Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Δραματική προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη: Έρχονται εφιαλτικές μέρες για 8 ζώδια!

Δύσκολες ώρες...

4 Σεπτεμβρίου 2021 09:57
Δραματική προειδοποίηση του Κώστα Λεφάκη: Έρχονται εφιαλτικές μέρες για 8 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εφιαλτικές είναι οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, βλέποντας προβλήματα για ουκ ολίγα ζώδια, με την Άση Μπήλιου επίσης να χτυπά «καμπανάκι».

Ο γνωστός αστρολόγος αναφέρθηκε σε οκτώ ζώδια, που θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές, μιλώντας μέσω του oroskopos.gr για την εβδομάδα 6-12 Σεπτεμβρίου.

Κριός

Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα είναι κουραστική, εργασιακά θετική και ερωτικά ενδιαφέρουσα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κινηθείτε και καταστρώστε το πρόγραμμά σας. Φανείτε σχολαστικοί σε λεπτομέρειες και καθόλου παρορμητικοί σε αποφάσεις. Μην παρασύρεστε από εντυπώσεις που σας εξαπατούν. Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και όσο και α ν σας φαίνεται άδικο, αποφύγετε αντιδράσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Το ενδιαφέρον θα το μονοπωλήσουν οι άλλοι, όλες τις μέρες που ακολουθούν.

Ταύρος

Για εσάς τα πράγματα κινούνται στον ίδιο ρυθμό με την προηγούμενη εβδομάδα, με έμφαση το προσωπικό και το εργασιακό. Και οι δυο αυτοί τομείς περνούν πολλά στάδια για να μπουν σε μια πιο ξεκάθαρη πορεία, ή καταστάλαξη, δυο μήνες αργότερα. Άρα όλα αυτά είναι προειδοποιητικά. Πάντως προσέξτε στις λεπτομέρειες των κινήσεων και των διαπραγματεύσεών σας, είτε αυτές είναι στο ευρύτερο περιβάλλον, είτε είναι στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

Έχετε συνηθίσει τις ταλαιπωρίες, ενώ ο Άρης συνεχίζει να τις διατηρεί με κάθε τρόπο. Ευτυχώς είστε καλοί παίκτες και μάλιστα, παίκτες αντοχής. Μια εβδομάδα λοιπόν ακόμα, ένα ατελείωτο πινγκ – πονγκ μεταξύ προσωπικού και επαγγελματικού κατεστημένου. Ωστόσο η Αφροδίτη κάνει τα πάντα να ενισχύει το ηθικό και να σας βοηθά να ενεργοποιήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν έμπρακτα. Ο Ερμής σαν κυβερνήτης σας στον Ζυγό, το βασικό που κάνει για εσάς είναι να σας διατηρεί ενσυνείδητα, επιδέξια και με ευφυία για να λύνετε τα προβλήματά σας και να σώσετε τις καταστάσεις.

Καρκίνος

Το πήγαινε έλα της καθημερινότητάς σας αυξάνει. Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου κάνει πιο ορατές τις ευκαιρίες, αλλά και τα δύσκολα σημεία που πρέπει να προσέξετε. Θα παίξει μεγάλο ρόλο το πόσο συγκεκριμένοι θα είστε στις συζητήσεις και επιδέξιοι στη δραστηριότητα. Αυτές οι δυο εκδοχές θα σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας υποχρεώσεις, καταστάσεις και αυτό που πρέπει. Ως συνήθως θα προσέξετε την προσωπική σας ζωή, θα ανταποκριθείτε στις οικογενειακές υποχρεώσεις και όλα τα άλλα ζητήματα που σας απασχολούν.

