Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Αυγούστου;

Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

10 Αυγούστου 2021 07:04
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 9 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς στα αυξημένα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητα σου. Φυσικά, ακόμα κι αν αγχωθείς, προσπάθησε να μην ζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν και να παραδεχθείς τα τυχόν λάθη σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κάποιους κινδύνους, κυρίως αν φερθείς υπερβολικά και επιπόλαια, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Ακόμα κι αν περνάς πολύ όμορφα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη ευτυχία και να μην πιστεύεις σε κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γιατί αλλιώς θα προσγειωθείς απότομα!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα που πραγματοποιείται η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, κυρίως όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε σπίτι και οικογένεια! Αν δεν μπορείς να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με αμέριστη προσοχή, τι σου λένε οι συνομιλητές σου, ιδίως αν είναι συγγενικά πρόσωπα! Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα πρέπει να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε τη λογική και την ψυχραιμία σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα συμπεράσματα σου, βασιζόμενος μόνο σε μεγάλα λόγια και δικές σου ιδέες, γιατί θα απογοητευτείς! Επιπλέον, προσπάθησε να μην μπλεχτείς σε κουτσομπολιά, να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέξεις όσο μπορείς στις μετακινήσεις σου! Το συναίσθημα την σημερινή ημέρα, νικά την λογική σου, με αποτέλεσμα κάποιες αποφάσεις σου, να αποδειχθούν λανθασμένες!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Ενδεχομένως να δημιουργηθούν ποικίλα προβλήματα σε διάφορες συναλλαγές, ιδίως σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να προσκολληθείς λίγο παραπάνω στα υλικά αγαθά σου! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην στηρίζεσαι στη διαίσθησή σου, γυρνώντας την πλάτη σε αντικειμενικά κριτήρια, γιατί μπορεί να γευτείς απογοητεύσεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Αυγούστου;

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της απομυθοποίησης και γευτείς την πικρή γεύση της απογοήτευσης! Αρκετές φορές θα προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο μπορείς προσγειωμένος!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσπάθησε προς το παρόν, να μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί πολύ πιθανόν να σε «προδώσει»! Οφείλεις να ακολουθείς μόνο την λογική σου και να βασίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια! Δυστυχώς, η όψη θα επαναφέρει κάποιες φοβίες και ανασφάλειες, κυρίως μετά από ορισμένες αποκαλύψεις κάποιων μυστικών, που θα σου δείξουν μία αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να αποδεχτείς!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες παροδικές και μικρές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν να έδωσες σε κάποιον φίλο, παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε, χωρίς να λάβεις τα ίδια από εκείνους! Εσύ συνέχισε να προσπαθείς, να μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην ξαναγίνεις θύμα κάποιων καταστάσεων, ιδίως σε φιλίες!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή από εσένα, διότι σε αφορά άμεσα! Μάθε όσο είναι καιρός, να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και να κρατάς όσο μπορείς κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από τα μυστικά σου! Φρόντισε να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και να μην κάνεις λανθασμένες ενέργειες τώρα, που ενδεχομένως να χαλάσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σου με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον! Επίσης, αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση ή να ταξιδέψεις τώρα, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος, για να μην υπάρξουν αναποδιές! Θα χρειαστεί επιπλέον, αρκετή προσοχή σε τυχόν συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν κάποιες παγίδες!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μην ξεχάσεις ούτε στιγμή, πως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα μεγάλα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι τυφλά και ότι θα πρέπει να βασίζεσαι, αποκλειστικά στις πράξεις των άλλων! Γενικά, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψευδαίσθηση, ιδίως όσον αφορά στον τρόπο που κρίνεις τους γύρω σου! Προσπάθησε να είσαι συγκροτημένος και υποψιασμένος, όπως είσαι πάντα!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενδεχομένως, μεγάλες απογοητεύσεις! Σίγουρα, κάποιες καταστάσεις, θα σου δημιουργήσουν αναπάντεχη ανασφάλεια και αναθεωρήσεις για πολλές καταστάσεις και πρόσωπα και σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου! Θα βιώσεις πιθανότατα ασυνεννοησία και δυσπιστία, οι οποίες μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες, αλλά ευτυχώς προσωρινές!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share