Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

17 Ιουλίου 2021 07:19
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 17 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς τυχόν λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ευχάριστες γνωριμίες και επαφές. Έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και με απόλυτη ανιδιοτέλεια! Ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου τώρα και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, καταφέρνεις σήμερα, να έχεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής, φροντίδας εμφάνισης και ψυχικής ενδυνάμωσης. Επιπλέον, μία χρήσιμη πληροφορία, θα εξυπηρετήσει απόλυτα έναν σκοπό σου σήμερα, τον οποίο πολύ πιθανόν να τον πετύχεις! Οι γύρω σου επιδιώκουν να επικοινωνούν μαζί σου, να ακούν τις συμβουλές και τις απόψεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα ζήσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και θέληση και θα δεις, πως θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Ιδανική ημέρα για προσωπική προβολή και για δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά! Το μόνο που ίσως θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό, έπαρση και δραματικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, επικεντρώνεσαι σήμερα στα συναισθήματα σου και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ανάγκες σου, ώστε να απεμπλακείς από κάθε αμφιβολία και ανασφάλεια! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει την σημερινή ημέρα, με το σπίτι και την οικογένεια, όχι μόνο γιατί το έχεις ανάγκη, αλλά επειδή και οι σημερινές περιστάσεις θα το απαιτήσουν! Βελτίωσε λοιπόν, τις καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα, αφού τώρα είναι η ιδανική περίοδος!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα είναι μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα, οι πράξεις σου, η δράση σου και οι επαφές την σημερινή ημέρα, βασίζονται σε κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στην ανεβασμένη σου διάθεση για κάτι καινούργιο, για νέες εμπειρίες και αλλαγή! Να θυμάσαι βέβαια, ότι δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου να εκπληρώσεις έναν στόχο! Η επιτυχία, μπορεί να έρθει και με αργούς ρυθμούς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, μετά από την ομολογουμένως ισχυρή προσωπική σου προσπάθεια τον τελευταίο καιρό, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σήμερα θα πάρεις αυτό που αξίζεις και σου ανήκει! Επιπλέον, για τον λόγο αυτό, θα δώσεις αρκετή έμφαση στα κεκτημένα σου και στις υλικές σου κτήσεις. Η δραστηριότητα και ο προσανατολισμός σου, είναι καθαρά βασισμένα στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά και ασφάλεια και αυτό ακριβώς θα νιώσεις τώρα!

Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 17 Ιουνίου 2020

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, λάμψη και θάρρος και έχεις σίγουρα μία ενεργητική, ενθουσιώδη προσωπικότητα, που την θαυμάζουν όλοι. Αν λοιπόν, υπάρχει μία αντιπαράθεση που εκκρεμεί ή μία συμφωνία που θες να πραγματοποιηθεί άμεσα, διεκδίκησε την και διεκπεραίωσε την τώρα και θα δεις ότι θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Προσοχή μόνο στην παροντική αυξημένη σου βιασύνη που ενδεχομένως να σου προκαλέσουν προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα, για να κάνεις σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον, αφού εντείνεται ιδιαίτερα η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου, αλλά και η διαίσθηση σου! Θα βρεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και μέρες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι σε στηρίζουν και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, λεκτικά αλλά και έμπρακτα! Μάλιστα, ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, λύνεται λόγω της πολύτιμης συμβουλής, ενός καλού φίλου! Γενικά, πες ναι σε θετικές αλλαγές που έρχονται στην ζωή σου, ακόμα κι αν είναι ξαφνικές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα ξεχωρίζεις για την ευφυΐα σου, την ανοιχτή συμπεριφορά σου και τις τίμιες αντιδράσεις σου, χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Γενικά, είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μετατρέποντας αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την επίτευξη των στόχων σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, έχεις σήμερα την απαραίτητη ενέργεια και διορατικότητα που χρειάζονται, ώστε να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης που σε αφορά, θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις τι σου γίνεται και ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι τελικά δίπλα σου! Ωστόσο, απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα και επιθυμίες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις των άλλων!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share