Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άση Μπήλιου: Τα τρία ζώδια που περιμένουν κάτι θετικό σήμερα-αύριο - Ποιοι θα επηρεαστούν από την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

3 Ιουνίου 2021 14:59
Άση Μπήλιου: Τα τρία ζώδια που περιμένουν κάτι θετικό σήμερα-αύριο - Ποιοι θα επηρεαστούν από την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Πέμπτης 3 Ιουνίου έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και προειδοποίησε ποια ζώδια να περιμένουν κάτι θετικό σήμερα και αύριο αλλά και ποια θα επηρεαστούν θετικά από την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Ενώ, δείτε ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα και ποιο δεν «το ‘χει» καθόλου!

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Η μέρα είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς θα είναι κυρίαρχη κάνοντας πολλές όψεις, ωθώντας μας σε συναισθηματικές και κάπως οξύθυμες αντιδράσεις. Μάλιστα, σε μεγάλο μέρος της Πέμπτης η Σελήνη είναι κενή πορείας και συγκεκριμένα από τις 2:10μμ μέχρι τις 08:59μμ, ώρες μεγαλύτερης αστάθειας και σύγχυσης.

Το βράδυ είναι πολύ διαφορετικό, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και ξεκινά η επιρροή της υπέροχης και τυχερής όψης Αφροδίτης-Δία που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής, εφοδιάζοντας μας με αισιοδοξία, θετικότερες προοπτικές στον έρωτα και τα οικονομικά.»

Άση Μπήλιου: Είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο - Ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά;

«Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους από τη μια και φευγάτους από την άλλη, σε μια μέρα που η λογική λέει άλλα και η καρδιά τα αντίθετα. Η Σελήνη συμβολίζει την πιο συναισθηματική μας πλευρά, ενώ ο Ήλιος την πιο εγκεφαλική.

Όταν βρίσκονται μεταξύ τους σε τετράγωνο υπάρχει τάση να μην συμφωνεί το μυαλό με την καρδιά και να νιώθουμε σε τέλμα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να προσφέρει όμως τη λύση στο τέλος αν εναρμονιστούμε με αυτό που μας ενθαρρύνει να κάνουμε αυτή η όψη, που δεν είναι άλλο από το να διαφοροποιήσουμε τη στάση μας σε ένα ζήτημα.

Αντί να πέφτουμε πάνω στο εμπόδιο με φόρα, ας δούμε πώς μπορούμε να το περάσουμε δια της πλαγίας οδού. Λίγη επινοητικότητα αρκεί. Σήμερα προχωρά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη

Ποιοι ευνοούνται και τι πρέπει να προσέξουμε

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά είναι τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες. Αρκετά ευνοημένοι θα είναι Ταύροι και Παρθένοι.

Σχετικά πιο δύσκολη θέση είναι για τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Στη διάρκεια της παραμονής της στον Καρκίνο η τάση θα είναι να στραφούμε σε ανθρώπους που σχετιζόμαστε βαθιά, νιώθουμε ασφαλείς μαζί τους και υπάρχει έντονο το αίσθημα της οικειότητας. Είναι η Αφροδίτη που αγαπά την οικογένεια και δεν εννοώ απαραίτητα μόνο τους ανθρώπους που έχουμε δεσμούς αίματος μαζί τους. Στον έρωτα θα ψάξουμε σχέσεις που αν μη τι άλλο υπόσχονται μακροημέρευση. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα έχουν πιο ρομαντική διάθεση ή και νοσταλγική, οπότε δεν είναι απίθανο να επιστρέφουν και σε παλιότερες σχέσεις. Πριν το αποφασίσετε όμως, θυμηθείτε γιατί τελείωσαν την πρώτη φορά και τι έχει αλλάξει από τότε.

Στις επαγγελματικές σχέσεις θέλει προσοχή, καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενθουσιάζεται με την ιδέα να κάνει φιλίες μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά επειδή τείνει να παίρνει πολύ προσωπικά τα πράγματα, ίσως δεν ευνοεί την αντικειμενική κρίση και τις σκληρές αποφάσεις που κάποιες στιγμές πρέπει να παρθούν στη δουλειά. Οικονομικά θέλει προσοχή στα έξοδα, τα οποία γίνονται παρορμητικά και χωρίς πολλή σκέψη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share