Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

1 Ιουνίου 2021 00:37
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Ιουνίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 1 Ιουνίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Κριέ, σήμερα προσπάθησε να κινείσαι παρασκηνιακά και θα δεις πως θα βγεις απόλυτα κερδισμένος! Είσαι διαισθητικός, διορατικός και πιθανόν να υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα προτιμήσεις να είσαι μόνος! Είσαι αποφασισμένος να κοιτάξεις τις ανάγκες σου και να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν καιρό τώρα!

Ταύρος

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα επιδιώκεις να βρεις μαζί με άλλους ανθρώπους και κυρίως μαζί με τους φίλους σου, κοινούς στόχους και κοινούς σκοπούς, προκειμένου να κινηθείς μαζί τους δημιουργώντας ωφέλιμες συμμαχίες! Έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θες! Ήρθε η ήμερα, να κοινωνικοποιηθείς με τον τρόπο που θες, να αξιολογήσεις ορθά τις κοινωνικές σου σχέσεις και να εκπληρώσεις τα σχέδια και όνειρα σου!

Δίδυμοι

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Δίδυμε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και τη φήμη σου! Πολύ πιθανόν να επαναξιολογήσεις την στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσεις ευκολότερα παρακάτω και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου καταξίωση! Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα!

Καρκίνος

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλά από τα σχέδια σου, αφού όμως πρώτα, τα σχεδιάζεις με γνώμονα την λογική και την σύνεση σου! Απορρίπτεις συνειδητά τα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα σήμερα, ώστε να περάσεις όμορφα και να γεμίσεις εμπειρίες! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για επιπολαιότητα και υπεραισιοδοξία!

Λέων

Καλό Μήνα! Φίλε Λέοντα, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου εχθρό ή αντίπαλο, αφού την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται με κάποιο τρόπο! Πλέον καταλαβαίνεις καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρων σου, γεγονός που σε βοηθά να βρεις πολύτιμες λύσεις! Μην διστάσεις στιγμή να εμπιστευτείς την διορατικότητα σου και θα διαπιστώσεις, πως μέσω της ενδοσκόπησης, θα καταφέρεις πολλά!

Παρθένος

Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Παρθένε, το ζητούμενό σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου! Μάλιστα, έχεις τον τρόπο να το καταφέρνεις εύκολα αυτό, γι'αυτό και τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί! Γενικά, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές!

Ζώδια 1 Ιουνίου

Ζυγός

Καλό Μήνα! Φίλε Ζυγέ, σήμερα, μέσα από κάποια γεγονότα, αναγκάζεσαι να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και σε πιο συγκεκριμένα και πρακτικά θέματα! Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές τώρα, γι'αυτό φρόντισε να τις τακτοποιείς, σε κάθε υποχρέωση που οφείλεις να διεκπεραιώσεις. Ιδανική ημέρα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή και άσκηση και γενικά για να αποκτήσει άλλους ρυθμούς η καθημερινότητα σου!

Σκορπιός

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Σκορπιέ, αν περιορίσεις την τάση σου για επίδειξη, έπαρση και εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις σήμερα να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και το ενδιαφέρον των γύρων σου! Επιπλέον, θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, σήμερα παρουσιάζουν σημαντικές εξελίξεις και βελτίωση! Ιδανική ημέρα επίσης, για διασκέδαση, δημιουργικότητα, καλοπέραση και κάθε είδους απολαύσεις!

Τοξότης

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και καταφέρνεις να μαντεύεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου και αυτών που συναναστρέφεσαι, με αποτέλεσμα να ξέρεις από πριν το τι κρύβει ο καθένας μέσα του! Ήρθε η ώρα, για να κάνεις έναν μικρό απολογισμό, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Αιγόκερως

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα απολαμβάνεις επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις ή ψυχαγωγικές εξόδους! Ο τρόπος που επικοινωνείς, θα σε κάνει σήμερα αγαπητό και περιζήτητο στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσπάθησε όμως, να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα γραπτώς! Επιπλέον, σήμερα, τα αδέρφια κι οι στενοί συγγενείς σου, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου!

Υδροχόος

Καλό Μήνα! Φίλε Υδροχόε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα πρακτικός και έτσι, βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα, αλλά και στα προβλήματα των άλλων! Είσαι αρκετά ικανός να κρίνεις σωστά την αξία των πραγμάτων. θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι θεωρείς ότι έχει κάποια σημαντική αξία για σένα. Κάποιες νέες συνθήκες, συγκυρίες και ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα και θα σου δώσουν πίσω την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Ιχθείς

Καλό Μήνα! Φίλε Ιχθύ, οι προϋποθέσεις σήμερα, θα είναι οπωσδήποτε ευοίωνες για τους στόχους σου και τους σκοπούς σου! Η εκπλήρωση τους λοιπόν, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα σου προσφέρουν σίγουρα αυξημένη και τονισμένη αυτοπεποίθηση, όπως και διάθεση για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να κάνεις νέα ξεκινήματα!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share