Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

«Καμπανάκι» από τον Κώστα Λεφάκη: Δύσκολος Δεκαπενταύγουστος για αυτά τα 5 ζώδια

Μεγάλη προσοχή

9 Αυγούστου 2021 13:44
«Καμπανάκι» από τον Κώστα Λεφάκη: Δύσκολος Δεκαπενταύγουστος για αυτά τα 5 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό του «καμπανάκι» εν όψει Δεκαπενταύγουστου χτύπησε ο Κώστας Λεφάκης, με το γνωστό αστρολόγο να αναφέρεται στα ζώδια, που δε θα περάσουν καθόλου εύκολα.

Ο ίδιος μέσα από την στήλη του στο oroskopos.gr μίλησε αναλυτικά για τα όσα θα διαδραματιστούν στις ζωές μας, με την Άση Μπήλιου επίσης να προειδοποιεί.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου σας βρίσκει διχασμένους. Η ανάγκη για διακοπές είναι μεγάλη, αλλά η διέλευση Αφροδίτης και Άρη από την Παρθένο δείχνει δύο έκδοχές: για κάποιους από εσάς η εργασία θα στείλει σήμα επιστράτευσής σας σε αυτήν και για κάποιους άλλους, έκτακτα προβλήματα δικών σας ανθρώπων θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο και ίσως χαλάσουν το κλίμα της ψυχαγωγίας. Υ πάρχετε και εσείς που εξαιρείστε αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε λογική διαδικασία και πρακτική συμπεριφορά σε οτιδήποτε και αν κάνετε.

Ταύρος

Συνεχίζεται η ένταση στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Στον τομέα αυτόν θα έλεγα ότι δεν βγαίνετε χαμένοι, αλλά ούτε και εύκολα κερδισμένοι. Αρκετοί από εσάς θα εμπλακείτε σε νέα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο στενό περιβάλλον ή στην οικογένεια. Κάποιοι όμως θα καταφέρετε να απομονωθείτε εκεί που θέλετε. Παρά τα έκτακτα έξοδα, οικονομικά θα τα καταφέρετε. Η εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου δείχνει μια πρώτη βελτίωση στη ζωή σας, μετά τα όσα υποστήκατε τους δύο προηγούμενους μήνες. Οι εποχικά εργαζόμενοι θα είστε ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις σας, αλλά και την είσπραξη της επιτυχίας που θα έχετε. Τέλος οι αποφάσεις που θα πάρετε και οι επιλογές σας θα έχουν μακροπρόθεσμη ισχύ και θα πρέπει να τις προσέξετε.

Δίδυμοι

Παρά τις ανησυχίες σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε αρκετά ζητήματα και να καλύψετε τρέχουσες ανάγκες σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και χάρη σε αυτό να βρείτε απάντηση σε αιτήματα ή βοήθεια σε λύση προβλημάτων. Το οικονομικό συνεχίζει να σας απασχολεί, το επαγγελματικό γίνεται λίγο στάσιμο και το ερωτικό «δουλεύει» παρασκηνιακά αυτήν την εποχή.

Καρκίνος

Αμφίρροπη η εβδομάδα αυτή, μεταξύ καλού και δύσκολου, ευχάριστου και δυσάρεστου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο πυροδοτεί την προσφορά από άλλους προς εσάς, ή την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε να σας γίνει. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι ανάγκες και τα αιτήματα της εργασίας σας πληθαίνουν. Ωστόσο θα καταφέρετε να εκτελέσετε τις εορταστικές και θρησκευτικές σας συνήθειες σαν άνθρωποι της παράδοσης και των εθίμων. Μέσα σε όλα σύντομα διαστήματα χαράς και ψυχαγωγίας δεν θα λείψουν και φροντίστε να τα απολαύσετε.

Λέων

Ως πρωταγωνιστές της εποχής οφείλετε να κινηθείτε ευέλικτα και διπλωματικά. Πρακτικά και οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Παράλληλα θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Η ερωτική κατάσταση είναι λίγο εμποδισμένη, ή σε φάση περιπλοκής. Η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε βοηθά πολλούς από εσάς για ένα καινούριο ξεκίνημα. Ταξίδια, μετακινήσεις και διασκεδάσεις παρουσιάζουν εμπόδια. Υπερασπιστείτε τις ιδέες σας και μη χάνετε το κέφι και την αισιοδοξία που διαθέτετε.

