Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Άση Μπήλιου: Έντονη αυτή η εβδομάδα - Τα «τυχερά» και τα «άτυχα» ζώδια και πώς θα επηρεάσει τα οικονομικά ο ανάδρομος Ερμής (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

7 Ιουνίου 2021 13:43
Άση Μπήλιου: Έντονη αυτή η εβδομάδα - Τα «τυχερά» και τα «άτυχα» ζώδια και πώς θα επηρεάσει τα οικονομικά ο ανάδρομος Ερμής (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουνίου έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποίησε για μία έντονη εβδομάδα, τόνισε ποια θα είναι τα «τυχερά» και τα «άτυχα» ζώδια αλλά και πώς θα επηρεάσει τα οικονομικά ο ανάδρομος Ερμής. Παράλληλα, διαβάστε ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά από την είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα μπορεί να νιώθουμε κάπως πιο ανήσυχοι και ταραγμένοι τις πρωινές ώρες, καθώς η Σελήνη ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από χθες συναντά τον Ουρανό και στην πορεία τον Κρόνο. Με αυτές τις όψεις πρέπει να περιμένουμε ίσως και το πιο απίθανο σενάριο να συμβεί σήμερα.

Μπορεί να μην καταφέρνουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, να αλλάζουν οι απόψεις ή οι συνθήκες γύρω μας. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας για την πορεία της ημέρας, διότι θα υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε.

Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και πιο επινοητικοί για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε. Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα συναντήσει τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου, υπενθυμίζοντας μας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας, αλλά δημιουργώντας και μια τάση ανησυχίας ή απαισιοδοξίας που ευτυχώς θα είναι παροδική. Ας κάνουμε λοιπόν αυτά που πρέπει σήμερα και ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας.»

Πώς θα επηρεάσει τα οικονομικά σας - Ποια ζώδια μπορεί να έχουν κέρδη σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Ανάδρομος Ερμής 31/05/ – 21/06: Δείτε παρακάτω πως θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, αλλά και ποια ζώδια μπορεί να έχουν κέρδη σύμφωνα με την Άση Μπήλιου. Επίσης, δείτε ποια θα είναι τα 4 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα.

Τα οικονομικά θέματα είναι πάντα πηγή άγχους για όλους, πόσο μάλλον μετά από χρόνια κρίσης και με μια πανδημία να έχει περιορίσει τα εισοδήματα των περισσοτέρων.

Η αλήθεια είναι ότι με τον ανάδρομο Ερμή πολλές φορές αντιμετωπίζουμε μεγαλύτερα προβλήματα στις δουλειές μας ή και στα οικονομικά, ανεξάρτητα από το ποια δουλειά κάνουμε ή πόσα χρήματα βγάζουμε στο τέλος του μήνα.

Σε θέματα εργασίας μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή και εντάσεις. Δουλειές και συμφωνίες να αναβάλλονται ή και να ακυρώνονται.

Ακόμη και δυσκολίες σε τεχνικά θέματα στους υπολογιστές ή στις συσκευές που χρησιμοποιούμε για να δουλέψουμε. Σε θέματα οικονομικών μπορεί να αργούν να μας αποπληρώσουν. Υποσχέσεις αύξησης να πάνε… περίπατο.

Δάνεια να μην παίρνουν έγκριση ή να έχουμε θέματα και με τις κάρτες ή τους λογαριασμούς μας. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι αστρολόγοι συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να μην κάνουν νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα την περίοδο που είναι ανάδρομος ο Ερμής.

Άρα από τις 31/05/2021 μέχρι τις 21/06/2021 καλύτερα να μην ξεκινήσετε κάτι καινούριο αν θέλετε να μακροημερεύσει. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες συμβουλές για αυτές τις μέρες, ώστε να περιορίσετε τις συνέπειες του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή.

Ανάδρομος Ερμής

Τι δεν πρέπει να κάνετε

 • Να δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις, εντάσεις και καβγάδες με συνεργάτες, συνεταίρους, προϊσταμένους. Μπορεί να μη βρείτε το δίκιο σας ή να το μετανιώσετε στην πορεία έχοντας όμως χαλάσει την εικόνα ή τη σχέση σας.
 • Να αγωνιάτε για μια τελεσίδικη απάντηση μετά από μια συνέντευξη ή αποστολή βιογραφικού. Όλα με τον ανάδρομο Ερμή καθυστερούν περισσότερο.
 • Να θεωρείτε δεδομένη την ασφάλεια των συναλλαγών σας, των κωδικών σας, είτε αφορούν λογαριασμούς στην τράπεζα είτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ανάδρομος Ερμής είναι η χαρά των χάκερς!
 • Να έχετε προσδοκία για μεγάλα κέρδη, πωλήσεις, μπόνους κλπ.
 • Να υπογράφετε δεσμευτικές συμφωνίες χωρίς να έχετε πρώτα δει όλες τις λεπτομέρειες με τον κατάλληλο σύμβουλο.

