Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Βάναυσος μήνας - Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου (2021) από Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη!

Ποια ζώδια θα υποφέρουν;

1 Ιουλίου 2021 09:46
Ζώδια: Βάναυσος μήνας - Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου (2021) από Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ο Ιούλιος είναι εδώ και ο Κώστας Λεφάκης με την Άση Μπήλιου μας προειδοποιούν για έναν αρκετά δύσκολο μήνα! Τι μας περιμένει;

Αρχικά ο Κώστας Λεφάκης

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021 από τον Κώστα Λεφάκη:

Κριός
Ο μήνας αυτός θα σας υποχρεώσει να αντιμετωπίσετε δυναμικά τις προσωπικές σας υποθέσεις και να κάνετε μερικές αναγκαίες συνθηκολογήσεις. Πληθαίνουν τα καθημερινά γεγονότα και δέχεστε πιέσεις από τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Παραβλέψτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Υπερασπίστε την εργασία σας κόντρα στις αντιξοότητες και μην βιάζεστε να απογοητευτείτε για την οικονομική σας κατάσταση. Οι διακοπές σας βοηθούν να ψυχαγωγηθείτε, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να οργανώσετε καλύτερα τις σκέψεις σας. Μην αποφεύγετε τις χρήσιμες αποφάσεις. Οι προσωπικές σου προβλέψεις για το Καλοκαίρι 2021 από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε τώρα στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Ταύρος
Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα, ανασυγκροτήστε τα προγράμματα σας και κυρίως καλλιεργήστε εναλλακτικές στην εκδοχή που ένα από αυτά αλλάξει ή ανατραπεί. Αξιοποιήστε την καλή σας τύχη τόσο αισθηματικά όσο και κοινωνικά. Καινούργια ενδιαφέροντα θα αναπτύξετε οι περισσότεροι και ενδιαφέρουσα κινητικότητα θα παρατηρηθεί μέσα στο περιβάλλον που κινείστε και εργάζεστε. Γνωριμίες που κάνετε και προτάσεις που σας γίνονται αποκτούν ενδιαφέρον. Ωστόσο μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα τη στιγμή που το ένστικτό σας έχει αντίθετη άποψη. Μην παραμελείτε τη φυσική σας κατάσταση και μην υπερβάλετε στις σχέσεις σκοπιμότητας.

Δίδυμοι
Η περίοδος ευαισθητοποιεί την συναισθηματική και την οικονομική σας κατάσταση. Η Αφροδίτη στον Λέοντα λειτουργεί αποκαταστατικά στα ερωτικά σας ωστόσο οι διακυμάνσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και ευτυχώς που είστε ευμετάβλητοι και διαλλακτικοί. Οικονομικά προσέξτε την κάθε κίνηση που θα κάνετε και μην αφήνετε εκκρεμότητες να λιμνάζουν. Επαγγελματικά οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά το να κάνετε νέες επιτυχίες είναι πολύ πιθανό. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, συνεργαστείτε με ικανούς ανθρώπους και βάλτε πλώρη για βελτιώσεις που έχετε σκεφτεί, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα.

Βάναυσος μήνας: Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου (2021) από Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη!

Καρκίνος
Καινούρια ενδιαφέροντα φαίνεται να ανακαλύπτετε αρκετοί από εσάς ενώ παράλληλα ένα ρεύμα έντασης θα παρατηρηθεί στο στενό περιβάλλον σας. Υπερασπίστε σχέσεις που σας αφορούν και αποφύγετε αντιθέσεις που χαλούν ισορροπίες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέξτε τις κινήσεις σας και αποφύγετε οποιοδήποτε ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Οι βασικοί τομείς θέλουν ιδιαίτερη προσοχή ενώ η βιασύνη και ο θυμός είναι πολύ κακοί σύμβουλοι για αυτή την περίοδο. Περιορίστε τους. Όσοι ετοιμάζετε διακοπές ακολουθήστε τις υποδείξεις εκείνων που ξέρουν, ή σας αγαπούν και σας φροντίζουν. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευχάριστες γνωριμίες.

