Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Λίτσα Πατέρα: Oι καλές και οι δύσκολες ημερομηνίες για όλα τα ζώδια - Τι είπε για τον Μίκη Θεοδωράκη (Video)

Ο Ποσειδώνας, οι απάτες και οι πλανήτες στον Ζυγό

9 Σεπτεμβρίου 2021 13:51
Λίτσα Πατέρα: Oι καλές και οι δύσκολες ημερομηνίες για όλα τα ζώδια - Τι είπε για τον Μίκη Θεοδωράκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις αστρολογικές προβλέψεις της έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/9) η Λίτσα Πατέρα και έκανε λόγο για τις καλές και ποιο δύσκολες ημέρες των ζωδίων. Συγκεκριμένα, είπε ότι «ο Ποσειδώνας είναι το υγρό στοιχείο. Ο Άρης που ήταν απέναντι, στην Παρθένο, ήταν απέναντι στον Ποσειδώνα, ευνοώντας τις εξαπατήσεις, είδαμε τι έγινε με τα πλαστά πιστοποιητικά και τους εμβολιασμούς, αλλά ευνοεί και την Τέχνη. Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στον Τοξότη και πάλι θα κάνει μια δύσκολη όψη και πρέπει να παρατηρήσουμε τι θα συμβεί».

Σχετικά με την ημέρα και τις προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η Λίτσα Πατέρα είπε ότι «όλοι οι πλανήτες: η Αφροδίτη, η Σελήνη, ο Ερμής σήμερα έχουν μαζευτεί στον Ζυγό, που σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και αυτούς που μπορεί να μας βοηθήσουν στην δουλειά μας». Ενώ, καμπανάκι «χτύπησε» η Βίκυ Παγιατάκη για 2 ζώδια τα οποία θα ζοριστούν περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Τι είπε για τον Μίκη Θεοδωράκη

«Ο Μίκης ήταν Λιοντάρι με δύσκολη όψη, «χτυπημένη», που σημαίνει ότι θα είχε πολλές δύσκολες περιόδους στην ζωή του», είπε για τον Μίκη Θεοδωράκη η Λίτσα Πατέρα, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, προσθέτοντας «όμως, είχε έναν Ποσειδώνα τόσο «δυνατό», που έκανε ότι ήθελε, η καλλιτεχνική φλέβα μέσα του ξεπέρασε κάθε εμπόδιο, πέτυχε ότι είχε βάλει στόχο».

Παρακολουθήστε τις προβλέψεις ζωδίων από την Λίτσα Πατέρα στο «Πρωινό»

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share