Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λίτσα Πατέρα: «Θέματα υγείας και εργασίας ευνοούνται» - Τα 3+1 «τυχερά» ζώδια (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

8 Σεπτεμβρίου 2021 13:50
Λίτσα Πατέρα: «Θέματα υγείας και εργασίας ευνοούνται» - Τα 3+1 «τυχερά» ζώδια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις αστρολογικές προβλέψεις της έκανε το πρωί της Τετάρτης (8/9) η Λίτσα Πατέρα και έκανε λόγο για μία πολύ καλή ημέρα για 3+1 ζώδια. Ενώ, καμπανάκι «χτύπησε» η Βίκυ Παγιατάκη για 3 ζώδια τα οποία θα ζοριστούν περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

«Η χθεσινή νέα Σελήνη που πραγματοποιείεται στο ζώδιο της Παρθένου συνεχίζει να επηρεάζει και σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «θέματα υγείας και εργασίας ευνοούνται».

Οι αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων από τη Λίτσα Πατέρα:

Σελήνη στον Ζυγό: Δύσκολες ώρες για 2 ζώδια! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί

Ζώδια Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας μας πιο παρορμητικούς στη δράση μας, αλλά και πιο θετικούς στο να συνεργαστούμε με τους άλλους και γενικά να συνεννοηθούμε και να επικοινωνήσουμε.

Η μοναδική της όψη μέχρι το τέλος της μέρας είναι το τρίγωνο με τον Κρόνο, μια παραγωγική όψη που βοηθά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις μας. Εξαιρετική μέρα για νέα ξεκινήματα με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Τα ζώδια του αέρα θα έχουν μια θετικότερη μέρα, αλλά και σε γενικές γραμμές είναι μια πιο καλόβολη μέρα για όλους με ελάχιστες ενοχλήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Στην πορεία της εβδομάδας, με τη Σελήνη σήμερα να παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο του Ζυγού, προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε ή να προχωρήσετε σε μια συμφωνία, έστω και προφορική.

Σελήνη στον Ζυγό

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα τον χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένουν κάποιες ώρες για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε την ημέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση σε θέματα καριέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα, αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές, που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» να κάνετε στην καθημερινότητα σας. Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση, που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς η Σελήνη έχει προχωρήσει στον Ζυγό, μαζί με σας ξυπνούν και οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις προς τους άλλους, αλλά και κάποιες ανασφάλειες. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή να είστε σε φάση επιδιορθώσεων ή ανακαίνισης στο σπίτι ή ένα εξοχικό. Όμως, τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς, αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση σε οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Η μέρα ξεκινά χαλαρά, αλλά στην πορεία αποκτά άλλες ταχύτητες. Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον Ζυγό, έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Άλλωστε είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα, οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αν έχετε κάποια δύσκολη συζήτηση να κάνετε, προτιμήστε τις «δύσκολες» επαφές να τις προγραμματίσετε σήμερα αν μπορείτε και μην τις αφήσετε για αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρωί μπορεί να μην βρίσκετε μια ορατή λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Όμως, με το να πιεστείτε και να πιέσετε δεν θα βγάλει κάπου. Μόλις λίγο ξεκολλήσετε από το πρόβλημα, θα βρεθεί η λύση. Με τη Σελήνη στον Ζυγό, σε όλη τη διάρκεια της μέρας τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη, τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα, προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά καλό είναι να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Μελετήστε καλά τις αγορές σας. Βέβαια, η σημερινή μέρα μπορεί να κρύβει και μια θετική έκπληξη ή την ευκαιρία να μιλήσετε για μια οικονομική συνεργασία που μπορεί να σας αποφέρει, ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο ξεκίνημα του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάπως ράθυμα ξεκινά η μέρα και ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί, σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Στην πορεία η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα, είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, αλλά η Σελήνη δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις κι είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλόβολη για σας, που θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Όμως σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε, κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει τις βραδινές ώρες.

Σελήνη στον Ζυγό Άση Μπήλιου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά ήπια και μπορείτε άνετα να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει. Στην πορεία της στον Ζυγό σάς υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως η άλλως είστε από τη φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα, αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων. Η Σελήνη στον Ζυγό όμως βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση. Αν έχετε μυστικές συζητήσεις και επαφές είναι εξαιρετική μέρα για να τις προωθήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με τις συνήθεις ρουτίνες και υποχρεώσεις. Η Σελήνη, που θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιον φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για όλα όσα χρειάζεστε λίγη εύνοια από την τύχη και κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες. Εξαιρετική μέρα για συλλογική δουλειά και για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας ή να προτείνετε κάτι στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί ίσως είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας για να πάτε στη δουλειά ή να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας. Στην πορεία όμως, θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να ασχοληθείτε πώς θα βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας. Καλώς ή κακώς όταν η Σελήνη βρίσκεται στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό, τον Αιγόκερω, είναι πιο έντονες μέρες για σας και με εξελίξεις, αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και να έχουν κι ένα θετικό αντίκτυπο και για το πορτοφόλι σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό συναντά σε τρίγωνο τον κυβερνήτη σας Κρόνο στον Υδροχόο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα Τετάρτη η ατμόσφαιρα αλλάζει και καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε ένα περιβάλλον φιλικό προς το ζώδιο σας και ιδιαίτερα δυναμικό, η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Ενδεχομένως να έχετε κι εσείς διάθεση πειραματισμού, ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι, ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης. Τα οφέλη όμως της σημερινής μέρας μπορεί να σχετίζονται με ένα καλύτερο αύριο κι αυτό φτάνει για να χαμογελάτε. Επιδιώξτε σοβαρές συζητήσεις, εκκινήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, να τα προγραμματίσετε για σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με διάφορες σκέψεις, ίσως και μια αγωνία, διότι δεν βρίσκετε μια αποτελεσματική λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως, διότι στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Η Σελήνη από τον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά, που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι. Δείτε όλες τις παραμέτρους, ζυγίστε καλά τα πράγματα και αποφασίζετε πια έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι. Η μέρα μπορεί να κλείσει με μια θετική είδηση, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μην ξεχνάτε μέσα σε όλα τα απαιτητικά να δίνετε στον εαυτό σας και την «άδεια» να χαλαρώσει λίγο, να κάνει κάτι δημιουργικό ή απλά να ξεκουραστεί.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share