Λέων

Για εσάς η εβδομάδα αυτή απαιτεί πρακτική σκέψη. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν σας υποχρεώνουν να γίνετε ρεαλιστές, είτε το θέλετε, είτε όχι! Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να ανασύρετε από μέσα σας, όση διπλωματία διαθέτετε για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε στις δύσκολες στιγμές και να αποφύγετε τη σύγκρουση σε άλλες τόσες. Ο Ερμής στον Ζυγό σας βοηθά να προετοιμαστείτε εργασιακά και πρακτικά για το φθινόπωρο που έρχεται. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 7, είναι πολύ δυνατή και σημαντική: σας βοηθά να εφαρμόσετε καινούρια σχέδια και σας προτρέπει να προσέξετε πάση θυσία τη διαχείριση των οικονομικών.

Παρθένος

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα στον άξονα του ζωδίου σας, σας κάνει πιο ευάλωτους στα χέρια κάποιων επιτήδειων που μπορούν ευκολότερα τώρα να σας ξεγελάσουν, ή να σας εκμεταλλευτούν. Για όλες τις επόμενες μέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αισθηματικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και αντιθέσεις αυτών. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σας βοηθά αρκετά σε προσπάθειες ανεφοδιασμού, ή λύσεις χρόνιων οικονομικών προβλημάτων. Ένα στοιχείο του χαρακτήρα σας που πρέπει να ελέγχετε, είναι η σχολαστικότητα και η κριτική. Αυτά τα δύο μπορεί να γίνουν αφορμή μιας μεγάλης φασαρίας, ή και ενός πολέμου που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις για τα ζώδια

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Ερμής συνεχίζουν να είναι μαζί στο ζώδιό σας, άλλοτε εμπνέοντάς σας και άλλοτε προστατεύοντάς σας από εξωτερικούς κινδύνους. Το παρασκήνιο του περιβάλλοντος που κινείστε και ζείτε γίνεται πιο επικίνδυνο και πιο ισχυρό αυτήν την περίοδο. Η εργασία και η υγεία σας θέλουν καλύτερη φροντίδα σε σημεία ευαίσθητα που τα ξέρετε πολύ καλά ποια είναι. Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται με έναν περίεργο, επεισοδιακό τρόπο. Αποφύγετε να κάνετε λάθος στην αντιμετώπιση καταστάσεων. Η εργασία θέλει ιδιαίτερα προσεκτικό χειρισμό αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός

Συγκριτικά με άλλους μπαίνετε στο κλίμα του φθινοπώρου πιο εύκολα και πιο πετυχημένα, οι περισσότεροι από εσάς. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, εξυπηρετώντας τις υποθέσεις σας. Οι βασικές καθυστερήσεις συνεχίζονται σε όλο το μήκος του μήνα, οπότε, λάβετε ανάλογα μέτρα για τη δική σας προστασία. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου θα δώσει νέα ώθηση στο αντικείμενο της δουλειάς, πολλών από εσάς. Τα αισθηματικά σας θα περάσουν αιφνίδια σε νέα φάση, όχι ιδιαίτερα εύκολη, αλλά αρκετά συναρπαστική.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου και η επίμονη παρουσία του Άρη στην Παρθένο, σας βοηθούν, αλλά και σας αναγκάζουν να καταστρώσετε ένα νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο άξονας οικογένεια – εργασία διαταράσσεται προκειμένου να βρει μια νέα ισορροπία στο τέλος. Ο Ερμής στον Ζυγό συντηρεί το καλό κλίμα στον τομέα των σχέσεων, τόσο στον κοινωνικό, όσο και στο προσωπικό. Η Αφροδίτη γίνεται μικρή αρωγός βοήθειας στις πρακτικές σας ανάγκες. Ο Ήλιος του Σεπτεμβρίου σας υπενθυμίζει τα μεγάλα καθήκοντα, ή τις καταπιεστικές υποχρεώσεις που συνεχίζετε να έχετε.

