Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει εντάσεις σε 4 ζώδια - Αστρολογικές προβλέψεις!

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

14 Σεπτεμβρίου 2021 08:05
Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει εντάσεις σε 4 ζώδια - Αστρολογικές προβλέψεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα. Είναι μια όψη που συμβαίνει τέτοια περίοδο μια φορά τον χρόνο, όσο τουλάχιστον ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων.

Αστρολογικά θεωρείται μια ακατάλληλη μέρα για λήψη σοβαρών αποφάσεων, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και τείνουμε γενικώς να είμαστε πιο αφηρημένοι και πιο «χαμένοι» στις σκέψεις μας.

Η όψη αυτή κάποιες φορές δημιουργεί μια αίσθηση ατονίας και πιο βαριά διάθεση. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της όψης θα τα βρείτε να επεξηγούνται αναλυτικά στο άρθρο μου για την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα πατώντας εδώ.

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Τοξότη μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Η τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Άρη στην Παρθένο, μια δυναμική αλλά κι ιδιαίτερα νευρική όψη που μπορεί να ζορίσει περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Στις 14:34 η Σελήνη θα προχωρήσει στον Αιγόκερω εξισορροπώντας αρκετά, εξαιτίας της πρακτικής και γήινης φύσης της, την όψη Ήλιου-Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ

Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από τη λογική σας σήμερα με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου που σας καθοδηγεί καλύτερα, σε μέρες σαν και τη σημερινή. Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αυτό πρέπει να το προσέξετε κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ήπια καταπόνηση. Προσέξτε μέχρι το μεσημέρι σχέσεις με συνεργάτες ή και πελάτες, διότι μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα έντασης καθώς η Σελήνη κοντράρεται με τον Άρη. Από το μεσημέρι κι έπειτα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα θέματα των επαγγελματικών και της καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρει έντονα την επιρροή της αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα. Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη, μπορεί να είναι ο σύντροφος σας ή το παιδί σας, αν είστε γονείς, που μπορεί να έχει την ανάγκη σας σήμερα. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Εκεί, επειδή ίσως είναι δύσκολο να βρείτε την αλήθεια, ας είστε κάπως επιφυλακτικοί. Ακόμη, ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για μια σύσκεψη στη δουλειά, αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο ακούγοντας πολλές και διαφορετικές απόψεις. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε καλύτερα.

Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει εντάσεις σε 4 ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που δεσπόζει σήμερα, η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο ή να σας δημιουργεί σύγχυση. Κάποιοι μπορεί, εξαιτίας των συνθηκών, να προβληματίζεστε για το πώς θα δουλεύετε αυτό τον χειμώνα, άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια πιο σταθερή δουλειά που να σας συντηρεί καλύτερα, αν κάνατε ας πούμε μια εποχική εργασία, ή μια δουλειά που να σας εμπνέει περισσότερο και να αξιοποιεί τα ταλέντα σας. Από την άλλη, κάποιοι ίσως δεν σέβονται τα όρια σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι και γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί. Επειδή είναι περίεργες μέρες μην αποθαρρύνεστε και μην απογοητεύεστε. Σήμερα ολοκληρώνεται και η πορεία του Άρη σε κόντρα ζώδιο προς το δικό σας την Παρθένο. Μετά τα μεσάνυχτα ο Άρης θα πάρει μια εξαιρετικά φιλική θέση προς το ζώδιο σας και θα γίνει ιδιαίτερα βοηθητικός για την επίτευξη των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ημέρα κάπως ομιχλώδες και συγχυσμένο. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για πρακτικές αποφάσεις και άμεση δράση. Ο Ποσειδώνας όμως από τους Ιχθύς δεν είναι τόσο αρνητικός για το ζώδιο σας. Σας προτρέπει να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όχι όμως ουτοπικά. Μην χάνετε την ενέργεια σας σε αδιέξοδες καταστάσεις. Μείνετε σταθεροί στα πλάνα που έχετε ήδη εκπονήσει, είτε αναφέρονται στις σπουδές είτε στη δουλειά σας, και μην παίρνετε ρίσκο σε αδοκίμαστο έδαφος. Ακόμη, προσέξτε τις υποσχέσεις που μπορεί να σας δίνονται σήμερα, διότι μπορεί να μην υλοποιηθούν μακροπρόθεσμα. Από το μεσημέρι κι έπειτα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσει μια σχέση ή μια συνεργασία και θα εστιάσετε εκεί την προσοχή σας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα επηρεάζει όλους μας, αποδυναμώνοντας την αίσθηση τη λογικής και δίνοντας φτερά στη φαντασία και το όνειρο. Άρα είναι μια μέρα που δεν προσφέρεται για σημαντικές πρακτικές αποφάσεις, κυρίως αν αφορούν δουλειά ή χρήμα. Προσφέρεται βέβαια για ένα σωρό δραστηριότητες, καθώς αν δείτε στο άρθρο μου για τον Ποσειδώνα, κυβερνά σχεδόν το 1/3 των δραστηριοτήτων μας. Είναι σημαντικό πάντως αυτές τις μέρες να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας. Θέματα που αφορούν στις προσωπικές ερωτικές σας σχέσεις σάς δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση αυτή τη στιγμή, πιθανώς και έναν πιο έντονο εκνευρισμό. Μην αντιδράτε όμως σπασμωδικά. Από το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω θα εστιάσετε περισσότερο στα θέματα της δουλειάς, αλλά και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε γεννημένοι 13/9, αλλά και σήμερα 14/9, εκτός από τα χρόνια μου πολλά, θα σας πρότεινα να διαβάσετε και το άρθρο μου αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, που επεξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να έχετε υπόψη σας γι’ αυτή την όψη, η οποία θα διαρκέσει για σας έναν χρόνο. Οι υπόλοιποι Παρθένοι σήμερα προσέξτε τις συναισθηματικές ή επαγγελματικές σας επενδύσεις, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μην πιέζετε τα πράγματα σε μια σχέση. Κρατήστε κάποια θέματα μυστικά. Ακόμη, μην υπογράφετε συμβόλαια και σημαντικές δεσμεύσεις, χωρίς να έχετε κάνει έναν εξονυχιστικό έλεγχο. Μέχρι το μεσημέρι θα είναι πιο έντονη η μέρα και πιθανώς να έχετε μεγαλύτερη νευρικότητα κι ένταση με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη. Όμως, από απόψε το βράδυ ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο σας κι αυτό θα διευκολύνει αρκετά την καθημερινότητα σας τις επόμενες μέρες.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα επηρεάζει όλους μας δημιουργώντας μια αίσθηση σύγχυσης. Για σας τους Ζυγούς ή όσους έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό, ίσως δεν θα σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση, καλά θα κάνετε να αφήσετε να περάσει η σημερινή και η αυριανή μέρα και να το πράξετε μετά. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια αίσθηση καταπόνησης, ατονίας ή το στρες να σας δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη παίρνοντας θέση στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις και τα θέματα της οικογένειας. Από απόψε το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, θα πάρει θέση στο ζώδιο σας κι ο Άρης, εγκαινιάζοντας ίσως το πιο απαιτητικό διάστημα για σας μέχρι το τέλος της χρονιάς, που θα κρατήσει μέχρι τις 30/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαιτητική η σημερινή μέρα με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, βέβαια πολύ λιγότερο για σας που εκπροσωπείτε ένα ζώδιο του νερού, αλλά και πάλι δεν είναι από τις σταθερές μέρες του μήνα που μπορείτε να στηριχτείτε και να βγάλετε λογικά συμπεράσματα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε και στον χώρο του σπιτιού. Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια και να μην φορτώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα, βρείτε λίγο χρόνο έστω τις βραδινές ώρες για να σας «νταντέψετε». Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για εκκινήσεις και τις μεσημεριανές ώρες προσέξτε περισσότερο τις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους, διότι τα πνεύματα μπορεί να είναι οξυμένα. Από τις 14:34, που η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω, το κλίμα βελτιώνεται αρκετά κι ευνοεί την επικοινωνία και τις λύσεις.

Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει εντάσεις σε 4 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα είναι αρκετά απαιτητική όψη, αν δεν τη διαχειριστείτε όπως πρέπει. Καταρχάς, πρέπει να διατηρήστε τα όρια όσο κι αν είναι δύσκολο, είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Δευτερευόντως, θα πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε. Πόσο μάλλον αν πρέπει να διατηρηθούν μυστικά που σας έχουν εκμυστηρευτεί άλλοι. Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με καινούρια πρόσωπα ή με προτάσεις που μπορεί να σας γίνονται σήμερα και μην υποκύπτετε σε χειρισμούς. Ακόμη, προσέξτε οτιδήποτε σχετίζεται με το υγρό στοιχείο σήμερα, τα φάρμακα, τα χημικά. Εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο, δηλαδή οι γεννημένοι από τις 12/12 και μέχρι τις 14/12, μπορεί να έχετε συναισθήματα απογοήτευσης, διότι κάτι δεν πάει όπως το επιθυμείτε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Ήδη από απόψε το βράδυ ο Άρης θα πάρει μια πιο φιλική θέση προς το ζώδιο σας και θα σας διευκολύνει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και επηρεάζει όλους μας, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Εσείς ανήκετε σε αυτούς που επηρεάζονται σχετικά λιγότερο. Η όψη αυτή επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε στην καθημερινότητα σας και τη δουλειά. Μπορεί να είστε αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε έδαφος. Μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή να πάρετε ως δεδομένα πράγματα τα οποία θέλουν μεγαλύτερη διερεύνηση. Ακόμη, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, αλλά και συγκεντρωμένοι στην επικοινωνία σας. Είναι από τις μέρες που το μυαλό, ακόμη και του πιο τεχνοκράτη και λογικού Αιγόκερου, μπορεί να παίξει παιχνίδια μαζί του. Αυτό είναι ένα από τα εφέ της επιρροής του Ποσειδώνα. Από το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο φιλόδοξους και πιο βιαστικούς να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Άρης περνά στον Ζυγό και τον τομέα της καριέρας, εγκαινιάζοντας ένα πιεστικό, αλλά και πολύ παραγωγικό διάστημα για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα, καθώς μας επηρεάζει η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Αυτή είναι η κύρια όψη της ημέρας που χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς για να μην ταλαιπωρηθούμε. Καταρχάς, αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αν σας έρθει ένας φουσκωμένος λογαριασμός μην διστάσετε να ελέγξετε σε βάθος τι συμβαίνει, διότι μπορεί κάποιο στοιχείο να είναι λάθος. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να υπογράψετε συμβόλαια, να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Ακόμη, μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα και μην πιστεύετε σε «μεγάλα λόγια και υποσχέσεις» που σας ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μέχρι το μεσημέρι θα νιώσετε μεγαλύτερη πίεση ή μπορεί να εκνευριστείτε κιόλας με κάποια άτομα από τον χώρο της δουλειάς ή κι ένα φιλικό σας πρόσωπο. Από απόψε το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, θα περάσει ο Άρης στον φιλικό σας Ζυγό, δημιουργώντας ένα πιο υποστηρικτικό πλαίσιο στο επόμενο διάστημα για τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κύρια επιρροή της ημέρας είναι η όψη αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι η φαντασία σας, παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτές τις μέρες. Η Τρίτη, και ιδιαίτερα μέχρι τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη, συγκαταλέγεται σίγουρα στις μέρες που πρέπει να αποφύγετε επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή στους άλλους χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα. Μερικές φορές νομίζουμε ότι ξέρουμε κάτι, αλλά είμαστε επηρεασμένοι είτε από άλλους είτε από αυτό που εμείς οι ίδιοι θέλουμε να πιστέψουμε. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις. Σαφώς θα πρέπει να έχετε συντηρητική και καχύποπτη στάση απέναντι σε ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι πρέπει να είστε ψυχροί και απόμακροι. Απλά πιο παρατηρητικοί και λιγότερο βιαστικοί στις εκτιμήσεις σας. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα που ο Άρης παραμένει σε θέση πολιορκίας απέναντι στο ζώδιο σας στην Παρθένο. Μετά τα μεσάνυχτα αποχωρεί και ένα μεγάλο βάρος φεύγει από πάνω σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share