Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 7Αυγούστου;

Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

7 Αυγούστου 2021 07:00
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 7Αυγούστου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 7 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε προειδοποιεί να αλλάξεις συμπεριφορά! Η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή φήμη σου, θα κλονίσει τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει τελικά, την προσπάθεια σου να περάσεις όμορφα και διασκεδαστικά! Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και λαμπερός αυτές τις μέρες, αλλά είσαι αρκετά βιαστικός στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, εντάσεις και καυγάδες, θα επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και δυστυχώς οι οικογενειακές σχέσεις βάλλονται. Η αιτία είναι κυρίως η προκλητικότητα και η απαιτητικότητα σου. Οφείλεις λοιπόν να παραμείνεις συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου! Προσοχή επίσης, στις οικιακές συσκευές, όσον αφορά την χρήση τους, διότι αναμένονται ζημιές και βλάβες!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις κουτσομπολιά με το Τετράγωνο Ήλιου- Ουρανού, αφού κάποιες αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα εκθέσουν εσένα και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς και να έρθεις σε δύσκολη θέση! Εντάσεις, επίσης θα υπάρξουν σε κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες! Πρόσεχε τα μηνύματα που στέλνεις και σε ποιον! Επίσης, φρόντισε να είσαι συνεπείς στα ραντεβού σου και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου- Ουρανού, προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς από μέρους σου! Σήμερα θα νιώσεις ότι απειλούνται τα κεκτημένα σου και ίσως αισθανθείς ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες πως είχες, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και σπουδαίους τομείς της ζωής σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου- Ουρανού οφείλεις να δείξεις προσοχή και ψυχραιμία σε εντάσεις, τεταμένο κλίμα, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις! Πρέπει να είσαι ήρεμος και συγκρατημένος επίσης και απέναντι σε εκνευριστικές ή προκλητικές συμπεριφορές από τους άλλους και θα δεις ότι ο κερδισμένος θα είσαι εσύ! Είσαι αρκετά σοφός και λογικός, για να καταφέρεις!

Ζώδια προβλέψεις

Παρθένος

Εσωτερική αναστάτωση και νεύρα, χαρακτηρίζουν την μέρα σου αγαπητέ Παρθένε, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού! Προσπάθησε να μην είσαι αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου όλη την ώρα! Ωστόσο, μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη! Παρόλο που βάλλεται η διάθεση σου, μία σημερινή αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, μην χρησιμοποιείς ως σάκο του μποξ έναν καλό φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, διότι η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα στόχους και όνειρα με ένταση, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να σε γυρίσουν πάλι στο μηδέν και να χρειαστεί να αρχίσεις τις προσπάθειες από την αρχή! Ήρθε η ώρα να κατευνάσεις τα πνεύματα στο φιλικό σου περιβάλλον!

Σκορπιός

Την σημερινή ημέρα, φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, ξεχνάς την λογική και γίνεσαι μάλλον νευρικός και απότομος στα λόγια σου, όπως και απρόσεκτος στις μετακινήσεις σου! Έρχονται παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, με κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις και θα πλήξεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, γεγονός που θα αποτρέψει τους άλλους, να συναναστραφούν μαζί σου. Οφείλεις λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, οφείλεις να προσέξεις τις μετακινήσεις σου με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού! Οπουδήποτε κι αν έχεις σκοπό να πας, φρόντισε να είσαι απόλυτα οργανωμένος! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές, σε οποιαδήποτε μετακίνηση σου! Επίσης, σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως κάποιοι “ψάχνονται” για καυγά, αλλά εσύ οφείλεις να συγκρατηθείς!

Αιγόκερος

Φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, καλό θα ήταν να κάνεις υπομονή και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει και επιπλέον σε εκθέτει! Μείνε ήρεμος λοιπόν, διότι θα υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό που οφείλεις να κάνεις σήμερα, για το καλό σου, είναι να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην δίνεις περισσότερη αξία, από όσο πρέπει σε κάποια πράγματα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σήμερα, θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε ένταση, λόγω της όψης! Είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, γι’αυτό κάνε υπομονή, έστω την σημερινή ημέρα!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα τύχουν και κάποιες απρόσμενες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις άμεσα! Μπορεί ο χρόνος να είναι ελάχιστος, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει, γι’αυτό προσοχή! Η αλήθεια είναι πως έχεις αρκετό άγχος, νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share