Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα: «Μεγάλη προσοχή σε αυτά τα 4 ζώδια γιατί...»

«Καμπανάκι» από την αστρολόγο

13 Σεπτεμβρίου 2021 13:42
Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα: «Μεγάλη προσοχή σε αυτά τα 4 ζώδια γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια για τις ώρες που ακολουθούν, με την ίδια να μιλά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, για μια δύσκολη μέρα που θα έρθει για ορισμένα εξ αυτών.

Η γνωστή αστρολόγος ανέφερε, ότι σήμερα (13/9) είναι μια ωραία ημέρα, όπου μπορούμε να επωφεληθούμε με τη Σελήνη στον Τοξότη, αρχίζοντας την εβδομάδα με όμορφη διάθεση.

Αύριο (14/9), ωστόσο, ο Ήλιος απέναντι στον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει εξαπατήσεις, κάτι που επηρεάζει συγκεκριμένα ζώδια, με τη Βίκυ Παγιατάκη επίσης να αναφέρεται σε μπελάδες.

Δείτε τις προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα απέφυγε όσο περισσότερο μπορείς, τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Έχεις και την ευκαιρία και την διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα και απλά να περάσεις όμορφα! Καταφέρνεις να εκπληρώσεις αρκετά μεγαλόπνοα σχέδια και στόχους, αλλά αποφεύγοντας επιπολαιότητα και υπερβολική αισιοδοξία, που μπορεί να σου φέρουν σημαντικές απώλειες!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που τώρα αποκαλύπτεται, αφού οι μάσκες πέφτουν! Καταλαβαίνεις και αντιλαμβάνεσαι άψογα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να καταλάβεις τι ακριβώς ανθρώπους έχεις δίπλα σου! Εμπιστέψου την διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου και έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Έχεις ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να συνεργαστείς καλύτερα με τους άλλους!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ήρθε η στιγμή, να καταλάβεις πως οι λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές και κάνουν την διαφορά, γι'αυτό και δεν πρέπει να τις αμελείς. Ιδανική ημέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Γενικά, η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα. Οφείλεις λοιπόν, να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, θα έχεις την ευκαιρία, να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και κέφι. Ιδανική ημέρα λοιπόν, για εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και απολαύσεις! Προσοχή όμως! Πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, για να μην προκαλέσεις αρνητικές εντυπώσεις!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ήρθε η στιγμή να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι αρκετά διαισθητικός και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των γύρων σου! Άρπαξε σήμερα την ευκαιρία, για να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων έως τώρα, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς, ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον σπουδαίο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο! Επίσης, τα αδέρφια κι κάποιοι συγγενείς σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, την σημερινή ημέρα! Η παροντική ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι σαφώς εντονότερη, αλλά και πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα αποφασίζεις να γίνεις πρακτικός και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου! Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις θετικές εξελίξεις, θα είναι αρκετές και ενδεχομένως να έλθουν μέσα από κάποιες νέες συνθήκες, που θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που ήθελες!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Οι προϋποθέσεις είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου! Φρόντισε μόνο να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και γκρίνια άνευ λόγου και αιτίας!

Αιγόκερος

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι σαφώς πολύ πιο διαισθητικός και θα υπάρξουν μάλιστα στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα θες να είσαι μοναχικός, αλλά και μυστικοπαθής! Προτίμησε λοιπόν, να παραμείνεις στο παρασκήνιο και ίσως αν απομονωθείς, να βρεις τις λύσεις που θες! Ασχολήσου με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, αλλά και προβληματικές, τοξικές καταστάσεις! Κινήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ήρθε η ιδανική ημέρα, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου, όπως και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και γνωριμίες! Συγκεκριμένα, με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις αυτό που θες! Πες ναι στην συμβουλή ενός φίλου σήμερα και δεν θα χάσεις!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου! Αξιοποίησε λοιπόν, τις πολλές ευκαιρίες που θα έχεις τώρα, ώστε να δείξεις την εικόνα που θες κοινωνικά και να βελτιώσεις την υπόσταση σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share