Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 20 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

20 Ιουνίου 2021 07:03
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 20 Ιουνίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 20 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα πάρεις αποφασιστικά κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου, ώστε να αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό! Καταφέρνεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, αλλά και να γεφυρώσεις σχέσεις που είχαν προβλήματα! Οπότε μην διστάσεις λεπτό, να ζητήσεις συγνώμη και να ξαναπλησιάσεις κάποιον που θες! Ξεχωρίσεις για την πειθώ και την διορατικότητα σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα δίνει τέλος στην μοναξιά και στην ρουτίνα! Πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να έχουν επαφές μαζί σου! Όλα κυλούν επιτέλους αρμονικά και όπως θα ήθελες! Καλό είναι να μην βιάζεσαι όμως, ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες επικοινωνιακές στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος τώρα και οι λύσεις βρίσκονται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η στιγμή να αποδείξεις την αποτελεσματικότητα σου, μέσα από πρακτικότητα και λογική! Σήμερα αυτά θα είναι και τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, να τελειώσεις αρκετές από τις δουλειές σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας! Καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με θετικό αποτέλεσμα και όφελος για σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φίλε Καρκίνε, αποφασίζεις να προβληθείς, να δράσεις άμεσα και δυναμικά και να απολαύσεις κάθε στιγμή! Δεν χάνεις ευκαιρία και παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε γεγονός και συγκυρία! Οι περιστάσεις της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και επιπλέον, θα καταφέρεις με ποικίλους τρόπους, να τραβήξεις όλα την προσοχή, πάνω σου!

ΛΕΩΝ

Σήμερα φίλε Λέοντα, επικεντρώνεσαι στα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και την διαίσθηση σου και καλά κάνεις! Θα καταφέρεις να καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και επιπλέον θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, τις οποίες όμως θα τις υλοποιήσεις στο μέλλον και όχι άμεσα! Το ενδιαφέρον σου επίσης, θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου σίγουρα θα υπάρξουν σημάδια βελτίωσης!

Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 17 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ευκολία σήμερα φίλε Παρθένε, προχωράς στην εκπλήρωση των στόχων σου και στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, ιδίως μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Οι δράσεις σου, είναι ιδιαίτερα γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές! Ο οξυδερκής και πειστικός τρόπος που επικοινωνείς, θα φέρει πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την ζωή σου, με κάθε τρόπο! Σχέσεις με αδέρφια, ευνοούνται!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα φίλε Ζυγέ, έχεις δυναμισμό, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά επιπλέον νιώθεις και έντονα την ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται επιτέλους και επιπλέον, στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, είσαι αποφασιστικός και σταθερός στις απόψεις σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Σκορπιέ, μπορείς να έχεις εύκολα στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να αποφύγεις εγωισμούς, απαιτήσεις και παράλογα νεύρα! Εκμεταλλεύσου την ταχύτατη και την άμεση δράση σου, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πείσε με ευκολία τους συνομιλητές σου και γοήτευσε μέσα από επικοινωνίες! Έχεις την ευκαιρία τώρα, να εκπληρώσεις πολλούς στόχους, να προβληθείς και να προωθήσεις τα σχέδια σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, «ψάχνεσαι» για κάτι απαγορευμένο! Μπορεί να νιώθεις ότι σου ανανεώνει την ρουτίνα σου μία παράνομη ερωτική επικοινωνία, αλλά προσοχή στις αποκαλύψεις, που καραδοκούν! Αν είσαι ελεύθερος, μην παραμυθιάζεσαι από κολακείες και μεγάλα λόγια! Δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις ποια ερωτική επαφή, έχει πραγματική αξία και αυτό θα φέρει απογοητεύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ξεχωρίζεις κοινωνικά, λόγω εξυπνάδας και ισχυρής γοητείας στον τρόπο που επικοινωνείς! Σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, κάποιες από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται με ποικίλους τρόπους! Δέξου τις αλλαγές που θα έρθουν, μέσα στην διάρκεια της ημέρας και φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα, θα φέρει επαφές, μόνο με αληθινούς ανθρώπους που όντως θέλουν το καλό σου και πραγματικά σε αγαπούν! Επίσης, κάνεις αισθητή την αξιοθαύμαστη προσωπικότητα σου, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ένα οικογενειακό πρόβλημα, βρίσκει σήμερα την λύση του, λόγω της λογικής και συνετής σου αντιμετώπισης!

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα φίλε Ιχθύ, έχεις έντονα ανάγκη και διάθεση για κοινωνικότητα, επικοινωνία και ανανέωση! Το νου σου όμως γιατί πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε σε επαφές, την τάση σου για κριτική και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν ή και να πληγωθούν. Ένα καλό νέο έρχεται, που εδώ και καιρό περίμενες, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αισιοδοξία σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share