Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

14 Ιουνίου 2021 06:57
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις πάρα πολύ στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα δήθεν συμπεράσματα σου, βασιζόμενος μόνο σε λόγια και προσπάθησε να μην μπλεχτείς σε κουτσομπολιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω της κόντρας Ήλιου-Ποσειδώνα, να νιώσεις σίγουρα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά αγαθά σου! Πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως ότι αφορά πρακτικές υποθέσεις! Απέφυγε πείσματα και ξεροκεφαλιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μάλλον θα προσγειωθείς απότομα σήμερα και η ομολογουμένως ανεβασμένη σου διάθεσή, τώρα θα πέσει, μετά από συγκυρίες και γεγονότα! Πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της απομυθοποίησης και της απογοήτευσης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ξυπνήσει τα κρυφά σου όνειρα και τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Δυστυχώς όμως, θα επαναφέρει και κάποιους φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις μίας αλήθειας, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να δεις και να αποδεχτείς!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μην χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην ξαναγίνεις θύμα των περιστάσεων, ιδίως σε φιλίες! Επιπλέον, φρόντισε και εσύ να αποφύγεις κουτσομπολιά, που εμπλέκονται ονόματα φίλων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φρόντισε να μην εξαντλείς τα όρια της αντοχής σου, να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Δώσε την απαραίτητη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή από μέρους σου σε τυχόν συζητήσεις, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς άμεσα να αναγνωρίσεις. Απέφυγε ψέματα και κουτσομπολιά, διότι θα είναι κατά σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται σήμερα, να παρασυρθείς και να κάνεις αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι'αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα ψώνια τώρα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψευδαίσθηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η κόντρα Ήλιου-Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει σίγουρα σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου! Το θολό τοπίο των ημερών, σίγουρα θα σου δημιουργήσει αναπάντεχη ανασφάλεια και αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις και πρόσωπα! Η ασυνεννοησία και η δυσπιστία μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες, όχι σημαντικές αλλά σίγουρα έντονες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, έρχονται αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου! Προσπάθησε να μην ζητάς ευθύνες, εκεί που δεν υπάρχουν και να μην κατηγορείς τους άλλους, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος και παραδέξου τα λάθη σου! Κλείσε εκκρεμότητες και τακτοποίησε όλα σου τα ζητήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, σίγουρα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθά να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα και την λάμψη, ωστόσο εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς υπερβολικά και επιπόλαια! Όσο κι αν περνάς όμορφα σήμερα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία και να μην πιστεύεις σε επαίνους, μεγάλα λόγια και μεγαλεπήβολες υποσχέσεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα που ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν Τετράγωνο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε σπίτι και οικογένεια! Θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα, σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου και την ψυχραιμία σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share