Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 22 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

22 Μαΐου 2021 07:00
zodia-simera

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 22 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα συμπεράσματα σου, βασιζόμενος μόνο σε μεγάλα λόγια και δικές σου ιδέες, γιατί θα απογοητευτείς! Επιπλέον, προσπάθησε να μην μπλεχτείς σε κουτσομπολιά, να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέξεις όσο μπορείς στις επικοινωνίες σου! Το συναίσθημα την σημερινή ημέρα, νικά την λογική σου, με αποτέλεσμα κάποιες αποφάσεις σου, να αποδειχθούν λανθασμένες!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, την σημερινή ημέρα θα διαπιστώσεις, πως οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και θα κάνουν σίγουρα την διαφορά, γι'αυτό μην τις αμελείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου! Μπορεί η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα, αλλά μην αγχώνεσαι! Όλα θα διεκπεραιωθούν στην ώρα τους!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της απομυθοποίησης και γευτείς την πικρή γεύση της απογοήτευσης! Αρκετές φορές θα προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο μπορείς προσγειωμένος!

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα;

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και έτσι, καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου, γεγονός που σε βοηθά στην εκπλήρωση στόχων και επιθυμιών! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, μπορείς να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με καλοπροαίρετη συζήτηση και διάθεση! Κάνε έναν απολογισμό των γεγονότων μέχρι τώρα, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά, τις εξελίξεις στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Λέων

Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες παροδικές και μικρές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν να έδωσες σε κάποιον φίλο, παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε, χωρίς να λάβεις τα ίδια από εκείνους! Εσύ συνέχισε να προσπαθείς, να μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην ξαναγίνεις θύμα κάποιων καταστάσεων, ιδίως σε φιλίες!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα επιλέγεις να γίνεις πρακτικός, να προσγειωθείς και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Θα ασχοληθείς σοβαρά με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου, υλική ή συναισθηματική! Οι ευκαιρίες για να έχεις θετικές εξελίξεις, θα είναι πολλές και ενδεχομένως να προέρχονται από κάποιες νέες συνθήκες, που θα έρθουν και θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την χαμένη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς, μέσα από πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Αν τις αρπάξεις έγκαιρα, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα και την τάση σου να θεωρείς τα πάντα δεδομένα, χωρίς να προσπαθείς για αυτά!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είσαι σαφώς πιο διαισθητικός και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα επιλέξεις την μοναξιά, αλλά και την μυστικοπάθεια! Προτίμησε να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν απομονωθείς για λίγο, από κοινωνικές συζητήσεις και θα δεις πως θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς! Ετοιμάσου να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες, προβληματικές και τοξικές σχέσεις και κινήσου παρασκηνιακά!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενδεχομένως, μεγάλες απογοητεύσεις! Σίγουρα, κάποιες καταστάσεις, θα σου δημιουργήσουν αναπάντεχη ανασφάλεια και αναθεωρήσεις για πολλές καταστάσεις και πρόσωπα και σύγχυση στον τομέα των σχέσεων σου! Θα βιώσεις πιθανότατα ασυνεννοησία και δυσπιστία, οι οποίες μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες, αλλά ευτυχώς προσωρινές!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς στα αυξημένα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητα σου. Φυσικά, ακόμα κι αν αγχωθείς, προσπάθησε να μην ζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν και να παραδεχθείς τα τυχόν λάθη σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο εγκυμονεί κάποιους κινδύνους, κυρίως αν φερθείς υπερβολικά και επιπόλαια, λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Ακόμα κι αν περνάς πολύ όμορφα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη ευτυχία και να μην πιστεύεις σε κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γιατί αλλιώς θα προσγειωθείς απότομα!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, καταλαβαίνεις πλέον και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, γι'αυτό εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό, την διορατικότητα και την διαίσθηση σου! Λόγω της τάσης σου για ενδοσκόπηση, θα έχεις τώρα την δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου και της ψυχικής σου κατάστασης και έτσι πλέον, θα ξέρεις ακριβώς τι πραγματικά επιθυμείς και χρειάζεσαι στην ζωή σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share