Τι πρέπει να κάνετε

 • Να βάζετε υπενθυμίσεις π.χ. στο κινητό για όλες τις σοβαρές συναντήσεις και ραντεβού που έχετε και να ειδοποιείτε έγκαιρα και την άλλη πλευρά.
 • Να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα της δουλειάς ή των υποχρεώσεων σας. Κάτι μπορεί να μπει σφήνα μέσα στη μέρα και ίσως χάσετε προθεσμίες. Δείξτε προνοητικότητα και ευελιξία.
 • Δείτε στη λεπτομέρεια τους και διπλοτσεκάρετε λογαριασμούς, κάρτες, οτιδήποτε σας φαίνεται υπερχρεωμένο, διότι μπορεί να είναι αποτέλεσμα λάθους.
 • Να έχετε κάποια μετρητά διαθέσιμα σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με ηλεκτρονικές συναλλαγές.
 • Να είστε διακριτικοί αν θέλετε να κάνετε μια μεταγραφή σε άλλη δουλειά για να μη μαθευτεί πριν κλείσετε τη συμφωνία.
 • Να θυμηθείτε όσους σας χρωστούν χρήματα και να τα διεκδικήσετε.

Ας δούμε όμως ποια ζώδια θα έχουν περισσότερη κινητικότητα στα οικονομικά και τα επαγγελματικά θέματα και ποιοι μπορεί να βγουν κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και από τη φύση σας δεν αγαπάτε τις βιαστικές κινήσεις και θέλετε κάθε βήμα που κάνετε να είναι με το λιγότερο δυνατό ρίσκο, ενδέχεται σε αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή να αντιμετωπίσετε θέματα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, γι’ αυτό μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

Αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημα σας και ψάχνετε μια νέα δουλειά, δεν είναι η καλύτερη στιγμή να κάνετε μια τέτοια συμφωνία, διότι μπορεί στην πορεία τα πράγματα να αλλάξουν κι αυτά που σας είχαν υποσχεθεί να μεταβληθούν.

Ή μπορεί κάτι να μην πάει καλά με την εταιρεία που πάτε να υπογράψετε στο μέλλον και να υπάρχει αστάθεια. Όμως αν σας όφειλαν χρήματα από το παρελθόν τώρα είναι η σωστή στιγμή να τα διεκδικήσετε.

Γενικότερα οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με λογαριασμούς, οφειλές, χρέη, ειδικά αν κάτι σας φαίνεται παραφουσκωμένο. Προστατέψτε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας και μην κάνετε μεγάλες αγορές σε αυτή τη φάση μέχρι τις 21/6.

Παρόλα αυτά μπορεί να κάνετε εξαιρετικούς διακανονισμούς στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή και στο τέλος να βγείτε κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκπροσωπείτε ζώδια που η δουλειά και γενικώς η πορεία της καριέρας σας είναι πολύ σημαντικά στη ζωή σας, αλλά σε αυτή τη φάση του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους μπορεί να έχετε κάποια απογοητευτικά συμβάντα.

Επειδή ταυτόχρονα με τον ανάδρομο Ερμή θα βρίσκεται μέσα στον άξονα εργασίας – υγείας και ο Ήλιος, η προσοχή σας θα είναι στα θέματα της δουλειάς, των σχέσεων με συνεργάτες και της ισορροπίας ανάμεσα στη δουλειά και τις άλλες καθημερινές σας υποχρεώσεις, αλλά και της παρασκηνιακής δράσης.

Παρόλα αυτά μπορεί να νιώθετε ότι πέφτετε από τοίχο… σε τοίχο, καθώς μπορεί να υπάρχουν εμπόδια που καθυστερούν την πρόοδο σας και κυρίως μεγάλη σύγχυση. Όμως αυτό είναι απλά ένα μήνυμα από το σύμπαν που σας λέει να μην είστε βιαστικοί ούτε στις αποφάσεις σας ούτε στη δράση σας.

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή ακόμη κι αν δυσανασχετείτε στην τρέχουσα δουλειά σας να τα βροντήξετε και να φύγετε κι ακόμη περισσότερο δεν είναι η στιγμή να πάτε βιαστικά κάπου αλλού. Ακούστε το ένστικτο σας, μαζέψτε τις πληροφορίες που θέλετε και μόλις τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή αναλαμβάνετε δράση.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share