Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ποια στάση στον έρωτα ταιριάζει καλύτερα στο κάθε ζώδιο; Με τον σκόρπιο θα πάθετε πλάκα…!

Απίθανο!

25 Ιουλίου 2021 21:20
Ποια στάση στον έρωτα ταιριάζει καλύτερα στο κάθε ζώδιο; Με τον σκόρπιο θα πάθετε πλάκα…!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα άστρα πάντα έχουν κάτι να πουν για την καριέρα και τις σχέσεις σας, γιατί όχι λοιπόν και για το κρεβάτι σας;

Η αστρολόγος Zoe Moon «ξεσκόνισε» κάθε ζώδιο ξεχωριστά και αποκαλύπτει ποια στάση δίνει την μεγαλύτερη ικανοποίηση στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιο κάθε γυναίκας! Ένα άρθρο που κανένας άντρας δεν πρέπει να το αφήσει αδιάβαστο!

Κριός
Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Κριαρίνες είναι γεννημένες αρχηγοί! Με την αυτοπεποίθησή τους να ξεχειλίζει, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να αναλάβουν πρωτοβουλία και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που φοβούνται να δοκιμάσουν σεξουαλικά. Δεδομένου τη περιπετειώδη φύση τους είναι ατρόμητες οπότε η καλύτερη στάση του σεξ για εκείνες είναι από πάνω!

Ταύρος
Οι Ταυρίνες είναι από τη φύση τους πολύ προσεκτικά και ρεαλιστικά άτομα. Έχετε μια προτίμηση για τα ακριβά πράγματα στη ζωή και είστε της άποψης καλύτερα λίγα και καλά αντί για πολλά φτηνά. Γι΄αυτό τον λόγο άλλωστε δεν σας αρέσουν και τα one night stand. Αντ ‘αυτού, προτιμάτε να περιμένετε μέχρι να βρεθεί ένα σύντροφος που θα εμπιστεύεστε και θα χτίσετε μαζί μια ισχυρή σεξουαλική σχέση. Το ιεραπόστολικό είναι και το αγαπημένο σας, μόνο βέβαια πάνω από μεταξένια σεντόνια!

Ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα και ποιο δεν «το ‘χει» καθόλου!

ΠοιαΠοια στάση στον έρωτα ταιριάζει καλύτερα στο κάθε ζώδιο; Με τον σκόρπιο θα πάθετε πλάκα…!

Δίδυμος
Οι Δίδυμοι ευδοκιμούν όταν είναι σε θέση να εκφραστούν πλήρως. Είστε οι πιο επικοινωνιακές απ’ όλες τις γυναίκες του ζωδιακού κύκλο και θέλετε να βρείτε ένα άντρα που θα μπορεί να ανταποδώσει αυτήν σας την επικοινωνία. Σεξουαλικά τα δίνετε όλα για την ζωτικότητα και τη διέγερση. Δεν λέτε σε τίποτα όχι και δεν διστάζετε να επιδοθείτε και σε ένα τρίο γιατί για εσάς στο σεξ δεν υπάρχουν όρια.

Καρκίνος
Ως ζώδιο του νερού, οι Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικά άτομα. Ποθείτε την οικειότητα και ξέρετε ποια είναι η διαφορά μεταξύ του απλού σεξ και του σεξ με …προοπτικές να γίνει σχέση. Είστε ευαίσθητες και ως εκ τούτου η διαίσθησή σας είναι πάντα ισχυρή. Μπορεί όμως με την πρώτη ματιά να φαίνεστε εύθραστες και τρυφερές, φαίνεται όμως ότι σας γοητεύουν τα κακά παιδιά! Δοκιμάστε μια στάση που να σας επιτρέπει να έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με τον καλό σας ώστε να ικανοποιείται η ανάγκη σας για οικειότητα.

Λέων
Είστε μακράν το πιο εξωστρεφές ζώδιο απ’ όλα! Αγαπάτε την συντροφιά των άλλων αλλά προσπαθείτε πάντα να είστε εσείς το επίκεντρο της προσοχής, πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από επαίνους. Εξαιτίας αυτού, έχετε έναν ανταγωνιστικό χαρακτήρα που δεν μπορεί να σταθεί οπουδήποτε. Στο κρεβάτι σας αρέσουν οι στάσεις που θα κάνουν τον σύντροφό σας να θαυμάσει την εμπειρία σας (με τον καλύτερο δυνατό τρόπο).