Λέων
Η περίοδος αυτή αναστατώνει το πρόγραμμα σας και σας υποχρεώνει να ελιχθείτε προκειμένου να επιτύχετε αυτά που σας αφορούν. Μετακινήσεις ταξίδια και γνωριμίες αποκτούν καινούριο ενδιαφέρον. Στα αισθηματικά σας παρουσιάζεστε πιο τυχεροί αλλά και εσείς καλείστε να είστε ευχάριστοι και διαλλακτικοί. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει τη γοητεία, την τύχη, την δημοτικότητά σας, αλλά οι όποιες καταστάσεις δημιουργηθούν θα χρειαστεί να δοκιμαστούν τον επόμενο μήνα. Η εργασία θα σας προβληματίσει αλλά λύσεις θα υπάρξουν. Αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους και μην εκτίθεστε σε κινδύνους.

Παρθένος
Η περίοδος σας βοηθά να αποκαταστήσετε ζημιές που προηγήθηκαν. Η οικονομική σας κατάσταση ωστόσο θα σας απασχολήσει καθώς τα χρήματα δεν θα είναι επαρκή για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Ζητήστε πίστωση από τους δανειστές σας. Δεν θα σας λείψει η ψυχαγωγία και προτάσεις που οι άλλοι θα σας κάνουν. Προέχει να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε όπως και τα ταλέντα που έχετε. Αν πιεστείτε πολύ ζητήστε πίστωση χρόνου. Το τελευταίο δεκαήμερο, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους στόχους για τους οποίους έχετε κουραστεί. Αισθηματικά οι εξελίξεις είναι θετικές και πολύ ελπιδοφόρες.

Ζυγός
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας βοηθά να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου και να ανταποκριθείτε και εσείς στα ερωτικά σας σκιρτήματα. Ο Ιούλιος είναι μήνας που επιστρέφει εν μέρει την κανονικότητα στη ζωή σας και αυτό αφορά περισσότερο όσους από εσάς έχετε υποστεί μεγάλο βάρος από υποχρεώσεις. Τονίστε τώρα την άμυνα σας και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους. Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι για σκοπέλους ώστε να τους αποφύγετε. Μια διακοπή σχέσης τυπική ή ουσιαστική, θα έρθει με αρκετά έντονο ή κουραστικό οικονομικά και ψυχικά τρόπο.

Σκορπιός
Η περίοδος είναι ρευστή και εξαιρετικά ευμετάβλητη. Ωστόσο αρκετές λύσεις μπορεί να διαφανούν σε θέματα προσωπικά ενώ αρκετοί εξυπηρετείστε να βάλετε καινούργιους στόχους οι οποίοι θα καλύψουν μελλοντικές σας ανάγκες. Τυχόν διαφωνίες με ανθρώπους που θα προκύψουν τώρα μπορούν να επηρεάσουν την πορεία μιας προσπάθειας σας εξαιρετικά σημαντικής για εσάς. Αν οργανώνετε διακοπές, προνοήστε για ότι θα αφήσετε πίσω σας, ιδιαίτερα σε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Κρατήστε επαφή μέσω της τεχνολογίας και βεβαιωθείτε ότι ενημερώνεστε για όσα πρέπει να ξέρετε. Αισθηματικά χρειάζονται προσεκτικά βήματα για να λήξουν κάποια ακανθώδη ζητήματα.

