Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

8 Σεπτεμβρίου 2021 07:25
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις! Κάνε υπομονή, δείξε την δύναμη σου με πράξεις και όχι με θυμωμένα λόγια και επιθετική συμπεριφορά και αντιμετώπισε με ωριμότητα και ψυχραιμία, πιθανούς καυγάδες και εριστικότητα, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σήμερα, μπορεί να σου προκαλέσει απώλειες!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, μπορεί ο χρόνος να φαίνεται ελάχιστος, για τις δουλειές που έχεις να κάνεις, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει! Μπορείς να τα καταφέρεις, με όπλο σου την ψυχραιμία, την οργάνωση και τον προγραμματισμό! Σαφώς έχεις αρκετό άγχος, νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, αλλά η σημερινή ημέρα, θα σε αναγκάσει να τις τακτοποιήσεις όλες τώρα.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή σου φήμη σου, θα κλονίσει πιθανόν τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει την διάθεση που είχες, να περάσεις όμορφα, δημιουργικά και ψυχαγωγικά αυτό το 24ωρο! Μην είσαι λοιπόν, τόσο βιαστικός στην συμπεριφορά σου, γιατί έτσι θα ανατραπεί η πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου! Μην ζητάς όλο και περισσότερα!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, θα πρέπει να παραμείνεις συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου, να αποφύγεις εντάσεις και καυγάδες, ιδίως αν επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις! Προσοχή χρειάζεται επίσης, στην χρήση των οικιακών συσκευών, γιατί αναμένονται ζημιές και βλάβες σήμερα. Κάποια παλαιά και ξεχασμένα προβλήματα, επανέρχονται τώρα και σου δημιουργούν άγχος και νευρικότητα, αλλά ευτυχώς θα είναι όλα παροδικά!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, πρόσεχε τα μηνύματα που στέλνεις, τι γράφεις και σε ποιον! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι συνεπής στις συναντήσεις σου και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, κυρίως στην οδήγηση! Στις επικοινωνίες σου, φρόντισε να είσαι περισσότερο ακροατής, παρά ομιλητής! Απέφυγε κουτσομπολιά, διότι κάποιες αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα εκθέσουν εσένα και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς, μετά από εντάσεις!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, ίσως νιώσεις ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες ότι είχες θέσεις στην ζωή σου, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί αυτές θα είναι που θα προκαλέσουν και την σημερινή αβεβαιότητα σου! Προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, φρόντισε να έχεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος! Είσαι αρκετά προσγειωμένος πια και λογικός και μπορείς να το καταφέρεις! Δείξε προσοχή σε εντάσεις, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, γιατί το κλίμα είναι τεταμένο! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ό,τι κι αν συμβεί τώρα, όπως και σε όποια προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίσεις!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, προσπάθησε να μην γίνεις αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη, λόγω απαισιοδοξίας! Ωστόσο, παρά την πεσμένη διάθεση σου, μία αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις και την εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, μην ξεσπάς τα νεύρα σου σε έναν φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, γιατί η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί, όσο κι αν σε αγαπάει! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα πράγματα από τους άλλους, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να φέρουν ρήξεις! Προστάτεψε το φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλικές σχέσεις!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις, κάποιες λάθος συμπεριφορές που θα έχουν και που θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και ψυχρότητα από τους άλλους! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου λοιπόν, να αποβάλλεις παρορμητισμό και να θυμάσαι πως ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, θα διαπιστώσεις πως σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως κάποιοι «ψάχνονται» για καυγά, αλλά εσύ δεν θα πρέπει να τους κάνεις το χατίρι! Επιπλέον και εσύ πρέπει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου, όπως και να αποφύγεις τα κουτσομπολιά! Επίσης πρέπει να προσέξεις και τις μετακινήσεις σου, τώρα! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Χείρωνα, πρέπει να επιστρατεύεις την υπομονή σου και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει! Ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επειδή όλα τα βλέπεις λάθος! Για το καλό σου λοιπόν, μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί!

2+1 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν σταθερή σχέση

Υπάρχουν ζώδια που παίζουν το ερωτικό παιχνίδι στα δάχτυλα. Φλερτάρουν εύκολα και πολύ γρήγορα συσχετίζονται ερωτικά με άλλους ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο υπάρχουν τρία ζώδια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στα αισθηματικά και δεν καταφέρνουν να σταυρώσουν καλό δεσμό, μένοντας πολύ συχνά σε επιφανειακές σχέσεις ή μόνοι ή εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδα και σχέσεις που δεν φτάνουν σε βάθος, τις οποίες συντηρούν από φόβο μην μείνουν μόνοι ή από συνήθεια.