Αιγόκερως

Η εκδοχή μιας ευχάριστης γνωριμίας εμφανίζεται στο προσκήνιο. Η επίτευξη ενός σκοπού γίνεται εφικτή. Τα εξωτερικά γεγονότα και σας απασχολούν και σας επηρεάζουν, κυρίως στον τομέα της δουλειάς σας. Η οικονομική σας κατάσταση παραμένει σε δύσκολη φάση. Οι υποχρεώσεις σας ωστόσο μπορούν να διεκπεραιωθούν, έστω και με μία μικρή καθυστέρηση. Η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Η άλλη όμως πλευρά είναι συχνά απούσα, ή απόμακρη από εσάς. Θα πρέπει να κάνετε κάτι για να την υπερασπιστείτε. Οι συναναστροφές και οι φιλίες σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Οι πιθανότητες σύντομων ταξιδιών ή μετακινήσεων αυξάνονται.

Υδροχόος

Όπως πάντα, ο Σεπτέμβριος αποδεικνύεται μεταβατικός, αρκετά επεισοδιακός και λίγο μελαγχολικός για την ιδιοσυγκρασία σας. Έχετε νωπή τη μνήμη των διακοπών και των ωραίων στιγμών του καλοκαιριού. Ο Ουρανός στον Ταύρο, που είναι κυβερνήτης σας, έχει απομακρυνθεί από αστρικές δυσαρμονίες με άλλους πλανήτες και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους, ή να αποκτήσετε υποστηρικτές και νέους θαυμαστές. Η Αφροδίτη έρχεται να πάρει μια καλύτερη θέση, υποστηρίζοντας τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, όσο και την εφαρμογή νέων, επαγγελματικών σχεδίων.

Ιχθείς

Περισσότερο από όλους, εσείς επηρεάζεστε έντονα κάθε μέρα, άλλοτε θετικά και άλλοτε δύσκολα στην πορεία αυτού του μήνα. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στις 7, έρχεται να σας υποχρεώσει να οργανώσετε καλύτερα τις κάθε λογής συνεργασίες και δραστηριότητές σας. Το οικονομικό παραμένει ασταθές και όχι τόσο ισχυρό για να καλύψει μια πλειάδα από εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που βρίσκονται σε φάση αναμονής. Η σχέση σας με έναν άνθρωπο περνά σε νέα φάση, όχι τόσο δύσκολη, όσο αρκετά διλημματική. Υπάρχουν στιγμές που θα θέλατε να το βάλετε στα πόδια, αλλά ξέρετε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος. Ένας ειλικρινής διάλογος σε όλα αυτά που σας προβληματίζουν θα ήταν η καλύτερη λύση και προοπτική. Ερωτικά το κλίμα είναι αρκετά συμπαθές.

2+1 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν σταθερή σχέση

Υπάρχουν ζώδια που παίζουν το ερωτικό παιχνίδι στα δάχτυλα. Φλερτάρουν εύκολα και πολύ γρήγορα συσχετίζονται ερωτικά με άλλους ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο υπάρχουν τρία ζώδια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στα αισθηματικά και δεν καταφέρνουν να σταυρώσουν καλό δεσμό, μένοντας πολύ συχνά σε επιφανειακές σχέσεις ή μόνοι ή εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδα και σχέσεις που δεν φτάνουν σε βάθος, τις οποίες συντηρούν από φόβο μην μείνουν μόνοι ή από συνήθεια.

Τι φταίει; Είναι μοναχικά άτομα; Ανασφαλή; Δεσμοφοβικά; Τοξικά; Ή μήπως τελικά έχουν τόσο ναρκισσισμό που δεν βρίσκουν το ιδανικό ταίρι για να αποδεχτεί το μεγαλείο τους;

