Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Αυγούστου;

Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

11 Αυγούστου 2021 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 11 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η τελευταίες ημέρες σου έδωσαν εύνοια και τύχη, αλλά μάλλον εσύ κακόμαθες και ζητάς όλο και περισσότερα σήμερα, με την Αντίθεση Ερμή-Δία. Η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή φήμη σου, θα κλονίσει τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει εν τέλει, την προσπάθεια σου να περάσεις όμορφα και ψυχαγωγικά! Μην είσαι τόσο βιαστικός στην συμπεριφορά σου, διότι θα ανατρέψεις την άμεση πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Δία, θα πρέπει να παραμείνεις συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου! Εντάσεις και καυγάδες, επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις βάλλονται . Η αιτία είναι κυρίως η προκλητικότητα και η απαιτητικότητα σου. Προσοχή επίσης, στις οικιακές συσκευές, όσον αφορά την χρήση τους, γιατί αναμένονται ζημιές ή βλάβες!

Δίδυμος

Καλό θα ήταν σήμερα φίλε Δίδυμε, να αποφύγεις κουτσομπολιά με την Αντίθεση Ερμή-Δία. Κάποιες αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα εκθέσουν εσένα και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς! Εντάσεις, επίσης θα υπάρξουν σε κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι συνεπείς στις συναντήσεις σου και προσεκτικός σε μετακινήσεις, ιδίως στην οδήγηση!

Καρκίνος

Με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Δία φίλε Καρκίνε, θα νιώσεις ότι απειλούνται τα κεκτημένα σου! Προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς από μέρους σου! Ίσως νιώσεις σήμερα ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες πως είχες και την αντιμετώπιση σου σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και σπουδαίους τομείς της ζωής σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος, για την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Δία! Προσοχή πολύ σε εντάσεις, τεταμένο κλίμα, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ότι κι αν συμβεί, αλλά και σε όποια εκνευριστική ή προκλητική συμπεριφορά από άλλους, αντιμετωπίσεις σήμερα! Έχε υπομονή και αυτοσυγκράτηση και θα δεις ότι ο κερδισμένος θα είσαι εσύ!

Παρθένος

Εσωτερική αναστάτωση και ίσως νεύρα, χαρακτηρίζουν την μέρα σου αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία! Σε κυριεύει ο εσωτερικός θυμός, οι σκέψεις, το άγχος και ο φόβος για το αύριο και τα γεγονότα του άμεσου μέλλοντος! Προσπάθησε να μην είσαι αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Αυγούστου;

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Δία, καλό θα ήταν να κατευνάσεις τα πνεύματα στο φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλίες. Μην χρησιμοποιείς λοιπόν ως σάκο του μποξ έναν φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, γιατί η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα στόχους και όνειρα, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να σε γυρίσουν πάλι στο μηδέν και να χρειαστεί να αρχίσεις τις προσπάθειες εκ νέου!

Σκορπιός

Την σημερινή ημέρα φίλε Σκορπιέ, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου! Με την Αντίθεση Ερμή-Δία, ξεχνάς την λογική και γίνεσαι μάλλον νευρικός και απότομος στα λόγια σου, όπως και βιαστικός στις κινήσεις σου! Πέρα από παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, με κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις, θα πλήξεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, γεγονός που θα αποτρέψει τους άλλους, να συναναστραφούν μαζί σου.

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, οφείλεις να προσέξεις τις μετακινήσεις σου με την Αντίθεση Ερμή-Δία! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές, σε οποιαδήποτε κανονισμένη ή μη, μετακίνηση σου! Φρόντισε λοιπόν, να είσαι απόλυτα οργανωμένος! Επιπλέον, σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, οφείλεις να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου, τα νεύρα σου, αλλά και τα κουτσομπολιά!

Αιγόκερως

Σήμερα, με την Αντίθεση Ερμή-Δία Αιγόκερε, καλύτερα να κάνεις υπομονή και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει! Υπομονή λοιπόν, γιατί ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις σχέσεις σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα, είναι να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά κάτι που συνέβη στο παρελθόν, δίνοντας του περισσότερη αξία, από όσο πρέπει!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα, πιθανούς καυγάδες και εριστικότητα, σε διαπροσωπικές σχέσεις! Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σήμερα, θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε ένταση, λόγω της όψης!

Ιχθύς

Με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Δία, έχεις αρκετή νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, αγαπητέ Ιχθύ! Τις τελευταίες ημέρες, ίσως άφησες πολλές εκκρεμότητες και η σημερινή ημέρα, θα σε αναγκάσει να τις τακτοποιήσεις όλες τώρα. Επιπλέον, θα τύχουν και κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις, αλλά προσοχή! Μπορεί ο χρόνος να είναι λίγος, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share