Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το ζώδιο που δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί

Πάει κάπου το μυαλό σας;

14 Ιουλίου 2021 10:03
Το ζώδιο που δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από τις μεγάλες κατηγοριοποιήσεις (ζώδια του νερού, της φωτιάς, της γης και του αέρα), το κάθε επί μέρους ζώδιο έχει άλλα γνωρίσματα, τα οποία φυσικά αλληλεπιδρούν με τον ωροσκόπο αλλά και την προσωπικότητα του ίδιου του ατόμου.

Λαμβάνοντας τα παραπάνω υπόψη, οι αστρολόγοι μελετούν τις σχέσεις μεταξύ των ζωδίων και το πώς αυτά αλληλεπιδρούν το ένα με το άλλο σε διάφορες καταστάσεις. Ποια ζώδια ταιριάζουν στο σεξ; Ποια ζώδια θα διατηρήσουν πιο μακροχρόνιες φιλίες; Ποιο ζώδιο είναι πιο εύκολο να φύγει μετά από έναν καυγά και ποιο θα ζητήσει αμέσως συγγνώμη;

Είναι σίγουρο, για παράδειγμα, ότι έχετε στον κύκλο σας ανθρώπους που εκπέμπουν θετική ενέργεια, που μοιάζουν να φωτίζονται «από μέσα» και που όλοι θέλουν να βρίσκονται στην παρέα τους.

Σύμφωνα με την αστρολογία, είναι πολύ πιθανό αυτοί οι άνθρωποι να ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο.

Υπάρχει λοιπόν, ένα ζώδιο που είναι ακαταμάχητο και αυτό δεν είναι άλλο από τον Λέοντα!

Οι Λέοντες έρχονται πρώτοι στην κατάταξη με τα πιο ακαταμάχητα ζώδια, αφού μοιάζουν να φωτίζουν τις ζωές των γύρω τους με την ενέργειά τους. Όταν ένας Λέων έρθει στη ζωή σου, την κάνει πιο συναρπαστική και χαρούμενη, προκαλώντας σου ένα συναίσθημα σαν να ξυπνάς από λήθαργο.

ζώδιο Λέων

Τι σας προκαλεί άγχος και στρες σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Ζώδια: Όλοι βιώνουμε άγχος σε όλη μας τη ζωή, από την ημέρα που γεννιόμαστε μέχρι την ημέρα που πεθαίνουμε. Μερικές φορές είναι καλό για εμάς, ακόμη και υγιές, αλλά το υπερβολικό άγχος μπορεί να μας κάνει κακό και να οδηγήσει σε ακόμη χειρότερα προβλήματα, όπως στρες και κατάθλιψη.

Γενικά το άγχος μπορεί να επηρεάσει εκατομμύρια ενήλικες και παιδιά σε οποιοδήποτε σημείο στη ζωή τους και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί. Στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο μας, η ζωή κινείται παράλληλα με συνεχώς αυξανόμενες ταχύτητες. Είναι δύσκολο να συμβαδίσουμε με τον γρήγορο ρυθμό, και τα πράγματα μπορούν να γίνουν χαώδη, που προκαλεί τελικά σε πολλούς από εμάς αναπόφευκτα άγχος.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε μια ισορροπία και να αντιμετωπίσετε όσες καταστάσεις συναντάτε, τότε το άγχος είναι μονόδρομος. Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας των ΗΠΑ πρόσφατα ανακοίνωσε, ότι οι διαταραχές άγχους είναι η πιο κοινή ψυχική ασθένεια στην Αμερική. Το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε στρες και αν έχετε νιώσει βαθιά δυσάρεστα αισθήματα ανεκπλήρωτου για μελλοντικές καταστάσεις και πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, τότε έχετε νιώσει το βάρος του έντονου άγχους.