 2+1 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν σταθερή σχέση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, διότι ο κλασικός Παρθένος θέλει να βρίσκεται σε σχέση, είναι συντροφικό άτομο, αλλά είναι τόσο αναποφάσιστος και εξετάζει το υποψήφιο ταίρι του τόσο εξονυχιστικά που χάνει το momentum, το σωστό timing... Όταν ο Παρθένος τελικά αποφασίσει ότι θέλει τον άλλον, μετά από μια εσωτερική αχανή γραφειοκρατία όπου οι δεύτερες σκέψεις του τον στέλνουν από το πρωτόκολλο στο ταμείο κι από εκεί στην προϊσταμένη για μια υπογραφή, το άλλο πρόσωπο έχει βαρεθεί, έχει νυστάξει, έχει βάλει τα πιτζαμάκια του και του λέει «wake me up when september ends». Το ίδιο κάνει δυστυχώς και με το μαγείρεμα, γι αυτό αν σας καλέσει για φαγητό φάτε κάτι πρόχειρο πριν πάτε. Παρόλα αυτά αν σας επιλέξει για κάτι σταθερό, σε λίγο θα σας τακτοποιήσει στον μπουφέ του σαλονιού σαν ασημένια κορνίζα που θα τη βολέψει κάπου, θα την ξεσκονίζει πού και πού αλλά μην περιμένετε εξάρσεις πάθους. Αν θέλετε κάτι τέτοιο επιλέξτε έναν Κριό και αφήστε τον παρθένο να τα βρει ήσυχα και ωραία με κανέναν Καρκίνο ή Ιχθύ.

ΛΕΩΝ

Οι Λεόντες λατρεύουν τόσο τον εαυτό τους που δεν αφήνουν χώρο για κάποιον άλλον, ούτε καν για το σύντροφό τους. Δεν έχουν σχέσεις, έχουν fan club. Αν τους κοιτάς στα μάτια και τους φτύνεις για να μην τους ματιάσεις, όλα κυλάνε ρολόι. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο πιστός follower που συστήνουν ως δεσμό τους, αρχίσει τις απαιτήσεις, τις συναισθηματικές ανάγκες, τα μούτρα, τους καυγάδες. Ο Λέων δεν θέλει πίεση, θέλει να νιώθει ελεύθερος, να κυκλοφορεί με στυλ ζεν πρεμιέ και να σκορπάει αυτόγραφα, χειροφιλήματα, κερασμένα σφηνάκια, ενώ γύρω του πετούν πυροτεχνήματα για χάρη του οι θαμπωμένοι θαυμαστές. Αν θέλετε να κρατήσετε αυτό το ζώδιο για πάντα κοντά σας, μην πληγώσετε ποτέ την ανάγκη του για θαυμασμό, μην το ανταγωνιστείτε και κυρίως μην του βάλετε μπροστά του καθρέφτη για να δει την πραγματικότητα, γιατί θα αυτοθαυμαστεί, θα ξεχάσει την παρουσία σας και θα βγάλει το κινητό από την τσέπη του για να τραβήξει μια σέλφι γεμάτος αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θυμάστε στην κατασκοπική ψυχροπολεμική ταινία που είχατε δει πρόπερσι στην τηλεόραση έναν αδίστακτο κατάσκοπο που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη και χειριζόταν άπαντες προκειμένου να καταφέρει το σκοπό του; Ε, Αιγόκερως ήταν! Το ζώδιο αυτό γίνεται τόσο τοξικό όταν θέλει κάτι με λύσσα που λίγα δόλια θύματα αντέχουν να περάσουν το μαρτύριο. Αν ωστόσο έχετε μάστερ στον μαζοχισμό ή έχετε κάνει ένα φεγγάρι θηριοδαμαστές, τότε έχετε πιθανότητα να αντέξετε στο boot camp στο οποίο θα σας υποβάλει ο Αιγόκερως. Αυτός είναι ο λόγος που σπάνια θα δεις Αιγόκερω να κρατάει σοβαρή σχέση και να την υποστηρίζει αν δεν προωθεί τα συμφέροντά του, τους απώτερους σκοπούς ή την ατζέντα του. Δεν είναι απαραίτητα συμφεροντολόγος, έχει απλώς την τάση να θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα και να χειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share