Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Άση Μπήλιου: Πώς θα «χτυπήσει» τα ζώδια η «πανσέληνος της φράουλας» - Πώς μας επηρεάζει η δυνατή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερου (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

24 Ιουνίου 2021 12:23
Άση Μπήλιου: Πώς θα «χτυπήσει» τα ζώδια η «πανσέληνος της φράουλας» - Πώς μας επηρεάζει η δυνατή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Πέμτης 24 Ιουνίου έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποίησε πως θα επηρεάσει η «πανσέληνος της φράουλας» τα ζώδια. Παράλληλα, διαβάστε ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά από την είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, αλλά τις περισσότερες ώρες μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και συγκεκριμένα από τις 05:09 τα ξημερώματα μέχρι τις 16:05 το απόγευμα που εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Έτσι τις πρωινές ώρες μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο και η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις.

Μόλις η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω βοηθά να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλουμε, ενώ το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία μας οδηγεί σε πιο αισιόδοξη οπτική των πραγμάτων, ενώ είναι βοηθητική για να βελτιώσουμε θέματα που αφορούν στη δουλειά και τις υποχρεώσεις μας. Από το απόγευμα και μετά η ενέργεια κλιμακώνεται, καθώς… χτίζεται η Πανσέληνος που θα είναι ακριβείας στις 9:38 το βράδυ στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου.

Σήμερα ολοκληρώνεται και η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που επηρεάζει τις ερωτικές σχέσεις κυρίως, φέρνοντας ένταση, τσακωμούς, χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις ή περίεργα παιχνίδια σε θέματα οικονομικών.»

Λίτσα Πατέρα: Τι φέρνει η υπερπανσέληνος της 24ης Ιουνίου; Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ: Η συγκεκριμένη πανσέληνος θα ευνοήσει την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Θα βρεθούν λύσεις οι οποίες θα σας χαροποιήσουν. Ομως, συναισθηματικά και οικονομικά απαιτείται προσοχή από τους γεννημένους 15-17 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οποια και αν είναι τα επιμέρους προβλήματα σας, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη συγκεκριμένη πανσέληνο. Ωστόσο, επειδή συμμετέχει και η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας), θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή σε αδέξιες ή… παράνομες δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να βρει λύση ιδιαίτερα αν προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο. Ομως, αν πρόκειται να επενδύσετε ή να ρισκάρετε χρήματα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πανσέληνος αυτή σας αφορά άμεσα (ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες). Η αμέριστη εύνοια του Δία θα πρέπει να αξιοποιηθεί. Προσοχή, όμως, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 18-20 Ιουλίου. Τα πάθη και οι υπερβολές (οικονομικές) δεν ευνοούνται καθόλου.

ΛΕΩΝ: Παρότι είστε έτοιμοι για δράση, ακόμα και πόλεμο (ο Αρης στο ζώδιό σας), η πανσέληνος αυτή σας ανοίγει νέους δρόμους, τους οποίους όμως δεν πρέπει να κοινολογήσετε. Κινηθείτε ευέλικτα και μυστικά, αν θέλετε να είστε νικητές.

Λίτσα Πατέρα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι είναι αποφασισμένοι να σας βοηθήσουν. Εχετε απόλυτη ανάγκη από μια κάποια στήριξη, ώστε να παρακάμψετε εμπόδια. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ: Η συγκεκριμένη πανσέληνος μπορεί να σας δημιουργήσει διλήμματα, αν πρέπει να αγωνιστείτε τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Αποφύγετε (ιδίως οι γεννημένοι 19-21/10) τη μη νόμιμη οδό σε αισθηματικά και οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρότι βρίσκεστε σε μια περίεργη περίοδο (γεννημένοι γύρω στις 4-6/11), η πανσέληνος αυτή θα μπορούσε να φωτίσει νέους δρόμους, οι οποίοι θα επιλύσουν πολλά θέματα (γεννημένοι 22-27/10).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα μια σωστή συμβουλή είναι να προσέχετε βιαστικές και ανεξέλεγκτες κινήσεις, ωστόσο η συγκεκριμένη πανσέληνος θα μπορούσε να προωθήσει οικονομικά και συναισθηματικά θέματα, αρκεί να μην εμπλακείτε σε αβέβαιες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η ώρα να αρχίσετε να αισιοδοξείτε. Η πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα σας ανοίξει με τη βοήθεια του Δία νέους δρόμους. Επωφεληθείτε (α’ δεκαήμερο). Προσοχή οι γεννημένοι 16/18/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παρουσία του Αρη απέναντι από το ζώδιό σας πρέπει να σας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς (γεννημένοι 30/1 με 2/2). Ομως, η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου ανοίγει νέους δρόμους στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας υπόσχεται πολλά, πολύ δε περισσότερο τώρα που φωτίζει τη συγκεκριμένη πανσέληνο. Επωφεληθείτε, λοιπόν, οι γεννημένοι το α’ δεκαήμερο. Προσοχή στις επιλογές σας οι γεννημένοι 12-14/3.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share