Τι φταίει; Είναι μοναχικά άτομα; Ανασφαλή; Δεσμοφοβικά; Τοξικά; Ή μήπως τελικά έχουν τόσο ναρκισσισμό που δεν βρίσκουν το ιδανικό ταίρι για να αποδεχτεί το μεγαλείο τους;

Ωστόσο υπάρχουν και αυτά τα ζώδια που δε θέλουν να τραβάνε την προσοχή πάνω τους!

 2+1 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν σταθερή σχέση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, διότι ο κλασικός Παρθένος θέλει να βρίσκεται σε σχέση, είναι συντροφικό άτομο, αλλά είναι τόσο αναποφάσιστος και εξετάζει το υποψήφιο ταίρι του τόσο εξονυχιστικά που χάνει το momentum, το σωστό timing... Όταν ο Παρθένος τελικά αποφασίσει ότι θέλει τον άλλον, μετά από μια εσωτερική αχανή γραφειοκρατία όπου οι δεύτερες σκέψεις του τον στέλνουν από το πρωτόκολλο στο ταμείο κι από εκεί στην προϊσταμένη για μια υπογραφή, το άλλο πρόσωπο έχει βαρεθεί, έχει νυστάξει, έχει βάλει τα πιτζαμάκια του και του λέει «wake me up when september ends». Το ίδιο κάνει δυστυχώς και με το μαγείρεμα, γι αυτό αν σας καλέσει για φαγητό φάτε κάτι πρόχειρο πριν πάτε. Παρόλα αυτά αν σας επιλέξει για κάτι σταθερό, σε λίγο θα σας τακτοποιήσει στον μπουφέ του σαλονιού σαν ασημένια κορνίζα που θα τη βολέψει κάπου, θα την ξεσκονίζει πού και πού αλλά μην περιμένετε εξάρσεις πάθους. Αν θέλετε κάτι τέτοιο επιλέξτε έναν Κριό και αφήστε τον παρθένο να τα βρει ήσυχα και ωραία με κανέναν Καρκίνο ή Ιχθύ.

ΛΕΩΝ

Οι Λεόντες λατρεύουν τόσο τον εαυτό τους που δεν αφήνουν χώρο για κάποιον άλλον, ούτε καν για το σύντροφό τους. Δεν έχουν σχέσεις, έχουν fan club. Αν τους κοιτάς στα μάτια και τους φτύνεις για να μην τους ματιάσεις, όλα κυλάνε ρολόι. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο πιστός follower που συστήνουν ως δεσμό τους, αρχίσει τις απαιτήσεις, τις συναισθηματικές ανάγκες, τα μούτρα, τους καυγάδες. Ο Λέων δεν θέλει πίεση, θέλει να νιώθει ελεύθερος, να κυκλοφορεί με στυλ ζεν πρεμιέ και να σκορπάει αυτόγραφα, χειροφιλήματα, κερασμένα σφηνάκια, ενώ γύρω του πετούν πυροτεχνήματα για χάρη του οι θαμπωμένοι θαυμαστές. Αν θέλετε να κρατήσετε αυτό το ζώδιο για πάντα κοντά σας, μην πληγώσετε ποτέ την ανάγκη του για θαυμασμό, μην το ανταγωνιστείτε και κυρίως μην του βάλετε μπροστά του καθρέφτη για να δει την πραγματικότητα, γιατί θα αυτοθαυμαστεί, θα ξεχάσει την παρουσία σας και θα βγάλει το κινητό από την τσέπη του για να τραβήξει μια σέλφι γεμάτος αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θυμάστε στην κατασκοπική ψυχροπολεμική ταινία που είχατε δει πρόπερσι στην τηλεόραση έναν αδίστακτο κατάσκοπο που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη και χειριζόταν άπαντες προκειμένου να καταφέρει το σκοπό του; Ε, Αιγόκερως ήταν! Το ζώδιο αυτό γίνεται τόσο τοξικό όταν θέλει κάτι με λύσσα που λίγα δόλια θύματα αντέχουν να περάσουν το μαρτύριο. Αν ωστόσο έχετε μάστερ στον μαζοχισμό ή έχετε κάνει ένα φεγγάρι θηριοδαμαστές, τότε έχετε πιθανότητα να αντέξετε στο boot camp στο οποίο θα σας υποβάλει ο Αιγόκερως. Αυτός είναι ο λόγος που σπάνια θα δεις Αιγόκερω να κρατάει σοβαρή σχέση και να την υποστηρίζει αν δεν προωθεί τα συμφέροντά του, τους απώτερους σκοπούς ή την ατζέντα του. Δεν είναι απαραίτητα συμφεροντολόγος, έχει απλώς την τάση να θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα και να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις.


 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share