Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιδιαίτερη προσοχή γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η αστρολόγος!

6 Σεπτεμβρίου 2021 13:32
Ιδιαίτερη προσοχή γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα 06/09: Πρεμιέρα έκανε σήμερα Δευτέρα "Το Πρωινό" και η αστρολόγος της εκπομπής Λίτσα Πατέρα είναι εδώ και παραμένει σταθερή αξία στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η Λίτσα Πατέρα αρχικά μπροστά από ένα εντυπωσιακό σκηνικό εξήγησε στους τηλεθεατές τι είναι ζώδια και στη συνέχεια έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά όλων των ζωδίων.

Έκανε λόγο για μία πολύ καλή ημέρα, η οποία ενδείκνυται για επίλυση προσωπικών θεμάτων, αλλά και θεμάτων οικονομικής φύσης.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους Κριούς.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (06/09) από την Λίτσα Πατέρα στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει την πολυαναμενόμενη δυνατότητα και ευκαιρία, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας σου, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν και σε είχαν πιθανόν κουράσει! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, προβάλλεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου και «βγάζεις» με κάθε τρόπο το παιδί που κρύβεις μέσα σου, απολαμβάνοντας την ζωή με κάθε τρόπο, αλλά και τον θαυμασμό του περίγυρου σου! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητικό για εσένα, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα! Εμπιστεύσου άφοβα την διαίσθηση σου και θα καταφέρεις σήμερα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, σε ψυχαγωγία και διασκέδαση!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ευνοϊκή για σένα, ιδίως με ό,τι έχει να κάνει με κοινωνικές δραστηριότητες, επαφές και μετακινήσεις! Με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές για να πετύχεις τους σκοπούς σου και δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στην οικογένεια!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα επιτέλους επιστρέφουν η αυτοπεποίθηση σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αρκετά θα είναι τα θετικά γεγονότα και οι συγκυρίες της ημέρας, με την βοήθεια του Τριγώνου Άρη-Πλούτωνα, που θα σε βοηθήσουν να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις με ευκολία, βαθιές επιθυμίες και σκοπούς! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στις κοινωνικές επαφές σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα και είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο το ισχυρό Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα και πέτυχε με ευκολία βαθιές επιθυμίες, στόχους και σκοπούς! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στην προσπάθεια ανάκαμψης της αυτοεκτίμησης σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ήρθε η στιγμή, να ανανεώσεις και να αυξήσεις την καλή σου διάθεση, φέρνοντας ξανά στην ζωή σου, την ηρεμία και την σιγουριά! Το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει από δύσκολες καταστάσεις και δυσάρεστες αναμνήσεις και σε προστατεύει από ο,τιδήποτε αρνητικό! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, σε προειδοποιούν, για σωστή εκμετάλλευση της τύχης σου!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα, θα φέρει σίγουρα θετικές αλλαγές και εξελίξεις, που καιρό τώρα ήθελες, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα! Απολαμβάνεις επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές στο φιλικό σου περιβάλλον, ενδυναμώνοντας σημαντικά όλες τις φιλίες σου! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στα μυστικά σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θα καταφέρεις την σημερινή ημέρα, να επωφεληθείς από αρκετά επικείμενα γεγονότα, ανακαλύπτοντας ενέργειες κάποιων προσώπων ή κάποια θέματα που σε αφορούν! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, για να φτάσεις σήμερα κιόλα σε ένα υψηλότερο επίπεδο την ζωή σου! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλίες σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα καταφέρεις να αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους, με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στην διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να βάζεις επιτέλους, ένα οριστικό τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και δοκιμασίες! Πράγματα για τα όποια τόσο καιρό σπατάλησες ενέργεια για να τα διορθώσεις, χωρίς αποτέλεσμα, τώρα με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα βρεις λύσεις σε πολλά από αυτά! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στις μετακινήσεις σου!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με θετικές εξελίξεις και εξαιρετικές συνέπειες για το παρόν, αλλά και το μέλλον! Επιπλέον, οι όψεις της Αφροδίτης με Δία και Πλούτωνα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, στις συναλλαγές σου!

2+1 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν σταθερή σχέση

Υπάρχουν ζώδια που παίζουν το ερωτικό παιχνίδι στα δάχτυλα. Φλερτάρουν εύκολα και πολύ γρήγορα συσχετίζονται ερωτικά με άλλους ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο υπάρχουν τρία ζώδια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στα αισθηματικά και δεν καταφέρνουν να σταυρώσουν καλό δεσμό, μένοντας πολύ συχνά σε επιφανειακές σχέσεις ή μόνοι ή εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδα και σχέσεις που δεν φτάνουν σε βάθος, τις οποίες συντηρούν από φόβο μην μείνουν μόνοι ή από συνήθεια.

