Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι παγωτό προτιμάς

Το καλοκαίρι είναι εδώ

4 Αυγούστου 2021 20:08
Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι παγωτό προτιμάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε εκείνα τα καλοκαίρια που τρέχατε με λαχτάρα στο ψυγείο στο περίπτερο της γειτονιάς να πάρετε το αγαπημένο σας παγωτό; Θυμάστε που κοιτούσατε με λαχτάρα τις συσκευασίες και δεν ξέρατε τι να πρωτοδιαλέξετε; Ξυλάκι ή κυπελλάκι; Βανίλια ή σοκολάτα; Γρανίτα ή κρέμα; Μήπως να πάρω αυτό που έχει δωράκι μέσα;

Μήπως τελικά το παγωτό που επιλέγουμε λέει κάτι περισσότερο για εμάς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας; Αναζητήσαμε την απάντηση στα αστέρια και στα μυστικά του ζωδιακού κύκλου.

Ποιο είναι το παγωτό που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Κριός

Ο παρορμητικός Κριός θα επιλέξει ένα μεγάλο παγωτό ξυλάκι με βανίλια, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, σιρόπι, με τα πάντα. Θα είναι το πιο περίπλοκο ξυλάκι στο ψυγείο! Θα το φάει όσο πιο γρήγορα μπορεί, δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Μάλιστα δεν θα διστάσει να κάνει κι αγώνες για το ποιος θα φάει το παγωτό του πιο γρήγορα – φυσικά και θα κερδίσει, δεν του αρέσει καθόλου να έρχεται δεύτερος. Οι Κριοί είναι άνθρωποι αποφασιστικοί, με ισχυρή αυτοπεποίθηση και ηγετικές ικανότητες. Είναι πάντα οι αρχηγοί της παρέας.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο του κύκλου, ο άνθρωπος που ξέρει να απολαμβάνει με όλες του τις αισθήσεις. Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να διαλέξει ένα παγωτό που τρώγεται με τα χέρια. Το κλασικό σάντουιτς με την επικάλυψη σοκολάτας είναι το δικό του αγαπημένο.Ένα παγωτό με ωραίο σχήμα και χρώμα που συνδυάζει διαφορετικές υφές και γεύσεις. Στους Ταύρους αρέσει η αισθητική και η πολυτέλεια. Αναζητούν πάντοτε τις γήινες απολαύσεις της ζωής και ξέρουν το μυστικό για να περνάνε παντού καλά.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι δημιουργικοί και επικοινωνιακοί. Λατρεύουν τις καινοτομίες, τα γκάτζετς και το πνεύμα τους δεν εφησυχάζει ποτέ. Τους αρέσουν οι αλλαγές και βλέπουν παντού νέες προοπτικές:«Παγωτό; Γιατί μόνο παγωτό; Γιατί όχι μπισκότο και παγωτό μαζί;». Το ιδανικό παγωτό για τον Δίδυμο είναι ο συνδυασμός παγωτού με μπισκότο. Τα παγωμένα μπισκότα είναι ιδανικά για τα πάρτι όπου ο Δίδυμος γίνεται η ψυχή της παρέας και ανεβάζει τη διάθεση όλων.

Καρκίνος

Το πιο ταιριαστό παγωτό για έναν Καρκίνο είναι το κλασικό ξυλάκι βανίλια που συνήθως περνάει απαρατήρητο, αλλά όλοι ξέρουμε ότι βρίσκεται πάντα εκεί. Ο Καρκίνος είναι άνθρωπος της απλότητας, της οικειότητα και της αλήθειας. Δεν του αρέσουν οι περίπλοκες γεύσεις ούτε οι περίπλοκες καταστάσεις. Ένας βαθιά συναισθηματικός και δοτικός άνθρωπος, έτοιμος να κάνει τα πάντα για την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάει. Το απλό ξυλάκι βανίλια κρύβει τη νοσταλγική και τρυφερή διάθεση που είναι χαρακτηριστική σε κάθε Καρκίνο.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού θα διαλέξει τον βασιλιά των παγωτών. Ο εκρηκτικός πύραυλος είναι δικός του. Ένα παγωτό που ξεχωρίζει για την πολυπλοκότητα και την πολυδιάστατη γεύση του. Τα Λιοντάρια είναι άνθρωποι χαρισματικοί, με ιδιαίτερες ικανότητες και δεν περνούν ποτέ απαρατήρητοι. Όπως και ο πύραυλος στα ψυγεία, το Λιοντάρι ξεχωρίζει σε οποιαδήποτε κοινωνική περίσταση κι αν βρεθεί. Οι άνθρωποι γύρω του αισθάνονται ασφάλεια επειδή είναι πιστός στις αρχές του, δεν παίζει παιχνίδια και δεν κάνει κόλπα. Μια πηγή αστείρευτης θετικής ενέργειας.

