Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

2 Σεπτεμβρίου 2021 06:44
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Κριέ, θα φέρει για σένα αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση! Αν δεν διαφύλαξες καλά τα μυστικά σου, τώρα πιθανόν να κινδυνέψεις με αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν και επιπλέον, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες, ιδίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα!

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου φίλε Ταύρε, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Επιπλέον επηρεάζει και έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, για τον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να αλλάξεις τακτική ή στρατηγική, κυρίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα!

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, φρόντισε να έχεις άμεσα, συνετή συμπεριφορά και να επιστρατεύσεις την λογική σου σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, γιατί η σημερινή ημέρα, θα πλήξει τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει με αγώνα και προσπάθεια! Επιπλέον, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, περιόρισε τα νεύρα σου, ώστε να μην υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό περιβάλλον!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα φέρει αρκετές εξελίξεις μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, από τις οποίες, ορισμένες πιθανόν να μειώσουν το κέφι σου και έτσι να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Επιπλέον λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή καυγάδες, σε επαφές και συναντήσεις!

Λέων

Το ενδιαφέρον σου, στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Λέοντα στην διατήρηση της ήρεμης και τακτοποιημένης καθημερινότητας σου! Δεν θα υπάρξουν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες σήμερα, αφού οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και με το ζόρι θα προλαβαίνεις, κυρίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα! Να έχεις προγραμματισμό και οργάνωση!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι σίγουρα μια αρκετά ανατρεπτική ημέρα για! Η Αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα, θα κλονίσει την ψυχολογική σου ηρεμία, φέρνοντας απότομα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σου και αρκετή εσωτερική ένταση! Μείνε ήρεμος και προστάτεψε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εξαντλημένος, αλλά αυτή η ημέρα, έχει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να κουραστείς κι άλλο, ώστε να ανταπεξέλθεις σε αυτές. Επιπλέον, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, αρκετή προσοχή χρειάζεται και στην συμπεριφορά σου, ιδίως όσον αφορά παρασκηνιακές επικοινωνίες, συναναστροφές και επαφές!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται οπωσδήποτε ψυχραιμία και υπομονή, από την μεριά σου! Να είσαι πολύ προσεκτικός, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, ώστε να μην εκτεθείς κοινωνικά, μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Επιπλέον, να είσαι πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις και την οδήγηση!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη και πρέπει να προσέξεις πολύ, όσον αφορά σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, που κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις, καυγάδες, παρεξηγήσεις ή ακόμα και ρήξεις! Μείνε ψύχραιμος σε οποιαδήποτε, ιδίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα και για να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές σχέσεις, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Πρέπει να αναμένεις κάποια μικρά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις, ιδίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα! Κυνήγησε και πραγματοποίησε αυτό που πραγματικά θες λοιπόν, χωρίς όμως να εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και χωρίς να βιάζεσαι!

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, απαιτεί λογική, υπομονή και ωριμότητα από μέρους σου! Πολύ πιθανόν φίλε Υδροχόε, να σου ξυπνήσουν ανασφάλειες, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα της ζωής σου και ενδεχομένως αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική, πεισματική και απαιτητική συμπεριφορά, κυρίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, επαφές και συγκυρίες, πως η προβολή του εαυτού σου και της αξίας του, δεν πραγματοποιήθηκε όπως ήθελες, με αποτέλεσμα τώρα, να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα! Επιπλέον κρίση θα περάσουν και οι σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα!

Thank you next! Αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια δεν θα βγουν δεύτερο ραντεβούThank you next! Αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια δεν θα βγουν δεύτερο ραντεβού

Θα δώσουν thank you next αμφότεροι και είναι… λογικό. Τα ζωδιακά αυτά ζευγάρια, μπορεί για κάποιο λόγο να ήρθαν κοντά και να θέλησαν να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ευκαιρία να γνωριστούν λίγο καλύτερα και να βγουν ραντεβού, όμως αμέσως θα καταλάβουν ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει «χημεία».

Και επειδή δεν έχουν συμβεί και πολλά μεταξύ τους, δεν θα νιώσουν καθόλου τύψεις, αν εξαφανιστούν και δεν ξαναδώσουν κανένα σημείο ζωής.

Παρόλα αυτά η αστρολόγος Άση Μπίλιου «καμπανάκι» είχε σήμανε για 5 ζώδια, τα οποία επηρεάστηκαν περισσότερο τις προηγούμενες μέρες.

ΖΥΓΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι… too much για τον Ζυγό. Είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί να αντέξει. Ο Ζυγός είναι άνθρωπος ανοιχτός και έξω καρδιά. Μιλάει για τον εαυτό του, είναι χαμογελαστός και του αρέσουν οι ήρεμες και ρομαντικές καταστάσεις. Ο Σκορπιός από την άλλη θέλει να περνάει… από κόσκινο όποιον έχει απέναντί του. Είναι «στρείδι» κανονικό. Πιο dark σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα. Άμεσο thank you next λοιπόν και από τις δυο πλευρές και ούτε… γεια ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και ρομαντικός. Ο Τοξότης από την άλλη δεν κρατά το στόμα του κλειστό και πολλές φορές κάνει άκομψα αστεία, τα οποία πληγώνουν τους άλλους. Αν αυτά τα δυο ζώδια βγουν ραντεβού, μόνο αποτυχία θα μπορούσε να είναι. Δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ο Καρκίνος είναι άνθρωπος του σπιτιού, ενώ ο Τοξότης των ταξιδιών και της περιπέτειας. Ο ένας θέλει γάμο και παιδιά και ο άλλος να είναι ελεύθερος, ανεξάρτητος και χωρίς καμία ευθύνη. Λες και προέρχονται από διαφορετικό κόσμο. Δεν θα τους πάρει και πολύ να καταλάβουν ότι μεταξύ τους δεν μπορεί να γίνει κάτι. Το "αντίο" θα είναι και από τις δυο πλευρές και κανένας δεν θα θέλει να ξαναδεί τον άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τρέλα, η ανεμελιά και η χαλαρότητα, απέναντι στην σοβαρότητα, τον ορθολογισμό και τον… πεσιμισμό. Πού να συναντηθούν αυτοί οι δυο; Και ραντεβού να βγουν, θα καταλάβουν αμέσως ότι εκπέμπουν σε εντελώς διαφορετικά μήκη κύματος. Θα κοιτάζει ο ένας τον άλλο με μισό μάτι, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να τον καταλάβει. Ο Αιγόκερως σίγουρα θα έχει εκνευριστεί γιατί ο Δίδυμος στάνταρ θα έχει αργήσει στο ραντεβού, ενώ θα τον έχει κάνει ήδη έξαλλο από τις προηγούμενες μέρες, καθώς με δαύτον δύσκολα συνεννοείται κάποιος, μιας και αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά. Thank you next και από τους δυο λοιπόν και… καλή καρδιά!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share