Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός από την Άντα Λεούση: Έρχονται δύσκολες ώρες για 4 ζώδια

«Καμπανάκι» από την αστρολόγο

26 Αυγούστου 2021 08:18
Συναγερμός από την Άντα Λεούση: Έρχονται δύσκολες ώρες για 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντα Λεούση σημαίνει συναγερμό για ορισμένα ζώδια, με τη γνωστή αστρολόγο να αναφέρεται στις δυσκολίες, που αναμένεται να αντιμετωπίσουν συνολικά τέσσερα εξ αυτών.

Η ίδια, μέσω του blog της στην ιστοσελίδα Oroskopos.gr, προειδοποιεί για όσα προσωπικά και επαγγελματικά θέματα προκύψουν, δίνοντας τις συμβουλές της, με τον Κώστα Λεφάκη επίσης να χτυπά «καμπανάκι».

Οι προβλέψεις της ημέρας (26/8) από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί που χρειάζεται. Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας που είναι ιδιαίτερα τρυφερός.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναζητήστε νέα ερεθίσματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε κατά νου να αγοράσετε κάτι, κάντε πρώτα μια έρευνα αγοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός. Έχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας δε θα είναι τόσο ανεβασμένη, ώστε να τολμήσετε εξόδους. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας άνοδο και μην αφήσετε τίποτα στη μέση.

ΛΕΩΝ: Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα αν περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην προβείτε σε ξεκινήματα αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

Άντα Λεούση ζώδια ημέρας

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ότι προβλήματα και αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υποχωρήστε καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον. Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά. Η τύχη θα είναι συνέχεια στο πλευρό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κατάχτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα. Θα βγει στην επιφάνεια όλο το άγχος, η ένταση και η γκρίνια, καθώς οι γύρω σας θα είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους.

ΙΧΘΥΣ: Δε θα αποφύγετε την κούραση αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή. Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αυτά είναι τα πιο άπιστα ζώδια

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των σχέσεων, θέμα για ταινίες, τραγούδια και ολόκληρα βιβλία, η απιστία είναι πάντα στη συζήτηση των ζευγαριών.

Το νούμερο ένα πρόβλημα των σύγχρονων σχέσεων αντιμετωπίζεται διαφορετικά από κάθε ζώδιο καθώς κάποιοι έχουν την απιστία πιο… εύκολη υπόθεση.

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 23 Αυγούστου;

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός ως το λιγότερο πιστό ζώδιο. Είναι φλογερός, παθιασμένος και δεν εκτιμά και πολύ τη μονογαμία. Του αρέσει πολύ το φλερτ και το κυνήγι και για να τον κρατήσεις πρέπει να ξέρεις να κρατάς το ενδιαφέρον του. Αν απιστήσει είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσει, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Τοξότης

Ζώδια της φωτιάς και ο Τοξότης είναι αδύνατον να κάτσει… ήσυχος. Σε αντίθεση με τον Κριό στον Τοξότη τυχαίνουν τα απρόοπτα και δεν μπορεί να αντισταθεί. Οι ρομαντικές σχέσεις με τους Τοξότες είναι γενικά δύσκολες και μαζί τους ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Σκορπιός

Κυβερνήτης του πάθους ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα κτητικός. Για να φτάσει στο σημείο να απιστήσει σημαίνει ότι χαθεί τελείως το ενδιαφέρον για το σύντροφό του και κυρίως ότι το σεξ δεν είναι πια προτεραιότητά τους. Από την άλλη αν απατήσεις Σκορπιό ετοιμάσου για μεγάλους μπελάδες καθώς δεν συγχωρεί αλλά ούτε ξεχνάει εύκολα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share