Τοξότης
Φανείτε προνοητικοί και μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στα αισθηματικά σας αλλά και προσέξτε τις επαγγελματικές κακοτοπιές. Αποφύγετε να προκαλέσετε τρίτους και μην βιάζεστε να διεκδικήσετε ανθρώπους ή υποθέσεις που απαιτούν μακρόχρονο προγραμματισμό. Κάντε μια μικρή ανάπαυλα για να ανεφοδιαστείτε ψυχικά και σωματικά. Επιλέξτε κατάλληλο τόπο διακοπών και ενισχύστε την ψυχολογία σας με μετακινήσεις, αίσθηση ελευθερίας, συναισθηματικές συγκινήσεις οι ελεύθεροι, αλλά και εγκράτεια απέναντι σε οτιδήποτε πρέπει να περιορίσετε.

Αιγόκερως
Η περίοδος αυτή θα διαταράξει λίγο την ατμόσφαιρα του επαγγελματικού τομέα και θα σας φέρει σε αντίθεση με ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις κάνοντας μερικές βασικές υποχωρήσεις προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Όσο και αν κάποιοι σας πολεμήσουν μην περνάτε άμεσα στην αντεπίθεση. Φροντίστε να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις τώρα, καλύψτε τις υποχρεώσεις σας με τα υπάρχοντα χρήματα και μην χάνετε την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Οι διακοπές έχουν ευεργετικό χαρακτήρα για τους περισσότερους από εσάς και πολλά θα εξαρτηθούν από τις λεπτομέρειες της απόδρασής σας. Πολλοί θα έχετε αυξημένη ανάγκη περιπέτειας και μπορεί να επιλέξετε μέρη εκτός τουριστικού χάρτη, έτσι για αλλαγή.

Υδροχόος
Ένας μήνας που σας βοηθά να νιώσετε ικανοποίηση και ερωτική διάθεση. Στο μεγαλύτερο μέρος του θα ασχολείστε με ενδιαφέροντα ζητήματα και θα ξαναβρείτε για κάποιο χρονικό διάστημα τον εαυτό σας. Υπερασπιστείτε όμως και τα δικαιώματά σας στην εργασία, στο γάμο και στις οικογενειακές διευθετήσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν στην φροντίδα ηλικιωμένων. Οικονομικά κινηθείτε συντηρητικά. Διατηρήστε την αυτονομία σας σε αυτόν τον τομέα, μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις και φανείτε δίκαιοι σε κάποιους διακανονισμούς. Ένα ζήτημα επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Αν αυτό συμβεί φροντίστε να το λύσετε χωρίς χρονοτριβή.

Ιχθύς
Οι κρυφές σας επιθυμίες γίνονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η αφορμή για τις πράξεις σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε στο μεταίχμιο αποφάσεων, επιλογών και κινήσεων τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά και όχι επιπόλαια. Η βελτίωση των αισθηματικών σας προβλέπεται για το δεύτερο μισό του μήνα, γεγονός που σας αναθαρρεύει και σας ανταμείβει για την υπομονή σας. Επαγγελματικά, υποστηρίξτε αποτελεσματικότερα το αντικείμενό σας, ή οργανώστε τις αλλαγές που θέλετε πιο μεθοδικά και πιο αποτελεσματικά.

Άση Μπήλιου: Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Ιούλιος 2021;

Τι αναφέρει η Άση Μπήλιου μέσα από το προσωπικό της site, asibiliou.gr:

Ο μήνας του ζωδίου του Καρκίνου, ο μήνας των διακοπών των παιδικών μας χρόνων τη στιγμή που είχαν τελειώσει τα σχολεία, ο μήνας της θάλασσας και της δημιουργίας αναμνήσεων είναι εδώ και μας καλεί να απλουστεύσουμε τα πράγματα στη ζωή μας, να δείξουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση στους άλλους και να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σπίτι μας.

