Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι το τριήμερο 4-6/6/21 για τα ζώδια; Πώς θα μας επηρεάσει η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα (Video)

Ποιοι θα επηρεαστούν από την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

4 Ιουνίου 2021 15:25
Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι το τριήμερο 4-6/6/21 για τα ζώδια; Πώς θα μας επηρεάσει η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Παρασκεύης 4 Ιουνίου έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποίησε πως θα είναι το τριήμερο 4-6/6/21 για τα ζώδια αλλά το πως θα μας επηρεάσει η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα. Ενώ, δείτε ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα και ποιο δεν «το ‘χει» καθόλου!

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Το παρασκευοσαββατοκύριακο έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, μία περίεργη όψη. Αν θέλαμε να περιγράψουμε με μία πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης θα λέγαμε, ‘’παιχνίδια εξουσίας’’. Αυτή η όψη έχε σχέση με αντιπαραθέσεις, με χειριστικά παιχνίδια, με έκφραση θυμού. Προσοχή στη διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων. Την Κυριακή, θα αρχίσει να αποκλιμακώνεται αυτή η όψη και η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή αστρολόγος.

Άση Μπήλιου: Είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο - Ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά;

«Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους από τη μια και φευγάτους από την άλλη, σε μια μέρα που η λογική λέει άλλα και η καρδιά τα αντίθετα. Η Σελήνη συμβολίζει την πιο συναισθηματική μας πλευρά, ενώ ο Ήλιος την πιο εγκεφαλική.

Όταν βρίσκονται μεταξύ τους σε τετράγωνο υπάρχει τάση να μην συμφωνεί το μυαλό με την καρδιά και να νιώθουμε σε τέλμα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να προσφέρει όμως τη λύση στο τέλος αν εναρμονιστούμε με αυτό που μας ενθαρρύνει να κάνουμε αυτή η όψη, που δεν είναι άλλο από το να διαφοροποιήσουμε τη στάση μας σε ένα ζήτημα.

Αντί να πέφτουμε πάνω στο εμπόδιο με φόρα, ας δούμε πώς μπορούμε να το περάσουμε δια της πλαγίας οδού. Λίγη επινοητικότητα αρκεί. Σήμερα προχωρά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη

Ποιοι ευνοούνται και τι πρέπει να προσέξουμε

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά είναι τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες. Αρκετά ευνοημένοι θα είναι Ταύροι και Παρθένοι.

Σχετικά πιο δύσκολη θέση είναι για τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Στη διάρκεια της παραμονής της στον Καρκίνο η τάση θα είναι να στραφούμε σε ανθρώπους που σχετιζόμαστε βαθιά, νιώθουμε ασφαλείς μαζί τους και υπάρχει έντονο το αίσθημα της οικειότητας. Είναι η Αφροδίτη που αγαπά την οικογένεια και δεν εννοώ απαραίτητα μόνο τους ανθρώπους που έχουμε δεσμούς αίματος μαζί τους. Στον έρωτα θα ψάξουμε σχέσεις που αν μη τι άλλο υπόσχονται μακροημέρευση. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα έχουν πιο ρομαντική διάθεση ή και νοσταλγική, οπότε δεν είναι απίθανο να επιστρέφουν και σε παλιότερες σχέσεις. Πριν το αποφασίσετε όμως, θυμηθείτε γιατί τελείωσαν την πρώτη φορά και τι έχει αλλάξει από τότε.

Στις επαγγελματικές σχέσεις θέλει προσοχή, καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενθουσιάζεται με την ιδέα να κάνει φιλίες μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά επειδή τείνει να παίρνει πολύ προσωπικά τα πράγματα, ίσως δεν ευνοεί την αντικειμενική κρίση και τις σκληρές αποφάσεις που κάποιες στιγμές πρέπει να παρθούν στη δουλειά. Οικονομικά θέλει προσοχή στα έξοδα, τα οποία γίνονται παρορμητικά και χωρίς πολλή σκέψη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share