Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λίτσα Πατέρα: «Ακάθεκτος ο κoρωvoϊός, θα πεθάνει πολύς κόσμος. Η ημερομηνία που θα αρχίσουν καλύτερες μέρες»

Σοκάρει η πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα!

15 Σεπτεμβρίου 2021 08:01
Λίτσα Πατέρα: «Ακάθεκτος ο κoρωvoϊός, θα πεθάνει πολύς κόσμος. Η ημερομηνία που θα αρχίσουν καλύτερες μέρες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από τις διασημότερες αστρολόγους της Ελλάδας, της οποίας οι προβλέψεις άπτουν της πραγματικότητας είναι η Λίτσα Πατέρα.

Από τις πιο έγκυρες και αγαπημένες αστρολόγους μίλησε σήμερα στην εφημερίδα «Οn time» και τη Σάσα Σταμάτη. Η ίδια έκανε προβλέψεις για το πόσο θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί ο κορωνοϊός.

Η γνωστή αστρολόγος είχε προβλέψει τα πάντα από τον Σεπτέμβριο του 2019. Στον επετειακό «Αστρολόγο» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 μιλώντας για ένα έτος σταθμό είχε προβλέψει και την πανδημία!

Η μεγαλύτερη πληγή του πλανήτη αυτή τη στιγμή, είναι ο κορωνοϊός, με τραγικές συνέπειες σε όλους τους τομείς της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Μια λαίλαπα που παρασέρνει τα πάντα στο διάβα της και όπως είναι φυσικό η ερώτηση είναι πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.

Λίτσα Πατέρα: «Ακάθεκτος ο κoρωvoϊός, θα πεθάνει πολύς κόσμος. Η ημερομηνία που θα αρχίσουν καλύτερες μέρες»

Η Λίτσα Πατέρα σχετικά με το τέλος του ιού απάντησε πως όσο ο Άρης βρίσκεται στον Κριό δεν θα φύγει ο κορωνοϊός. «Θα εξακολουθήσει μέχρι το Δεκέμβριο, ακάθεκτος! Όσο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, η πανδημία θα πηγαίνει μια μπρος μια πίσω. Να φοβόμαστε γιατί πραγματικά μπορεί να πεθάνει πολύς κόσμος» λέει στην εφημερίδα η Λίτσα Πατέρα. Προσθέτει ότι χρειαζόμαστε λίγα χρόνια για την αναγέννηση και για να δούμε πολύ καλές και όμορφες μέρες!

Λίτσα Πατέρα: O Άρης στον Ζυγό και οι «ταμπέλες» για τα ζώδια (Video)

«Όταν μιλάμε για την σημερινή ημέρα, η μισή έχει ήδη τελειώσει, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ένας προγραμματισμός» για τα επόμενα βήματα μας, είπε στο «Πρωινό» της Τρίτης η Λίτσα Πατέρα. Επίσης, η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, έκανε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, ώστε να ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε σήμερα και έκρουσε καμπανάκια για 4 ζώδια.

Η αστρολόγος της εκπομπής είπε ακόμη ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να βάζουμε «ταμπέλες» σε ανθρώπους ανάλογα με το ζώδιο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι πλανήτες που είναι ένα κομμάτι της δομής της ψυχής μας, είναι σε άλλα ζώδια. Πχ. αν ένας Δίδυμος που λένε ότι είναι ευμετάβλητος, έχει την Αφροδίτη του στον Ταύρο, τότε είναι σταθερός χαρακτήρας».

«Σήμερα, υπάρχει μια αλλαγή. Ο Άρης που είναι η δράση, μπαίνει στον Ζυγό και θα μείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Είναι πολύ ωραία θέση για τους Διδύμους και τους Υδροχόους.

Ο Άρης είναι η δράση, πως μπορούμε να παλέψουμε, να δουλέψουμε, να μετακινηθούμε. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην επικοινωνία ή σε αγορές, καθώς και σε θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται στο προσκήνιο», σημείωσε η Λίτσα Πατέρα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share