Παρθένος
Είναι γνωστό ότι προσπαθείτε να ακουμπήσετε την τελειότητα και ότι έχετε ένα ιδιαίτερα αναλυτικό μυαλό, αγαπητοί μας Παρθένοι. Είστε ακριβείς και απαιτητικές σε όλα αυτά που κάνετε, και μερικές φορές όπως θα έχετε κι εσείς παρατηρήσει αυτό ανατρέπει την σεξουαλική σας ζωή. Έχετε πολύ υψηλά πρότυπα και θεωρείτε «δώρο» τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε κάθε φορά που ο απέναντι δεν πληρεί τελικά τα κριτήρια σας. Εξαιτίας αυτού, σας προτείνουμε να ακονίσετε τις προφορικές σας δεξιότητες. Απλά βεβαιωθείτε ότι απαιτείτε να πάρετε όσα είστε διατεθειμένες να δώσετε. Ο εραστής σας δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσει να επωφεληθεί από την γενναιόδωρη φύση σας.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι φυσικά διανοούμενα και σκεπτόμενα άτομα. Δεδομένου ότι ο κυρίαρχος πλανήτης σας είναι η Αφροδίτη, η ευφυΐα σας είναι πολύ ελκυστική. Οι άνθρωποι έλκονται από το πνεύμα σας, λοιπόν καθώς και από τη ζεστασιά που αποπνέετε. Είναι σημαντικό για εσάς να βρείτε έναν σύντροφο ο οποίος θα μπορεί να συμβαδίσει και με την πνευματώδη αλλά και με την αισθησιακή πλευρά σας. Η στάση 69 είναι αυτή που σας ικανοποιεί περισσότερο. Είναι μια πράξη εξισορρόπησης που θα λατρέψετε.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι το πιο σέξι από όλα τα ζώδια. Τραβάτε πάντα όλα τα βλέμματα πάνω σας και αισθάνεστε σέξι όλες τις στιγμές της ημέρας. Το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό πάνω σας είναι το βλέμμα σας που έχει την χάρη να υπνωτίζει όλους τους εραστές με μια ματιά! Ως εκ τούτου, οι στάσεις που επιτρέπουν την επαφή με τα μάτια είναι και οι καλύτερες! Δοκιμάστε να κάνετε σεξ στα όρθια. Εκτός του ότι η εν λόγω στάση εμπεριέχει και εξτρά πόθο του τύπου, «Σε θέλω εδώ και τώρα», σας επιτρέπει και την επαφή με τα μάτια.

Τοξότης
Οι Τοξοτίνες έχουν το πλεονέκτημα ότι αισθάνονται σίγουρες για τον εαυτό τους. Αισθάνονται άνετα σχεδόν αμέσως με τον εραστή τους, ακόμα κι αν τον γνώρισαν πριν από 10 λεπτά. Το καλύτερο σεξ για εσάς είναι εκείνο σε δημόσιο χώρο, ακόμα κι αν γίνεται στην τουαλέτα.

Αιγόκερως
Σοβαρές και πιστές γυναίκες οι Αιγοκερίνες είναι ακόρεστες όταν πρόκειται για σεξ. Η στάση που τις ικανοποιεί περισσότερη είναι εκείνη που τους επιτρέπει να κάθονται πάνω στον σύντροφό τους. Μπορούν να πάρουν έτσι τη συναισθηματική σύνδεση που θέλουν καθώς και τη σωματική έκσταση που ποθούν.

ΠοιαΠοια

Υδροχόος
Αντισυμβατικοί και απρόβλεπτοι είστε εκείνοι που ποτέ δεν πάνε με το ρεύμα και τις τάσεις τις εποχής. Τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να θυμώσετε περισσότερο από το να ανακαλύψετε ότι άλλα έξι άτομα φορούν την ίδια στολή με εσάς στο αποκριάτικο πάρτι. Βρείτε κάποιον που μπορεί να κάνει στην άκρη και να σας αφήσει να λάμψετε! Η τέλεια στάση στο σεξ είναι οτιδήποτε σας βάζει στην κορυφή!

Ιχθύες
Η ρομαντικές και ευαίσθητες γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων απολαμβάνουν το σεξ με τον σύντροφό τους όσο τίποτα άλλο – είναι η στιγμή που κάνουν έρωτα κι όχι πόλεμο. Ιδανική στάση για εσάς είναι τα κουταλάκια στην οποία είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι, αγκαλιά και ρομαντικά. Μετά από αυτό, ποτέ δεν θα θέλετε να αφήσετε την κρεβατοκάμαρά σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share