Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 10 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

10 Ιουλίου 2021 06:56
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 10 Ιουλίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 10 Ιουλίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε και ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες του καλοκαιριού για κάθε ζώδιο από τη Λίτσα Πατέρα.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ξεκινά μια περίοδο για σένα, κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου και το κύριο μέλη μας σου! Είναι η ιδανική περίοδος λοιπόν, για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις προγραμματίσει κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι σχέσεις θα συσφιχθούν πολύ, ιδίως συναισθηματικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η οποία σου δίνει ευκαιρίες και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και γνωριμίες! Προβάλλεις τις δεξιότητές σου και επικοινωνείς καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Ιδανική ημέρα για συμφωνίες και κάθε είδους υπογραφές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο, θα σε ωφελήσει πραγματικά πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής με κάθε τρόπο, αλλά και με πραγματική ηρεμία! Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται τώρα! Οι ευκαιρίες είναι πολλές, για να πείσεις για τις απόψεις σου και να επηρεάσεις τους άλλους, στις διαπροσωπικές σου επαφές! Γενικά θα έχεις εύνοια, η οποία όμως θα φανεί μέσα από αργές, αλλά σαφώς θετικές εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φυσικά σε καθιστά, τον πρωταγωνιστή, όχι μόνο της μέρας, αλλά όλης της επικείμενης περιόδου! Όλοι οι προβολείς είναι πάνω στους στόχους σου και στους τρόπους που θα τους πετύχεις, ωστόσο οφείλεις να περιορίσεις ψευδαισθήσεις και υπερβολικές προσδοκίες, για να μην απογοητευτείς! Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σημαντική έναρξη, για να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι και ότι νέο ξεκίνημα επιθυμείς, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος και λογικός

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στον Καρκίνο, σε ωθεί να προτιμήσεις την απομόνωση σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον κοινωνικό σου περίγυρο, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις! Επικοινώνησε με τον εαυτό σου, κάνε την ενδοσκόπηση σου, άκου την καρδιά και την διαίσθηση σου και πες ναι στην συντροφιά μόνο των λίγων, που αγαπάς και εμπιστεύεσαι! Επίσης, την σημερινή ημέρα θα αποκαλυφθεί κάτι, το οποίο είναι ωφέλιμο για σένα και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στον Καρκίνο, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα μέχρι τώρα προβλήματα, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και ότι σου κάνει κακό και να απολαύσεις γνωριμίες, διασκεδάσεις, φιλικές συναναστροφές και στιγμές εποικοδομητικής ομαδικότητας. Σήμερα, αλλά και τις ημέρες που ακολουθούν, θα έχεις αρκετές δυνατότητες να αναπληρώσεις πολλά κενά στην ζωή σου, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 17 Ιουνίου 2020

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στον Καρκίνο, είναι η ιδανική για να αρχίσεις να δραστηριοποιείσαι προς τις φιλοδοξίες σου, φίλε Ζυγέ! Συγκυρίες και γεγονότα θα σε βοηθήσουν και με κάποιο τρόπο θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, κοινωνικά! Να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, αφού θα έρθουν τώρα, νέες σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα βελτιώσεις την κοινωνική σου υπόσταση, κερδίζοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, φίλε Σκορπιέ, στον Καρκίνο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή! Χορταίνεις ευκαιρίες για ολοκαίνουργια ξεκινήματα μέσα στην ημέρα, αλλά και το ερχόμενο διάστημα, που θα σε βοηθήσουν σίγουρα να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να περάσεις πολύ όμορφα, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις ή ταξίδια και να πετύχεις σπουδαίους στόχους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο, θα σου προσφέρει την σημαντική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν εδώ και καιρό, σκεφτόσουν να ζητήσεις μία χάρη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις με το άτομο που θες και να το πείσεις να σου κάνει το χατίρι! Γενικά, οι συνθήκες τώρα, είναι απόλυτα ευνοϊκές για να ζητήσεις το οτιδήποτε, λόγω της ισχυρής πειθούς σου! Επίσης, αυτήν την περίοδο, η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα ευνοήσει απόλυτα τους σκοπούς σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο απέναντι σου ζώδιο, στον Καρκίνο και θα σηματοδοτήσει κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλά και τις ερχόμενες ημέρες, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Είναι η κατάλληλη περίοδος τώρα, να τολμήσεις και να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, ώστε να δρομολογηθούν νέα ξεκινήματα και σχέδια, νομικά ζητήματα και μόνιμη εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου και να βελτιώσεις πολύ την καθημερινότητά σου! Διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις καταστάσεις και ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις σου! Εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, ώστε να ασχοληθείς περισσότερο με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και ανανεωθείς εμφανισιακά!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, η απόλυτα θετική για σένα, Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι εδώ! Έχεις πλέον την μοναδική ευκαιρία σήμερα, αλλά και γενικά την παρούσα περίοδο, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου, να ευχαριστηθείς απολαύσεις κάθε είδους, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να δεχθείς τον θαυμασμό των άλλων και να απολαύσεις το γεγονός, ότι τώρα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής, αφού θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share