Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Λίτσα Πατέρα: O Άρης στον Ζυγό και οι «ταμπέλες» για τα ζώδια (Video)

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την αστρολόγο

14 Σεπτεμβρίου 2021 14:16
Λίτσα Πατέρα: O Άρης στον Ζυγό και οι «ταμπέλες» για τα ζώδια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Όταν μιλάμε για την σημερινή ημέρα, η μισή έχει ήδη τελειώσει, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ένας προγραμματισμός» για τα επόμενα βήματα μας, είπε στο «Πρωινό» της Τρίτης η Λίτσα Πατέρα. Επίσης, η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, έκανε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, ώστε να ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε σήμερα και έκρουσε καμπανάκια για 4 ζώδια.

Η αστρολόγος της εκπομπής είπε ακόμη ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να βάζουμε «ταμπέλες» σε ανθρώπους ανάλογα με το ζώδιο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι πλανήτες που είναι ένα κομμάτι της δομής της ψυχής μας, είναι σε άλλα ζώδια. Πχ. αν ένας Δίδυμος που λένε ότι είναι ευμετάβλητος, έχει την Αφροδίτη του στον Ταύρο, τότε είναι σταθερός χαρακτήρας».

«Σήμερα, υπάρχει μια αλλαγή. Ο Άρης που είναι η δράση, μπαίνει στον Ζυγό και θα μείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Είναι πολύ ωραία θέση για τους Διδύμους και τους Υδροχόους.

Ο Άρης είναι η δράση, πως μπορούμε να παλέψουμε, να δουλέψουμε, να μετακινηθούμε. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην επικοινωνία ή σε αγορές, καθώς και σε θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται στο προσκήνιο», σημείωσε η Λίτσα Πατέρα.

Τα 3 ζώδια «φίδια» - Εκτοξεύουν κακία και προσβάλλουν - Μείνετε Μακριά…

Υπάρχουν ζώδια που τα βλέπεις και γεμίζεις θετική ενέργεια, υπάρχουν και άλλα που όποτε τα βλέπεις νιώθεις έναν κόμπο στο στομάχι.

Είναι εκείνα τα ζώδια που ξέρεις ότι δεν έχουν καλό λόγο για κανέναν, που σκέφτονται συνεχώς κακίες για τους άλλους, τις οποίες, μάλιστα, δεν διστάζουν να τις ξεστομίσουν. Κάθε τους κουβέντα… δηλητήριο.

Λέων

Ο Λέων όταν θέλει να κάνει ένα σχόλιο, δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα το πει δίχως ίχνος τακτ ακόμα και αν πληγώσει τον άλλον. Δεν νοιάζεται καθόλου, παρά μόνο για τον εαυτό του.

Τα 3 ζώδια «φίδια» -Εκτοξεύουν κακία και προσβάλλουν- Μείνετε Μακριά…

Παρθένος

Είναι γνωστό ότι η Παρθένος είναι άκρως επικριτικό ζώδιο. Οταν δεν είναι όλα έτσι όπως τα θέλει, μπορεί να πετάξει το φαρμάκι του. Τα σχόλιά του είναι πάντα τόσο ειρωνικά που ακόμα και ο πιο σκληρός μπορεί να προσβληθεί.

Σκορπιός

Οταν ο Σκορπιός «τσιμπάει», τότε δεν γλιτώνει κανείς. Μπορεί να γίνει τόσο πικρόχολος, όσο δεν φαντάζεστε. Η κακία του Σκορπιού, που είναι ένα ζώδιο με αρνητική ενέργεια, ξεπερνά τα όρια και κάνει τους υπόλοιπους να τον κοιτούν με ανοικτό στόμα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share