Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κώστας Λεφάκης: «Δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες» - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/7-1/8 και τα 3 ζώδια που προειδοποιεί

Οικονομικά δράματα, ατυχήματα και ρήξεις

26 Ιουλίου 2021 18:15
Κώστας Λεφάκης: «Δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες» - Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/7-1/8 και τα 3 ζώδια που προειδοποιεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις εβδομαδιαίες 26/7-1/08 προβλέψεις για τα 12 ζώδια έκανε ο Κώστας Λεφάκης και προειδοποίησε 3 συγκεκριμένα, για οικονομικά δράματα. Ιχθύες, Υδροχόοι και Λέωντες, ετοιμαστείτε γιατί έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες. Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Κριός

Η Πανσέληνος του Ιουλίου που προηγήθηκε θίγει λιγότερο εσάς σε σχέση με άλλους. Δίνει έμφαση σε ζητήματα δημιουργικής δραστηριότητα ή προσπάθειας για να κατακτήσετε ερωτικά έναν άνθρωπο που έχετε βάλει στόχο σας το τελευταίο διάστημα.

Παραμένουν μερικές εκκρεμότητες στον οικογενειακό χώρο και αρχίζουν προειδοποιητικά μηνύματα για το μέλλον της δουλειάς σας. Το ανάδρομο των μεγάλων ουράνιων σωμάτων δείχνει ότι οι προσδοκίες και οι βασικοί σας σκοποί φρενάρουν αυτήν την περίοδο. Ζήστε έξυπνα την καθημερινότητα και καταπολεμήστε το φαινόμενο της αγχώδους αγωνίας που σας καταλαμβάνει συχνά.

Ταύρος

Ό, τι και να κάνετε δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες, τα αναπάντεχα και τους αιφνιδιασμούς, τόσο του οικογενειακού χώρου, όσο και του επαγγελματικού τομέα. Όσοι καταφέρατε να φύγετε για λίγες διακοπές, απολαύστε τις, χωρίς εξαλλοσύνες αλλά με μετριοπάθεια.

Λάβετε υπόψη σας ότι επιστρέφοντας, θα αντιμετωπίσετε συσσωρευμένα προβλήματα. Όσοι παραμένετε στην αρένα της αγωνιστικότητας, εξοπλιστείτε κατάλληλα, είτε για να νικήσετε τον «εχθρό», είτε για να αντεπεξέλθετε των περιστάσεων.

Δίδυμοι

Για εσάς, η Πανσέληνος που προηγήθηκε, μοιάζει με τη θάλασσα και τις δίνες της. Τα γεγονότα της καθημερινότητας θα έρχονται κατά κύματα. Και επειδή είστε καλοί στην πλεύση, θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Ό, τι αφορά το οικονομικό και την εφαρμογή νέων σχεδίων θα σας απασχολήσει, καθώς θα παρουσιάσει και το ένα και το άλλο, περιστασιακές δυσκολίες. Τα καλά αυτού του φεγγαριού είναι η κοινωνική συναναστροφή, η επιτυχία στα ερωτικά και μια πρόσκαιρη προσφορά ψυχαγωγίας. Ταξίδια όμως και μετακινήσεις εμποδίζονται και καθυστερούν προς το παρόν.

Καρκίνος

Ως εκπρόσωποι της Σελήνης, εσείς οι Καρκίνοι, κάτω από το δυνατό φως της Πανσελήνου του Σαββάτου που προηγήθηκε, αναγκάζεστε να «χορέψετε» μέσα σε ένα κύκλο περιστατικών και αιφνίδιων γεγονότων.

Το φεγγάρι αυτό ευαισθητοποιεί, ή πληθαίνει τις ανάγκες σας, αφήνοντάς τις ακάλυπτες. Στις ψυχολογικές, ή συναισθηματικές δυσκολίες που θα προκύψουν, η παρέμβαση του από μηχανής θεού – σωτήρα θα γίνεται πάντα καθυστερημένα. Θα δοκιμαστεί η υπομονή και η αντοχή. Φροντίστε να μη χάσετε καμία από τις δυο!

Λέων

Ως κυρίαρχοι του παιχνιδιού θα κληθείτε να δώσετε ένα δύσκολο αγώνα, ή να λάβετε μέρος σε μια παρακινδυνευμένη παρτίδα τυχερού παιχνιδιού. Διογκώνονται τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος, προκειμένου να τα συνειδητοποιήσετε και να τα λύσετε.

Προσοχή απαιτεί όλη η γκάμα των σχέσεών σας. Ζητήστε πίστωση χρόνου σε υποθέσεις που δεν είναι εύκολο να κερδίσετε. Αποφύγετε να πάτε σε μέρη που δεν ξέρετε και μη ρισκάρετε σε σχέσεις που δεν σας δίνουν την εγγύηση της επιτυχίας. Τέλος προσέχετε όταν οδηγείτε και όταν συναλλάσσεστε οικονομικά.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Ιουλίου που προηγήθηκε, αλλά βρίσκεται σε ισχύ, δείχνει ότι θα επηρεαστείτε πολύ από το γενικότερο κλίμα αυτής της περιόδου. Ο κυβερνήτης σας Ερμής όμως, διερχόμενος το τέλος του Καρκίνου σας προσφέρει μια ασπίδα κάλυψης την ώρα ενός διερχόμενου κινδύνου από το εξωτερικό περιβάλλον.

