Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λίτσα Πατέρα: Τι φέρνει η υπερπανσέληνος της 24ης Ιουνίου; Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά - Ποιοι ευνοούνται και που

Η επίδραση του ευεργέτη Δία στο μοναδικό αστρολογικό φαινόμενο και ο ρόλος του Αιγόκερω

21 Ιουνίου 2021 09:10
Λίτσα Πατέρα: Τι φέρνει η υπερπανσέληνος της 24ης Ιουνίου; Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά - Ποιοι ευνοούνται και που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τι φέρνει η υπερπανσέληνος της 24ης Ιουνίου, πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά και ποιοι ευνοούνται και που! Παράλληλα, διαβάστε ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά από την είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Μέσα στην περίεργη αυτή περίοδο, η οποία είναι γεμάτη αλλαγές, ανατροπές και αρκετές εκπλήξεις, πραγματοποιείται μια ελπιδοφόρα πανσέληνος στις 24 Ιουνίου 2021. Η νύχτα αυτή θα μπορούσε να είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες νύχτες του καλοκαιριού.

Η συγκεκριμένη πανσέληνος ονομάζεται υπερπανσέληνος (δηλαδή βρίσκεται πολύ κοντά στη Γη, γεγονός που την κάνει πολύ φωτεινότερη απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει). Συνήθως η απόσταση από τη Γη είναι 384.000 χιλιόμετρα, όμως η συγκεκριμένη απέχει 360.000 χιλιόμετρα.

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου τα συναισθήματα γίνονται συνήθως εντονότερα. Ετσι, καλό θα ήταν να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό περιβάλλον, ώστε να βοηθήσετε να γεννηθούν και να «ανθίσουν» ρομαντικά και θετικά συναισθήματα.

Το γεγονός που κάνει πιο ιδιαίτερη αυτήν την πανσέληνο είναι η συμμετοχή του ευεργέτη Δία (τύχη και ευτυχία). Η επίδραση αυτή θα μπορούσε να είναι από τις 22 με 25 του μήνα. Τις νύχτες αυτές μπορεί να δημιουργηθεί και να γεννηθεί μια ιδέα και να έρθει έμπνευση. Βέβαια, το γεγονός ότι συμπίπτει με την αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα σημαίνει πως είτε μπορεί να ερωτευτούμε παράφορα είτε να έχουμε μια οικονομική ή συναισθηματική απώλεια, η οποία όμως θα μας πληγώσει βαθιά.

Επίσης, το γεγονός ότι πραγματοποιείται στην 3ο 28’ μοίρα του Αιγόκερω (επιμονή, υπομονή, στοχοπροσήλωση) σημαίνει πως «πρωταγωνιστές» θα είναι οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό και οικογενειακό τομέα. Απαιτείται, επίσης, αρκετή προσοχή, καθώς η πανσέληνος θα φέρει αρκετές μυστικές υποθέσεις στο προσκήνιο.

Λίτσα Πατέρα: Τι φέρνει η υπερπανσέληνος της 24ης Ιουνίου; Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ: Η συγκεκριμένη πανσέληνος θα ευνοήσει την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Θα βρεθούν λύσεις οι οποίες θα σας χαροποιήσουν. Ομως, συναισθηματικά και οικονομικά απαιτείται προσοχή από τους γεννημένους 15-17 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οποια και αν είναι τα επιμέρους προβλήματα σας, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη συγκεκριμένη πανσέληνο. Ωστόσο, επειδή συμμετέχει και η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας), θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή σε αδέξιες ή… παράνομες δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να βρει λύση ιδιαίτερα αν προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο. Ομως, αν πρόκειται να επενδύσετε ή να ρισκάρετε χρήματα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πανσέληνος αυτή σας αφορά άμεσα (ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες). Η αμέριστη εύνοια του Δία θα πρέπει να αξιοποιηθεί. Προσοχή, όμως, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 18-20 Ιουλίου. Τα πάθη και οι υπερβολές (οικονομικές) δεν ευνοούνται καθόλου.

ΛΕΩΝ: Παρότι είστε έτοιμοι για δράση, ακόμα και πόλεμο (ο Αρης στο ζώδιό σας), η πανσέληνος αυτή σας ανοίγει νέους δρόμους, τους οποίους όμως δεν πρέπει να κοινολογήσετε. Κινηθείτε ευέλικτα και μυστικά, αν θέλετε να είστε νικητές.

Λίτσα Πατέρα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι είναι αποφασισμένοι να σας βοηθήσουν. Εχετε απόλυτη ανάγκη από μια κάποια στήριξη, ώστε να παρακάμψετε εμπόδια. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ: Η συγκεκριμένη πανσέληνος μπορεί να σας δημιουργήσει διλήμματα, αν πρέπει να αγωνιστείτε τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Αποφύγετε (ιδίως οι γεννημένοι 19-21/10) τη μη νόμιμη οδό σε αισθηματικά και οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρότι βρίσκεστε σε μια περίεργη περίοδο (γεννημένοι γύρω στις 4-6/11), η πανσέληνος αυτή θα μπορούσε να φωτίσει νέους δρόμους, οι οποίοι θα επιλύσουν πολλά θέματα (γεννημένοι 22-27/10).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα μια σωστή συμβουλή είναι να προσέχετε βιαστικές και ανεξέλεγκτες κινήσεις, ωστόσο η συγκεκριμένη πανσέληνος θα μπορούσε να προωθήσει οικονομικά και συναισθηματικά θέματα, αρκεί να μην εμπλακείτε σε αβέβαιες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η ώρα να αρχίσετε να αισιοδοξείτε. Η πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα σας ανοίξει με τη βοήθεια του Δία νέους δρόμους. Επωφεληθείτε (α’ δεκαήμερο). Προσοχή οι γεννημένοι 16/18/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παρουσία του Αρη απέναντι από το ζώδιό σας πρέπει να σας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς (γεννημένοι 30/1 με 2/2). Ομως, η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου ανοίγει νέους δρόμους στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας υπόσχεται πολλά, πολύ δε περισσότερο τώρα που φωτίζει τη συγκεκριμένη πανσέληνο. Επωφεληθείτε, λοιπόν, οι γεννημένοι το α’ δεκαήμερο. Προσοχή στις επιλογές σας οι γεννημένοι 12-14/3.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share