Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

21 Ιουλίου 2021 07:18
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Μόλις έφτασε μία ημέρα φίλε Κριέ, που οφείλεις να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου! Ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές ωφέλιμες επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις και νοοτροπία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και επικοινωνείς εποικοδομητικά! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, οι καταστάσεις, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένα γεγονότα σήμερα, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, χειραγωγώντας καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός όμως, που θα γυρίσει εναντίον σου αργά ή γρήγορα!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, ετοιμάσου σήμερα να βγεις από το καβούκι σου! Επειδή την παροντική ημέρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ'την αποδοχή των άλλων, προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, παρόλο που ενδεχομένως να ξεχνάς να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα θέματα! Μην κολλάς στην επιφάνεια λοιπόν και χάνεις το συναίσθημα, αφού έτσι κι αλλιώς είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, βγαίνεις νικητής!

Καρκίνος

Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου, φίλε Καρκίνε! Δεν σε ενδιαφέρει πια ο,τιδήποτε επιφανειακό στην συμπεριφορά των άλλων με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά η ουσία και το βάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις! Δεν σε συγκινούν πια περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για διακοπή κακής ή βλαβερής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, η ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη και κεφάτη! Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, βάζεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου, προβάλλεις και προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι λατρεύουν τον καινούριο σου εαυτό και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δραστηριότητα σου σήμερα!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, κερδίσεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, λόγω της τάσης σου να είσαι γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Γι'αυτό το λόγο και οι γύρω σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια, την αποδοχή και την αγάπη τους! Επιπλέον σήμερα, θα ασχοληθείς περισσότερο με την διαχείριση θεμάτων και προβλημάτων, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια, καταφέρνοντας να τα διορθώσεις!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα καταφέρεις κοινωνικά, να γίνεις πολύ δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από συναναστροφές και επαφές, άτομα θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους και τις σκέψεις τους με κάθε ποικίλους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια και καθαρότητα, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις και να πετύχεις στόχους! Διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς, επίσης ευνοούνται!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα καταφέρεις, να “στρώσουν” επιτέλους τα πράγματα και να νιώσεις ήρεμος! Θα αισθανθείς ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και δεσποτικός με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα το ξεπεράσεις σύντομα, λόγω της καλοπροαίρετης και χαρούμενης προσωπικότητας σου!

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, η ημέρα μάλλον θα σε μπερδέψει! Είναι σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα, λόγω των συγκυριών που θα έρθουν, από την λάμψη σου και την ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου! Στα δύσκολα όμως της ημέρας, ανήκει η τάση σου για εγωκεντρισμό, ξεσπάσματα, υπερβολές και απαιτήσεις! Αν περιορίσεις αυτήν την συμπεριφορά,, θα αποφύγεις σίγουρα παρεξηγήσεις και εντάσεις στις ομολογουμένως αυξημένες κοινωνικές και διαπροσωπικές σου επαφές!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και ασταθής ψυχολογικά! Πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα, θα προτιμήσεις να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Αποφεύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αλλά όπως και να'χει, θα δεχθείς ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αφού είσαι εμφανώς πιο επικοινωνιακός και προσιτός, καταφέρνεις και εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν ξανά εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους! Επιπλέον σε βοηθούν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς που έχεις θέσει και σήμερα επιθυμείς να υλοποιήσεις!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις στην ψυχρή συμπεριφορά των ανθρώπων που θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ, απόμακρος και σκληρός! Μην το παρακάνεις όμως, γιατί πολύ πιθανόν, αυτή σου η συμπεριφορά, πολύ πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις και να βλάψει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, ένα θέμα που την σημερινή ημέρα σε απασχολεί πολύ! Να είσαι επιφυλακτικά εκφραστικός και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share