Παρθένος

Μια νέα εποχή φαίνεται να ξεκινά στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού για εσάς. Σταδιακά θα επηρεάσει, αλλά και θα φέρει αλλαγές τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά σας δεδομένα. Προς το παρόν περιοριστείτε στην αντιμετώπιση των άμεσων και απαραίτητων αναγκών σας. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν στο πλαίσιο της ευχέρειας που έχετε αυτήν την φορά. Μην αρνείστε προτάσεις και μην απομονώνεστε. Καλλιεργείστε την αισιοδοξία και τις ερωτικές προθέσεις.

Κώστας Λεφάκης ζώδια 15αύγουστος

Ζυγός

Η εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου έχει αρκετές, καλές υποσχέσεις για εσάς. Ό,τι και αν σας βασάνισε μέχρι τώρα, ξεχάστε το για λίγο. Αποδεχτείτε προσκλήσεις φιλοξενίας, ή διασκέδασης. Οι περισσότερο φιλόδοξοι επιμεληθείτε τα επαγγελματικά σας που παιρνούν σε καλύτερη νέα φάση. Οι κοσμοπολίτες του ζωδίου σας διαλέξτε ένα μέρος που σας αρέσει και με την ανάλογη παρένα να περάσετε τις γιορτές του δεκαπενταύγουστου. Στα οικονομικά φανείτε συντηρητικοί στη διαχείριση. Αναθεωρήστε συνήθειες του παρελθόντος και υιοθετήστε μια πιο λιτή τακτική επικοινωνίας και διασκέδασης.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου δίνει την ευκαιρία μιας πρώτης βελτίωσης σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα τα οποία δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Στα οικονομικά παραμένει ακόμα η στενότητα και οι υποχρεώσεις. Ωστόσο τα απαραίτητα θα μπορέσετε να τα καλύψετε. Βάλτε μια άνω τελεία σε προβλήματα που δεν λύνονται και σε δυσαρέσκειες που περάσατε. Δώστε στον εαυτό σας τη χαρά και την ξεκούραση που χρειάζεται. Όσοι πάρετε αποφάσεις, υπολογίστε τις μακροπρόθεσμες συνέπειές τους.

Τοξότης

Όλα συνηγορούν να είστε και πολυάσχολοι και επίκαιροι και περιζήτητοι. Ο Ήλιος στον Λέοντα τονίζει το κύρος και τη γοητεία σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο τις αξιοσύνες που διαθέτετε. Ο δεκαπενταύγουστος προβλέπεται καλό διάστημα για συναναστροφές, σύντομες μετακινήσεις και ευχάριστα βράδια. Οργανώστε καλύτερα το μυαλό σας, το οποίο ορισμένες φορές θολώνει ή παρασύρεται από την έξαρση των συναισθημάτων σας. Στον έρωτα δεν λείπει η επιτυχία, αλλά δεν είναι ορατές οι ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Ανάμικτα τα συναισθήματα και πολλές οι αναμοχλεύσεις τους. Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο εξυπηρετούν όσους θέλετε να χαρείτε για λίγο, ή να ταξιδέψετε κάπου μακριά. Ο Ήλιος στον Λέοντα δίνει τη θέρμη του στην καθημερινότητά σας, εξυπηρετώντας σας σε δραστηριότητες και κάνοντας πιο ωραίες τις βραδιές σας. Φίλοι από το παρελθόν ξανά εμφανίζονται και μερικές συμπτώσεις λειτουργούν, είτε για να σας δώσουν απάντηση σε ερωτήματά σας, είτε για να σας προειδοποιήσουν για το μέλλον. Καταπολεμήστε δύο βασικά στοιχεία που έχουν εγκατασταθεί μέσα σας, καθόλου αναίτια. Πρώτα τον φόβο και μετά τον θυμό.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με τους άλλους παίρνουν φωτιά και οι εξελίξεις στα ερωτικά σας συνεχίζονται με ένταση. Πολλοί θα βρεθείτε κοντά στη θάλασσα που είναι το στοιχείο που σας αρέσει και σας ηρεμεί. Ωστόσο δεν θα λείψουν απρόοπτα και αναστατώσεις τα οποία πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Η καθημερινότητα αλλάζει και η Νέα Σελήνη του Αυγούστου ορίζει νέες κατευθύνσεις και διαδρομές που πρέπει να πάρετε. Μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις και από επιτηδευμένες εικόνες.

