κατεύθυνση να την εκμεταλλευτείτε. Επειδή, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, θα επικρατεί περισσότερη σύγχυση μέχρι και σήμερα, εξαιτίας της χθεσινής αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα, καλό είναι να μην προχωρήσετε σε μια σημαντική υπογραφή ή δέσμευση. Οι συζητήσεις όμως μπορεί να σας δώσουν πολύτιμες ιδέες και συμπεράσματα. Από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης προχώρησε στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Αιγόκερου, που για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο αφορά κυρίως τα θέματα της δουλειάς, αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι μάλιστα πιο σταθερή και αξιόπιστη από τις προηγούμενες ημέρες και μπορείτε να προσεγγίσετε πιο πρακτικά και αποτελεσματικά τα θέματα σας. Σαφώς βέβαια είμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, που δημιουργεί μέχρι και σήμερα ένα πιο ρευστό, ασταθές και γεμάτο σύγχυση κλίμα και θα είναι δύσκολο να βγάλετε τα συμπεράσματα που θέλετε και να έχετε πρακτικές εξελίξεις. Από τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Άρης προχώρησε στον φιλικό σας Ζυγό, ζωντανεύοντας τις κοινωνικές, φιλικές και επαγγελματικές σας επαφές μέχρι τις 30 Οκτωβρίου που θα διατηρηθεί η επιρροή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σχηματίζει θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο, βοηθώντας σας να είστε πολύ αποτελεσματικοί στην καθημερινότητα σας και να ξεπερνάτε με χάρη τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Εξακολουθεί βέβαια ακόμη η επιρροή της χθεσινής αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα, που σας κάνει πιο συμπονετικούς με τους γύρω σας, αλλά αυτό χρειάζεται προσοχή για να διατηρήσετε τα όρια σας και να μην μπείτε στη διαδικασία να ελαφρύνετε τους άλλους βαραίνοντας εσάς τους ίδιους. Δεν είναι κακό να στηρίξετε κάποιον που είναι πιο αδύναμος, όχι όμως να κουβαλήσετε εσείς το δικό του φορτίο. Επειδή βρισκόμαστε σε μια εβδομάδα αρκετά απαιτητική, προσπαθήστε να είστε γειωμένοι και στις σχέσεις σας. Από σήμερα όμως έχουμε ακόμη μια πλανητική διαφοροποίηση, καθώς ο Άρης περνά τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Τετάρτη με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να ξεκινά κάπως ανόρεχτα, αφού θα επιθυμείτε να είστε περισσότερο με τον εαυτό σας, παρά να μπαίνετε στη διαδικασία να έρχεστε σε επαφή με άτομα από τον χώρο εργασίας που δεν θέλετε ή που σας βαραίνουν με τις δικές τους ανάγκες. Δεν είναι κακό να είστε και κάποιες μέρες πιο κλειστοί. Ίσα-ίσα προφυλάσσετε έτσι τα όρια σας και την ψυχική σας ισορροπία. Σε μια μέρα που εξακολουθεί η επιρροή της χθεσινής αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα και υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση, το να είστε σε επαφή συνεχώς με άτομα τα οποία μπορεί να είναι πιο αρνητικά ή που ρίχνουν τη διάθεση σας μόνο καλό δεν σας κάνει. Στα σπουδαία νέα της ημέρας και ιδιαίτερα καλά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, είναι η είσοδος του Άρη στον φιλικό σας Ζυγό που θα παραμείνει υποστηρικτικός απέναντι στα σχέδια σας μέχρι τις 30/10.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τετάρτη έχει πρακτικό χαρακτήρα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, που είναι ιδιαίτερα μάλιστα βοηθητική για τους ημερήσιους στόχους σας, για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα της υπόλοιπης εβδομάδας σε επαγγελματικά κυρίως θέματα, να συνεργαστείτε με τους άλλους ή να έχετε επαφές με κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Μάλιστα, θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε την ημέρα που είναι πιο αποτελεσματική για πρακτικά ζητήματα. Σαφώς υπάρχει ακόμη η επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τη χθεσινή μέρα, γι’ αυτό μην προχωράτε σε πολύ σημαντικές δεσμεύσεις. Να είστε παρατηρητικοί, να ακούτε περισσότερο και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας τις επόμενες ημέρες. Στα σημαντικά νέα της ημέρας είναι η αποχώρηση του Άρη από την Παρθένο και η είσοδος του στον Ζυγό σήμερα.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share