Ο καθένας μας αγχώνεται από συγκεκριμένες αιτίες, και υπάρχουν τρόποι να κατευναστεί αυτό το ανεπιθύμητο αίσθημα. Παρακάτω είναι οι βασικές αιτίες που μας προκαλούν άγχος, σύμφωνα με το ζώδιό μας. Ανακαλύψτε τι λέει το ζώδιό σας για το άγχος και πως να το αντιμετωπίσετε:

Τι σας προκαλεί άγχος και στρες σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Όταν ο Κριός νιώθει εξαντλημένος, ανησυχεί, και σύντομα τον τρώνε οι σκέψεις για όσο πράγματα και εργασίες που θα έπρεπε να κάνει και να ολοκληρώσει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) Ένας Ταύρος χρειάζεται να νιώθει ικανός και αν έχει πρόβλημα να ολοκληρώσει κάτι το εκλαμβάνει ως αποτυχία.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) Αυτό που αγχώνει τους Δίδυμους είναι οι ανόητες ενέργειες άλλων ατόμων, και έχουν μηδενική ανοχή σε αργόστροφα ή πεισματάρικα άτομα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) Το αίσθημα της ανασφάλειας προκαλεί άγχος και θυμό στους Καρκίνους. Πρέπει να συγκρατήσουν τα αισθήματά τους και να υπερνικήσουν αυτό που τους ενοχλεί.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) Η έλλειψη ελέγχου σε οποιαδήποτε κατάσταση, σχέση και γενικά στη ζωή του Λέοντα, του προκαλεί να χάσει τον έλεγχο και να αγχωθεί.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) Οι Παρθένοι είναι διάσημοι, επειδή σκέφτονται υπερβολικά και όλες αυτές οι σκέψεις συσσωρεύονται στο μυαλό τους. Χρειάζονται να βρούνε ένα τρόπο να οργανώσουν όλες τις ιδέες τους, αλλιώς κινδυνεύουν να τα χάσουν.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) Όταν σε ένα Ζυγό συμπεριφέρονται άδικα, υπεραναλύει την κατάσταση και περνάει πολύ χρόνο σκεπτόμενος πως να αντιδράσει. Μέχρι να αποφασίσει, είναι πολύ αργά, πράγμα που τον αγχώνει πολύ περισσότερο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) Οι Σκορπιοί είναι εσωστρεφείς, ευαίσθητοι που χρειάζονται ιδιωτικότητα για να ζήσουν και όταν τη στερούνται, αγχώνονται.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) Το να μην είναι σε θέση να κινούνται ελεύθερα και να δράσουν όπως θέλουν, είναι εφιάλτης για τους Τοξότες.

Τι σας προκαλεί άγχος και στρες σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) Οι Αιγόκεροι είναι σκληροί με τον εαυτό τους και περιμένουν πολλά, μερικές φορές υπερβολικά, και όταν δεν έχουν την ανταπόκριση που θα ήθελαν, πέφτουν σε βαθιά απελπισία.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) Το να μη γίνεται το δικό του, μπορεί να αγχώσει έναν Υδροχόο. Γρήγορα απογοητεύεται, όταν οι άλλοι προσπαθούν να του επιβάλλουν το δικό τους ή όταν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του και χρειάζεται να μειώσει τους ρυθμούς και να χαλαρώσει.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) Η έντονη ανάγκη τους και επιθυμία για ιδιωτικότητα μπορεί να λειτουργήσει εναντίον των Ιχθύων, όταν νιώθουν εκτεθειμένοι και εισβάλλει κάποιος στον χώρο τους. Περνώντας περισσότερο χρόνο μόνοι τους, και κάνοντας θετικές σκέψεις, μπορούν να ελαχιστοποιήσουν το καθημερινό άγχος τους.

Το τεστ που ακολουθεί θα σας ξεδιαλύνει κάθε απορία σχετικά με το άγχος. Δοκιμάστε το για να βρείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε στην καθημερινή σας ζωή, αλλά και σε δύσκολος καταστάσεις, σύμφωνα με το ζώδιό σας. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share