Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

28 Ιουνίου 2021 06:59
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουνίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα αρκετοί είναι οι φίλοι που θα θελήσουν την συντροφιά σου και την παρέα σου, αλλά και άλλοι πολλοί, που θα σε βοηθήσουν έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους και τα σχέδια σου! Γενικά οι κοινωνικές και οι φιλικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, κέφι, ποιότητα και ενθουσιασμό και επιπλέον, μπορείς να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στην ζωή σου, αφού απαλλάσσεσαι από αρκετούς προβληματισμούς!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις κάθε λεπτό της ημέρας, το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, στραμμένο πάνω σου! Ο δυναμισμός σου και η ενέργεια σου επανέρχονται, εκπληρώνεις εύκολα φιλοδοξίες, βάζεις γερές βάσεις σε θέματα που σε απασχολούν καιρό και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Θα καταφέρεις σταδιακά και θα πετύχεις αρκετούς στόχους, χάρη στην ώριμη και την αξιοθαύμαστη συμπεριφορά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ξεχωρίζεις την σημερινή ημέρα, για το κέφι σου και την οξυδέρκεια σου, αλλά και για την ετοιμότητα σου, να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις χαρές της ζωής! Θα καταφέρεις με την ειλικρινή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις ξεχωριστές ιδέες σου! Το μόνο που πρέπει ίσως να προσέξεις είναι η τάση σου για βιασύνη στις μετακινήσεις σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου σήμερα, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Φρόντισε πριν εκδηλωθείς επικοινωνιακά, να αναγνωρίσεις πρώτα εσύ ο ίδιος, τις βαθύτερες σκέψεις και τα «θέλω» σου! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους και σιγουρέψου πρώτα για τις προθέσεις και την εντιμότητα τους, πριν «ανοιχτείς»! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις τις σωστές αποφάσεις και επιδίωξε συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς κάποια λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί και να εξομαλύνεις σχέσεις κλονισμένες! Μπορείς επίσης, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. να αντιμετωπίσεις δυναμικά αλλά και καλοπροαίρετα, πρόσωπα και καταστάσεις και να νιώσεις ξανά αποδεκτός και αγαπητός! Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να σε απασχολήσει τώρα και ίσως βρει την τελειωτική λύση του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα ίσαι ιδιαίτερα αγαπητός, ιδίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους γύρω σου, ανιδιοτελώς! Μετά από πολλές δοκιμασίες ή και δυσκολίες, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που σου έλειπαν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, αλλά και την εμφάνιση σου με ποικίλους τρόπους!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Απολαμβάνεις την σημερινή ημέρα με κέφι, πάθος, αυτοπεποίθηση και θέληση και πες ναι χωρίς κανένα δισταγμό, σε στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Ιδανική ημέρα για δημιουργική απασχόληση με παιδιά, αλλά και προβολή του εαυτού και της προσωπικότητας σου! Έτσι κι αλλιώς, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον αυτοεκτίμηση και σιγουριά για τον εαυτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, θα παρατηρήσεις πως είσαι σήμερα, πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’ότι συνήθως! Επιπλέον, ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει τώρα, με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις θα το απαιτήσουν! Η ουσία είναι πως καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου, αφήνεις πίσω το τοξικό παρελθόν, ανακτώντας την αυτοπεποίθηση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή είναι σίγουρα μία αισιόδοξη, κεφάτη και ευχάριστη ημέρα για σένα! Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις σε πολλούς τομείς για την διαλλακτικότητα σου, αλλά και τις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου! Είσαι σαφώς περιζήτητος, δημοφιλής και οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα εξυπηρετήσει τα «θέλω» σου! Τα γεγονότα, οι συγκυρίες, οι επαφές και οι συναναστροφές που θα σε απασχολήσουν τώρα, φέρνουν μόνο τα αποτελέσματα που θες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ετοιμάσου να δεχτείς το ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου και οι δράσεις-αντιδράσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και φυσικά η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Μην ξεχνάς, πως οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει αρκετά πάνω στους στόχους σου και τα «θέλω» σου! Η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, καθορίζει απόλυτα τις αποφάσεις και τους προσανατολισμούς των στόχων σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις σαφώς μία ενεργητική, ενθουσιώδη και αποφασιστική ανταπόκριση σε ο,τιδήποτε, κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, σου προσφέρει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τον δυναμισμό, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, χωρίς να παρασύρεσαι όμως σε υπερβολές, νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη και έπαρση!

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα φίλε Ιχθύ, αυξάνεται η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για ουσιαστική ηρεμία! Αυτή σου η αλλαγή, θα σου δώσει αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξει νέους δρόμους που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν! Παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις, ευνοούνται και κάνεις με αυτόν τον τρόπο, εποικοδομητικά σχέδια και έξυπνους προγραμματισμούς για το μέλλον σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share