Ιχθύες

Συγκριτικά με άλλους θα περάσετε και καλά και θα εισπράξετε συναίσθημα και εξυπηρέτηση από τους άλλους, που τόσο τα χρειάζεστε! Ωστόσο ο Αύγουστος έχει τα απρόοπτα και αρκετά αναπάντεχα. Πλαγιοκοπήστε και προσπαθήστε να μη σας βγάλει από τους προορισμούς που έχετε χαράξει. Φροντίστε την ξεκούραση, τον ήρεμο ύπνο, όπως και τη σωστή διατροφή. Αν ταξιδέψετε, κινηθείτε οργανωμένα. Αν αποδεχτείτε προσκλήσεις, υπολογίστε εκ των προτέρων τους ανθρώπους που σας τις απευθύνουν. Ερωτικά η τύχη είναι με το μέρος σας. Από εσάς εξαρτάται το μέγεθος της επιτυχίας που θα έχετε!

Για ποια τρία λάθη μετανιώνει το κάθε ζώδιο;

Ζώδια: Ποιος είναι αυτός που δεν έχει κάνει λάθη; Τα λάθη είναι μαθήματα τα οποία μας βοηθούν να ανακαλύψουμε περισσότερο τον εαυτό μας και τις αδυναμίες μας. Αναγνωρίζοντας αυτά τα «λάθη» μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τα πρώτα βήματα για να αλλάξουμε! Εσένα ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που μετράς στον εαυτό σου;

Κριός

-Έχασα ανθρώπους λόγω των ξεσπασμάτων μου
-Με τύφλωσε ο εγωισμός και φέρθηκα επιπόλαια
-Βιάστηκα πολύ και έκανα λάθος επιλογές, μετά όμως ήταν αργά

Ταύρος

-Φοβήθηκα την αλλαγή και απέτυχα
-Έχασα πολύτιμο χρόνο με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν άξιζαν
-Το μουλαρίσιο πείσμα μου με κράτησε πίσω και έγινε και η αιτία να πληγωθώ βαθύτατα

Δίδυμος

-Δεν φέρθηκα τίμια σε φίλους
-Βιάστηκα να πω λόγια τα οποία μετάνιωσα
-Φέρθηκα επιπόλαια σε αισθηματικά και οικονομικά

Καρκίνος

-Ξαναγύρισα σε πρώην
-Πλήγωσα την οικογένειά μου
-Εγκλωβίστηκα στις αναμνήσεις και στο παρελθόν και άφησα τη ζωή μου πίσω

Λέων

-Λειτούργησα υπερβολικά γενναιόδωρα απέναντι σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν
-Ήθελα πάντα να εντυπωσιάζω και να με θαυμάζουν, έτσι και έκανα υπερβολές
-Έχασα έναν μεγάλο έρωτα, εξαιτίας του ακόμα μεγαλύτερου εγωισμού μου

Παρθένος

-Για την λεπτομέρεια έχασα την ουσία
-Έκρινα ανθρώπους, για το δικό τους καλό και παρεξηγήθηκα από αυτούς
-Μετά από μία ερωτική απογοήτευση το έριξα στην δουλειά και … ξέχασα εμένα!

Ζυγός

-Έχασα ευκαιρίες εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς μου
-Έχασα χρόνο μένοντας σε σχέσεις από φόβο μοναξιάς
-Είπα ψέματα γιατί δεν ήθελα να πικράνω… Όταν ανακαλύφθηκαν τα ψέματα τότε πίκρανα διπλά.

Σκορπιός

-Αυτοκαταστράφηκα για μία εκδίκηση
-Κλείστηκα πολύ στον εαυτό μου
-Το πάθος και η ζήλεια μου με έκαναν υπερβολικό και έχασα από το πλευρό μου μία σχέση που για μένα ήταν σημαντική.

Τοξότης

-Τα έπαιξα όλα για όλα, ρίσκαρα και στο τέλος έχασα
-Στα αισθηματικά έταζα πολλά , αλλά … στο τέλος την έκανα γρήγορα!
-Η ζωή δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι… αυτό το μάθημα το πήρα με τρόπο σκληρό!

Αιγόκερως

-Φέρθηκα σκληρά σε ανθρώπους που αγάπησα
-Έβαλα το χρήμα πιο ψηλά από τον άνθρωπο
-Έχω φερθεί πολύ σκληρά αλλά και ανταγωνιστικά

Υδροχόος

-Το παραέκανα μέσα στα νεύρα μου
-Χάλασα μία φιλία χρόνων, γιατί με το άτομο αυτό έμπλεξα στην συνέχεια και σε ερωτική σχέση…
-Αρκετές στιγμές παρά έγινα εκκεντρικός

Ιχθύς

-Εμπιστεύτηκα ψεύτικους ανθρώπους
-Είπα ψέματα γιατί οι συνθήκες με ανάγκασαν
-Ζούσα για χρόνια στο δικό μου «παραμύθι»

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share