Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

24 Ιουλίου 2021 06:45
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 24 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Δώσε προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά χωρίς να είσαι τόσο πολύ απαιτητικός, νευρικός και δογματικός προς τους φίλους σου, διότι θα προκαλέσεις παρεξηγήσεις και εντάσεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει μια οικογενειακή χαρά!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, θα «τρίξει» τα θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια! Μην παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει ένα καλό νέο!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, ενδεχομένως κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα! Μην βιάζεσαι όταν οδηγείς και οργανώσου καλύτερα, αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα ανακτήσει την αυτοεκτίμηση σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις σήμερα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις το αληθινό πρόσωπο των άλλων! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα εκπληρώσει ένα όνειρο σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα η Πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντι σου, στο Ζώδιο του Υδροχόου! Είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Κάποιοι άνθρωποι, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και σε εκνευρίσουν! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει παρασκηνιακά, ένα ευχάριστο νέο!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Υδροχόου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα ώστε να μπορέσεις επιτέλους να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται όλο και περισσότερο! Ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένος, θα χρειαστεί να κινηθείς με λογική, πρακτικότητα και οργάνωση και έτσι, να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει βοήθεια από φίλους!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών επαφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Υδροχόου! Θα πρέπει να αναμένεις κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες καν! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα βελτιώσει με ποικίλους τρόπους, την κοινωνική σου υπόσταση!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, όποια πρόκληση κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός! Μην επαναφέρεις λόγω υπερευαισθησίας, παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί και λυθεί! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει πολλές επικοινωνιακές χαρές!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, επηρεάζει κυρίως τις κοινωνικές σχέσεις και επαφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Επίσης, συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου και την ψυχραιμία σου! Θα έρθουν κάποια προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, σου ξυπνάει κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα βελτιώσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα αναγκαστείς να συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και ονείρων! Οφείλεις να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, που έρχονται τώρα σε κάθε τομέα της ζωής σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα γλυκάνει την καθημερινότητα σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετό άγχος, εσωτερικό αναβρασμό, ανασφάλειες και φοβίες! Διαφύλαξε οπωσδήποτε τα μυστικά σου, αφού τώρα κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν τους στόχους σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει ανάσες ψυχαγωγίας!

Πηγή: Oroskopos.gr

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share