Τι φταίει; Είναι μοναχικά άτομα; Ανασφαλή; Δεσμοφοβικά; Τοξικά; Ή μήπως τελικά έχουν τόσο ναρκισσισμό που δεν βρίσκουν το ιδανικό ταίρι για να αποδεχτεί το μεγαλείο τους;

Ωστόσο υπάρχουν και αυτά τα ζώδια που δε θέλουν να τραβάνε την προσοχή πάνω τους!

 2+1 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν σταθερή σχέση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, διότι ο κλασικός Παρθένος θέλει να βρίσκεται σε σχέση, είναι συντροφικό άτομο, αλλά είναι τόσο αναποφάσιστος και εξετάζει το υποψήφιο ταίρι του τόσο εξονυχιστικά που χάνει το momentum, το σωστό timing... Όταν ο Παρθένος τελικά αποφασίσει ότι θέλει τον άλλον, μετά από μια εσωτερική αχανή γραφειοκρατία όπου οι δεύτερες σκέψεις του τον στέλνουν από το πρωτόκολλο στο ταμείο κι από εκεί στην προϊσταμένη για μια υπογραφή, το άλλο πρόσωπο έχει βαρεθεί, έχει νυστάξει, έχει βάλει τα πιτζαμάκια του και του λέει «wake me up when september ends». Το ίδιο κάνει δυστυχώς και με το μαγείρεμα, γι αυτό αν σας καλέσει για φαγητό φάτε κάτι πρόχειρο πριν πάτε. Παρόλα αυτά αν σας επιλέξει για κάτι σταθερό, σε λίγο θα σας τακτοποιήσει στον μπουφέ του σαλονιού σαν ασημένια κορνίζα που θα τη βολέψει κάπου, θα την ξεσκονίζει πού και πού αλλά μην περιμένετε εξάρσεις πάθους. Αν θέλετε κάτι τέτοιο επιλέξτε έναν Κριό και αφήστε τον παρθένο να τα βρει ήσυχα και ωραία με κανέναν Καρκίνο ή Ιχθύ.

ΛΕΩΝ

Οι Λεόντες λατρεύουν τόσο τον εαυτό τους που δεν αφήνουν χώρο για κάποιον άλλον, ούτε καν για το σύντροφό τους. Δεν έχουν σχέσεις, έχουν fan club. Αν τους κοιτάς στα μάτια και τους φτύνεις για να μην τους ματιάσεις, όλα κυλάνε ρολόι. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο πιστός follower που συστήνουν ως δεσμό τους, αρχίσει τις απαιτήσεις, τις συναισθηματικές ανάγκες, τα μούτρα, τους καυγάδες. Ο Λέων δεν θέλει πίεση, θέλει να νιώθει ελεύθερος, να κυκλοφορεί με στυλ ζεν πρεμιέ και να σκορπάει αυτόγραφα, χειροφιλήματα, κερασμένα σφηνάκια, ενώ γύρω του πετούν πυροτεχνήματα για χάρη του οι θαμπωμένοι θαυμαστές. Αν θέλετε να κρατήσετε αυτό το ζώδιο για πάντα κοντά σας, μην πληγώσετε ποτέ την ανάγκη του για θαυμασμό, μην το ανταγωνιστείτε και κυρίως μην του βάλετε μπροστά του καθρέφτη για να δει την πραγματικότητα, γιατί θα αυτοθαυμαστεί, θα ξεχάσει την παρουσία σας και θα βγάλει το κινητό από την τσέπη του για να τραβήξει μια σέλφι γεμάτος αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θυμάστε στην κατασκοπική ψυχροπολεμική ταινία που είχατε δει πρόπερσι στην τηλεόραση έναν αδίστακτο κατάσκοπο που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη και χειριζόταν άπαντες προκειμένου να καταφέρει το σκοπό του; Ε, Αιγόκερως ήταν! Το ζώδιο αυτό γίνεται τόσο τοξικό όταν θέλει κάτι με λύσσα που λίγα δόλια θύματα αντέχουν να περάσουν το μαρτύριο. Αν ωστόσο έχετε μάστερ στον μαζοχισμό ή έχετε κάνει ένα φεγγάρι θηριοδαμαστές, τότε έχετε πιθανότητα να αντέξετε στο boot camp στο οποίο θα σας υποβάλει ο Αιγόκερως. Αυτός είναι ο λόγος που σπάνια θα δεις Αιγόκερω να κρατάει σοβαρή σχέση και να την υποστηρίζει αν δεν προωθεί τα συμφέροντά του, τους απώτερους σκοπούς ή την ατζέντα του. Δεν είναι απαραίτητα συμφεροντολόγος, έχει απλώς την τάση να θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα και να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις.


 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share