Ο μήνας ξεκινά με δυσκολίες
Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Ιούλιος ξεκινά με αρκετές δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να υπερπηδήσουμε, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα του έχουμε την ενεργοποίηση της κυρίαρχης όψης της φετινής χρονιάς από τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα. Έτσι από την 1η ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό. Το πώς θα επηρεάσει παγκοσμίως αυτή η ενεργοποίηση το έχω αναλύσει σε πολλά άρθρα μου. Δυστυχώς τα σενάρια δεν είναι ευχάριστα, καθώς αφορά βίαιες εξεγέρσεις, κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, έξαρση σε κρούσματα, ατυχήματα. Μια παρόμοια ενεργοποίηση θα έχουμε και τον Νοέμβριο που είναι ο επόμενος ζόρικος μήνας αυτής της χρονιάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί όταν οδηγούμε, ας μην παίρνουμε ρίσκο και γενικά ας πρυτανεύσει η λογική αυτές τις ημέρες. Στις 6/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει κι αυτή με τη σειρά της αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να νιώσουμε μεγαλύτερη πίεση και περιορισμούς στις σχέσεις και τα οικονομικά. Αλλά είναι ουσιαστικά και το πιο δύσκολο κομμάτι του Ιουλίου. Θα επηρεαστεί περισσότερο η τετράδα των σταθερών ζωδίων: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτή η ομάδα ζωδίων πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στο υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα. Μετά τις 8/7 καθαρίζει το τοπίο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του και δίνει τέλος στη σύγχυση και τα παρατράγουδα.

Η Νέα Σελήνη θέλει να φροντίσουμε ό,τι πάσχει στη ζωή μας
Στις 10/7 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας περισσότερο και να το φροντίσουμε. Να θυμάστε πάντα ότι αναπτύσσεται ό,τι του δίνουμε σημασία, τροφή κι αγάπη. Ο Καρκίνος είναι ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ζώδιο που αγαπά, φροντίζει και προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Ποιοι είναι οι τομείς στη ζωή μας που πάσχουν; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους ενισχύσουμε και να τους φροντίσουμε; Με αυτή τη Νέα Σελήνη ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα φροντίδας για τον εαυτό μας και τους άλλους. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα 4 ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Βάναυσος μήνας: Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου (2021) από Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη!

Η συνοδός Αφροδίτης – Άρη φέρνει παθιασμένες σχέσεις
Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι την 21η Ιουλίου και στις 13/7 θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον αιώνιο μυθικό εραστή της Άρη στον Λέοντα, μια όψη που παραπέμπει σε ερωτικά πυροτεχνήματα, παθιασμένες σχέσεις και φυσικά τι άλλο, το αγαπημένο του Λέοντα, μεγάλα δράματα! Στις 22/7 θα ξεκινήσουν και τα γενέθλια των Λεόντων, καθώς θα μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η πρώτη Πανσέληνος στον Υδροχόο
Στις 24/7 θα έχουμε την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα ακολουθήσει και δεύτερη τον Αύγουστο στο ίδιο ζώδιο. Μια στην αρχή και μια στο τέλος του ζωδίου. Η Πανσέληνος αυτή δεν αφορά μόνο τα δικά μας προσωπικά θέματα, αλλά και το γενικότερο σύνολο. Αναφέρεται στο μέλλον μας και πώς μπορούμε να το χτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τη σταθερή ομάδα ζωδίων: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τέλος του μήνα φέρνει και την αρχή του τέλους κάποιων ελευθεριών
Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με αλλαγές σε αστρολογικό επίπεδο. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η περίοδος χάριτος των ελευθεριών φτάνει δυστυχώς στο τέλος της. Πλέον από το τέλος Δεκεμβρίου θα περιμένουμε τον Δία να περάσει στους Ιχθύς για να παραμείνει μέσα στο 2022 και να δώσει ίσως έτσι τέλος στα θέματα της πανδημίας. Ήδη η Αφροδίτη και ο Άρης θα έχουν περάσει στην Παρθένο, κάνοντας τον Αύγουστο ναι μεν μήνα διακοπών, αλλά και μεγαλύτερου προβληματισμού σε σχέση με τα θέματα της υγείας, της παιδείας, της εργασίας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτές τις αλλαγές και θα μπουν σε πιο παραγωγική διάθεση, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share