Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα τρία πιο τυχερά ζώδια αυτής της εβδομάδας

Σε ποιους θα πάει καλά;

19 Ιουλίου 2021 21:07
Τα τρία πιο τυχερά ζώδια αυτής της εβδομάδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και σύμφωνα με τα άστρα θα φέρει περισσότερη τύχη σε αυτά τα τρία ζώδια.

Λέων

Μία λέξη θα μπορούσε να περιγράψει την εβδομάδα σου: αλλαγές. Θετική ενέργεια και ανακούφιση να περιμένεις αυτές τις ημέρες, καθώς και δικαίωση. Είχες δίκιο εξ αρχής σε κάποιο θέμα και τώρα αποδεικνύεται. Τώρα, μπορείς να το αφήσεις πίσω σου και να νιώσεις ολοκληρωμένη.

τυχερά ζώδια

Ζυγός

Απεγνωσμένα ήθελες μια αλλαγή και αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να την έχεις. Ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά, κίνηση στα συναισθηματικά και ενθουσιασμός. Τώρα είναι η ευκαιρία σου που ζητούσες για να εκφράσεις τη δημιουργικότητα και τον χαρακτήρα σου. Η αίσθηση ελευθερίας που νιώθεις κάνει αυτή την εβδομάδα τόσο μοναδική.

Υδροχόος

Τα ρίσκα που πήρες τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να αποδίδουν και θα το δεις και στα οικονομικά. Ετοιμάζεσαι για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και η Πανσέληνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθά. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την εκκεντρική συμπεριφορά σου, και ετοιμάσου για τα όμορφα που έρχονται.

Bonus: Τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τις ανασφάλειές τους να κυριαρχήσουν!

Λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποια ανασφάλεια, ωστόσο, ορισμένα άτομα δείχνουν τόσο σίγουρα για τον εαυτό τους, που αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό τους. Μπορεί, κατά βάθος να μην είναι χαλαρά όσο φαίνονται, να έχουν καταφέρει να νικήσουν πολλές από τις φοβίες τους ή να μην τις αφήνουν να στέκονται εμπόδιο στο δρόμο τους.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 3 ζώδια που τα βάζουν όλα στην άκρη και κάνουν αυτό που έχουν σχεδιάσει.

Κριός

Ο Κριός δεν ανήκει στο είδος των ανθρώπων που έχουν μεγάλες ευαισθησίες και ενδιαφέρονται για το αν η γνώμη των άλλων για το άτομό τους είναι καλή ή όχι. Κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε τους αρέσει, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, χωρίς να νοιάζονται αν τους συμπαθούν ή τους αντιπαθούν. Δεν τους αγγίζουν συκοφαντίες και αρνητικά σχόλια κι όταν πέσουν στην αντίληψή τους αυτοί που τα λένε απλά κόβουν κάθε επαφή και συνεχίζουν το δρόμο τους. Δεν χάνουν χρόνο κλαίγοντας ή με το να αναρωτιόνται γιατί είπε ό,τι είπε ο ένας και ο άλλος, αφού ξέρουν ότι δεν ισχύει.

Τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τις ανασφάλειές τους να κυριαρχήσουν!

Λέων

Ο Λέων κάνει επίδειξη και δύναμης και υπεροχής. Είναι cool, σίγουρος και με ισχυρή αυτοπεποίθηση για το οτιδήποτε και αρκετά πράγματα, για τα οποία υπερηφανεύεται, τα πιστεύει, τα νιώθει, δεν είναι προσποιητό. Αν κάποια στιγμή αισθανθούν αβεβαιότητα, το ξεπερνούν «δουλεύοντάς» το μέσα τους και δεν το αφήνουν να τους καταβάλλει, γι’ αυτό και συχνά δεν υποχωρούν μπροστά σε τίποτα. Μαθαίνει από τα λάθη του και αξιοποιεί στο έπακρο κάθε κατάσταση. Ακόμα και να «σκοντάψει, θα το κάνει να φανεί σαν τρικλοποδιά άλλων, επειδή τον ανταγωνίζονται.

Τοξότης

Ο Τοξότης, απλά, δε δίνει δεκάρα τσακιστή. Δεν νοιάζεται ούτε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτόν, ούτε για το τι λένε πίσω από την πλάτη του και κάνει πάντα του κεφαλιού του, οπότε δεν έχουν ανασφάλειες. Ακόμα κι αν κάνει γκάφα, (που κάνει αρκετές) θα γελάσει με το πάθημά του, που βέβαια το θεωρεί και κομμάτι της ζωής, γι’ αυτό και δε θα μπει σε διαδικασία να το κρύψει ή να δικαιολογηθεί για να γλιτώσει την αρνητική κριτική!

Τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τις ανασφάλειές τους να κυριαρχήσουν!

3+1 ισχυρά ζώδια και οι κρυμμένες τους δυνάμεις - Ποια ζώδια είναι άπιστα

Ζώδια: Η αστρολογία λέει πως σύμφωνα με το ζώδιο και το φυσικό στοιχείο στο οποίο ανήκουμε, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την προσωπικότητα μας και υπάρχουν πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στην ιδιοσυγκρασία μας τα οποία έχουν περισσότερη ή λιγότερη ένταση σε ορισμένους ωροσκόπους από κάποιους άλλους.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε ποια είναι τα ισχυρότερα ζώδια συνεχίστε το διάβασμα. Η αλήθεια είναι ότι το καθένα ξεχωριστά, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη ως ζώδια έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα. Αλλά, σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν συγκεκριμένοι ωροσκόποι οι οποίοι έχουν πιο δυνατό και έντονο χαρακτήρα και προσωπικότητα από άλλους. Ας δούμε ποιοι είναι. Παράλληλα δείτε και τα ζώδια που ζηλεύουν παράφορα.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share