Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

23 Ιουλίου 2021 07:15
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρύψεις κάποια πράγματα που αφορούν τον εαυτό σου, όπως και κάποιες απόψεις σου ή σκέψεις σου! Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις με υπευθυνότητα, ωριμότητα και σοβαρότητα, την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, για να μην χαλάσεις την εξαιρετική σου φήμη! Σήμερα η γνώμη των άλλων σε ενδιαφέρει λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως και θα νιώσεις κάποιες φορές σαν να σε περνούν από «τεστ»!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο, να αποκτήσεις κέφι και αισιοδοξία και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς! Σχεδίασε ένα ταξίδι ή μία εκδρομή, οργάνωσε μία κοινωνική έξοδο, βρες καινούργιους τρόπους να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα σου και απέκτησε νέες εμπειρίες με όποιο τρόπο μπορείς! Δραστηριότητες μέσω διαδικτύου, ευνοούνται σήμερα!

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Λόγω κάποιων αποκαλυπτικών γεγονότων και μοιραίων συγκυριών, θα γίνεις αρκετά πιο καχύποπτος με τους άλλους και θα προσπαθήσεις να εντρυφήσεις πιο βαθιά από τα λόγια τους, μαντεύοντας τις προθέσεις τους, απέναντι σου! Με την βοήθεια της πειθούς, αλλά και της διορατικότητας σου, θα πετύχεις πολλούς στόχους!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η στιγμή να στρέψεις την προσοχή σου στις πιο προσωπικές και στενές σου σχέσεις, να επιδιώξεις βελτίωση αυτών και να εκφραστείς με πιο συναισθηματικό και ζεστό τρόπο. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το στενό σου περιβάλλον, είναι τώρα πιο σημαντικοί από ποτέ, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις εγωισμούς, απαιτήσεις ή υποκειμενικότητα. Αν θες όντως να φτιάξουν τα πράγματα, ο σωστός τρόπος είναι η προσαρμοστικότητα!

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητας σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις και δουλειές! Καταφέρνεις και τακτοποιείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες, τρεξίματα, προσωπική ευεξία, φροντίδα και καθαριότητα σπιτιού, οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της ρουτίνας σου! Υπάρχει πιθανότητα επίσης, να σε απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με το κατοικίδιο σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ετοιμάσου! Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες, καλοπέραση και λάμψη! Έχεις ιδιαίτερη τύχη σε θέματα που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιδιά, καλλιτεχνικές δράσεις και δημιουργικές απασχολήσεις! Προσπαθείς αποτελεσματικά, να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή των γύρων σου, γεγονός που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση! Πέρασε, όσο πιο όμορφα μπορείς!

Ζώδια 22 Ιουλίου

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Βοηθάς και φροντίζεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν έμπρακτα, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη σου! Κάποια γεγονότα ή συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για σένα και τις αποφάσεις σου! Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει αυτό που θες, χωρίς όμως υπερβολές!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα ενδιαφερθείς για ουσιαστικότερη επικοινωνία με τον περίγυρο σου! Ξέρεις ακριβώς τον τρόπο να εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι και οποιαδήποτε συζήτηση επιδιώξεις τώρα, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει πλήρως! Μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, έστω και κατά λάθος, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς! Επίσης φρόντισε με σωστή συζήτηση, να διατηρήσεις καλές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα προκύψουν κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις ή καταστάσεις της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα είχες δεδομένες, ανατρέπονται και αυτό ίσως σε αγχώσει! Προσπάθησε λοιπόν, να προσαρμοστείς και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, ετοιμάσου να πέσουν όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και να τραβήξεις την προσοχή, με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο! Αν φερθείς έξυπνα και διαλλακτικά, χωρίς νευρικότητα και ξεσπάσματα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές, που θα σε ενδυναμώσουν και θα σε ανανεώσουν! Μπορείς τώρα εύκολα να γίνεις ο «αρχηγός» των παροντικών καταστάσεων και να κινήσεις εσύ τα νήματα, σε υποθέσεις που θες τώρα να δρομολογηθούν, με τα «νερά» σου!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, θα νιώσεις την επιθυμία και την ύστατη ανάγκη, να αποσυρθείς κοινωνικά και να προστατέψεις την ψυχική σου ηρεμία, τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινωνικού περίγυρου! Επίσης, μέσα από αποκαλύψεις που αφορούν κυρίως κάποιους άλλους, θα διαπιστώσεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν, ποιοι είναι ειλικρινείς και ποιοι όντως θέλουν το δικό σου καλό!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η επαφή κάθε είδους με φίλους, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Εάν θες να πεις ή να συζητήσεις κάτι συγκεκριμένο, με κάποιον φίλο σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιδιώξεις και να συζητηθεί! Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα αρκετά ευαίσθητο ή περίεργο θέμα, τόλμησε το! Οι συναναστροφές με τους φίλους σου, είναι τόσο ευνοημένες, που θα βρεις σίγουρα τον σωστό τρόπο να το φέρεις στην επιφάνεια!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share