Αναγκαστικά θα σας επιστρατεύσουν προβλήματα υγείας και άλλα, δικών σας ανθρώπων. Αναπάντεχα περιστατικά θα συμβούν στον τομέα της δουλειάς, κυρίως των ελεύθερων επαγγελματιών.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κώστα Λεφάλη για όλα τα ζώδια

Ζυγός

Η Πανσέληνος του Ιουλίου σας δίνει κατ εξαίρεση μια περίοδο χάριτος, για να πραγματοποιήσετε ένα παράτολμο σχέδιο, αρκεί να μην κάνετε λάθη στη διαδικασία του. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές αποφύγετε τις περιττές καταναλώσεις και υπερβολές στη συμπεριφορά σας. όσοι πιέζεστε από ένα δικό σας άνθρωπο, βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε καλύτερα και να τον καλμάρετε.

Και όσους σας έχει παρασύρει η δίνη του έρωτα, αξίζει να ρισκάρετε προκειμένου να πετύχετε κάτι, ή να ζήσετε μια ερωτική πανδαισία. Μετά από πολλά χρόνια, ανήκετε στην ομάδα των λίγων που τα φεγγάρια του φετινού καλοκαιριού σας βοηθούν, ή σας ταξιδεύουν. Το μόνο ακανθώδες ζήτημα παραμένει το οικονομικό και η ρευστότητα. Μέσα στην ένταση της χαράς, αποφύγετε κακή οικονομική συμπεριφορά.

Σκορπιός

Ήρθε η στιγμή να δοκιμαστείτε ή να δώσετε έναν δύσκολο αγώνα και να τον κερδίσετε. Οι πλανήτες παίζουν έναν ρόλο ουράνιου αγγελιαφόρου καθώς επιζητούν την προσοχή σας σε δύο τομείς. Στον επαγγελματικό και στον προσωπικό. Στους χώρους αυτούς θα παλέψετε προκειμένου να μη γίνετε θύματα του πεπρωμένου.

Ερωτικά, αποφύγετε τα δύσκολα, τα δραματικά και τα ανέφικτα. Επαγγελματικά, μια θυσία, ή μια επιτυχία, θα παίξουν επενδυτικό ρόλο για το μέλλον. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους στη δράση, ή στις μετακινήσεις.

Τοξότης

Η Πανσέληνος του Ιουλίου συνεχίζει να σας βοηθά να τονίσετε το κοινωνικό σας χαρακτήρα, να λάμψετε δια της παρουσίας σας σε χώρους που θα σας προσκαλέσουν και να κερδίσετε εύκολα το μικρό, ή μεγάλο ακροατήριό σας.

Η επιστροφή του κυβερνήτη σας στη μηδενική, καρμική μοίρα του Ιχθύ, θα σας δώσει προειδοποιητικά μηνύματα για ότι αφορά την οικογένεια, την ιδιοκτησία ή τον τρόπο διαβίωσης. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα βοηθήσει στην εφαρμογή ενός σχεδίου επαγγελματικού χαρακτήρα. Ο Ερμής, μετακινούμενος στον Λέοντα θα σας εμπνεύσει, ή θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε τις διακοπές σας τον Αύγουστο.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του Ιουλίου συνεχίζει να δίνει έμφαση σε όλη την γκάμα των σχέσεων, αυξάνει λίγο τις αντιπαραθέσεις με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και σας επιστρατεύει να δουλέψετε ή να αγωνιστείτε περισσότερο για κάποιο σημαντικό για εσάς σκοπό.

Τα περιστατικά που θα εκδηλωθούν θα σας αναγκάσουν να κάνετε αναθεωρήσεις, ενώ το οικονομικό θα φανεί ανεπαρκές για λίγο για να καλύψει όλη τη γκάμα των αναγκών σας. Στην άθροισή τους, όλα αυτά, σας οδηγούν σε καινούρια σχέδια και νέες αποφάσεις για τη συνέχεια του φετινού καλοκαιριού.

Υδροχόος

Για εσάς η Πανσέληνος που προηγήθηκε είναι βόμβα που εκρήγνυται. Οι αλλαγές και τα επεισόδια εστιάζονται στις επαγγελματικές και στις αισθηματικές σας σχέσεις και συνεργασίες.

Η οικονομική κατάσταση φαντάζει ανεπαρκής μπροστά στο ύψος, αν όχι των αναγκών, αλλά των επιθυμιών σας ως προς την εφαρμογή τους.

Οπότε μια μικρή αναθεώρηση και οπισθοδρόμηση σε αυτά που θέλετε να κάνετε σας σώζει από το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε νέα χρεωστικά υπόλοιπα. Ιδιαίτερα εσείς προσέξτε πολύ τις ερωτικές σας σχέσεις, το γάμο και μια εύθραυστη, επαγγελματική συνεργασία. Το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, ή μιας ρήξης σε αυτούς τους τομείς θα έφερνε μια ολική καταστροφή, οπότε φροντίστε να την αποφύγετε.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος του Ιουλίου που προηγήθηκε, φαίνεται αρκετά μεταιχμιακή στη δική σας περίπτωση. Επηρεάζει τόσο την αισθηματική, όσο και την κοινωνική σας ζωή. Παράλληλα βάζει έναν κίνδυνο και στην οικογενειακή περιοχή και τέλος, αποκαλύπτει ένα δράμα που δεν φαινόταν στην οικονομική κατάσταση.

Η τελευταία εκδοχή μπορεί να οφείλεται στην αφύπνιση παλαιών, χρεωστικών εκκρεμοτήτων που είχαν ξεχαστεί και από εσάς και από τους δανειστές σας. Επίσης καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη σας, ότι τονίζει τα υπάρχοντα προβλήματα υγείας, ή σας εκθέτει περιστασιακά σε έναν κίνδυνο που μπορεί να επηρεάσει τη σωματική σας ασφάλεια. Μην παρασύρεστε από όνειρα και ψευδαισθήσεις και φροντίστε να έχετε συνείδηση της κάθε πράξης σας. Μόνο έτσι ασφαλίζετε τον εαυτό σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share