Παρθένος

Αν υπάρχει μία λέξη που χαρακτηρίζει τον Παρθένο είναι η συνέπεια. Το παγωτό του είναι σταθερά καλό και γευστικό, η συνταγή του δεν αλλάζει. Το ξυλάκι σοκολάτα είναι σταθερή αξία στα παγωτά. Κλασικό και διαχρονικό αρέσει σε όλους. Όταν ο Παρθένος βρει αυτό που τον ικανοποιεί, δεν έχει κανέναν λόγο να προσπαθήσει να το αλλάξει ή να δοκιμάσει κάτι άλλο. Οι Παρθένοι διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, όταν αναλαμβάνουν μια υποχρέωση είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός

Ο Ζυγός ξεχωρίζει για την ηρεμία, την αισθητική και το καλό του γούστο. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, διαθέτει μια έμφυτη ευγένεια και αποφεύγει τις φασαρίες και τις συγκρούσεις. Το αγαπημένο του παγωτό είναι το απλό κλασικό χωνάκι βανίλια, το παγωτό της ισορροπίας και της αξεπέραστης γεύσης. Η γοητεία της απλότητας είναι για τους Ζυγούς τρόπος ζωής. Η Αφροδίτη τούς χαρίζει μια ιδιαίτερη γοητεία και κοινωνικότητα. Έχουν τη χάρη να δημιουργούν μια γοητευτική αύρα γύρω τους και να κατακτούν τις καρδιές των ανθρώπων.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένας μυστηριώδης τύπος που μοιάζει απόμακρος. Το παγωτό του είναι σκοτεινό (μαύρη σοκολάτα) και κρυμμένο σε ένα κυπελλάκι. Κανένας δεν γνωρίζει τι ακριβώς τρώει. Οι Σκορπιοί δεν ανοίγονται και δεν εμπιστεύονται εύκολα τους άλλους. Όπως στο παγωτό του η καλύτερη γεύση αποκαλύπτεται καθώς προχωράμε στο βάθος, έτσι και εκείνος γίνεται καλύτερος με το πέρασμα του χρόνου, όταν αντιληφθεί ότι ο άλλος είναι άξιος της εμπιστοσύνης του. Τότε αφήνει στην άκρη τους ενδοιασμούς. Οι Σκορπιοί είναι αφοσιωμένοι και πιστοί φίλοι.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι αισιόδοξοι, ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Λατρεύουν τα ταξίδια και τις εκπλήξεις. Το αγαπημένο τους παγωτό είναι ένας μικρός πύραυλος σε σχήμα κώνου με βανίλια, σοκολάτα, σιρόπι σοκολάτας και ξηρούς καρπούς που δείχνει την αγάπη για τις διαφορετικές γεύσεις. Οι Τοξότες χρειάζονται ποικιλία, βαριούνται εύκολα και γι΄αυτό ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλά πράγματα. Μαθαίνουν μέσα από τις εμπειρίες τους και είναι πάντοτε έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια. Έχουν την θαυμαστή ικανότητα να προσαρμόζονται γρήγορα και να έχουν παντού μόνο φίλους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αγαπάει την απλότητα, τη σταθερότητα και τις παραδόσεις. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα από τον ίδιο την απόλαυση που κρύβεται μέσα σε ένα απλό παγωτό σάντουιτς. Δυο γευστικά μαλακά μπισκότα που κλείνουν μέσα τους την υπέροχη βανίλια. Μήπως αυτή η απλότητα δεν είναι η απόλυτη επιτυχία; Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι που αγαπούν τις επιτυχίες, θέτουν υψηλούς στόχους και εργάζονται μεθοδικά για να τους κατακτήσουν. Είναι πολύ ικανοί κι έχουν απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό τους όσο κι από τους γύρω τους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζωηρό και ανεξάρτητο πνεύμα του ζωδιακού. Η χαρά και η αισιοδοξία του είναι μεταδοτική. Ποιο είναι το πιο παιχνιδιάρικο παγωτό του ψυγείου; Μα φυσικά η γρανίτα φράουλα με την υπέροχη γεύση και το φανταστικό χρώμα. Ένα λαχταριστό παγωτό που έχει κάτι από την ανεμελιά και τη χαρά της παιδικής μας ηλικίας. Έτσι και οι Υδροχόοι, είναι άνθρωποι καθαροί, αυθεντικοί και χαρούμενοι, με καρδιά μικρού παιδιού. Επιθυμία τους είναι να γίνει αυτός ο κόσμος πιο δίκαιος για όλους και είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια έχουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία και τους αρέσει να κοιτούν πέρα από το προφανές. Το παγωτό που τους ταιριάζει είναι ένα απλό ξυλάκι βανίλια που στην καρδιά του κλείνει το σιρόπι κεράσι με το υπέροχο χρώμα και τη λαχταριστή γεύση. Οι Ιχθύς είναι άνθρωποι που αξίζει να ανακαλύψει κανείς για τον θησαυρό που κρύβουν μέσα τους. Έχουν υψηλή νοημοσύνη και εξαιρετική διαίσθηση και αντιλαμβάνονται πλήρως ανθρώπους και καταστάσεις. Η λοξή ματιά τους και το χιούμορ τους είναι χαρακτηριστικά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share