Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

21 Μαΐου 2021 06:43
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, ίσως αισθανθείς πως η λογική σου είναι απούσα σήμερα και αντικαθίστανται από παρορμητισμό και αυθορμητισμό! Επικοινωνιακά , χάνεις τον έλεγχο και παρασύρεσαι σε λόγια ορμητικά, λόγω υπεραισιοδοξίας και υπερβολικού ενθουσιασμού! Σκέψου πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, πριν μπλεχτείς σε κουτσομπολιά και πριν προχωρήσεις σε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία, να αναγκαστείς με διαφορετικούς τρόπους, να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να ασχοληθείς με τα υλικά σου αγαθά, αφού θα διαπιστώσεις πως τίποτα και κανένας δεν είναι δεδομένος! Πιθανόν να έρθουν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους δραστηριότητα της καθημερινότητας, αλλά ιδίως ότι αφορά πρακτικές υποθέσεις, οικονομικές ή συναισθηματικές, κυρίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, το οποίο σε αφορά άμεσα, θα πρέπει να προσγειωθείς και να εκλογικευτείς άμεσα! Λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, μπορεί να υπάρχουν σοβαρές απώλειες και συνέπειες, αντί για ευκαιρίες! Διατήρησε σε λογικά επίπεδα τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην χαλάσεις την ευνοϊκή ατμόσφαιρα τώρα, ρισκάροντας ό,τι μέχρι τώρα έχεις κερδίσει!

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα;

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας που είχες τελευταία και πιθανόν να μην εκτίμησες σωστά πρόσωπα και καταστάσεις! Η ημέρα θα επαναφέρει κάποιους φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις που σε αφορούν! Αντιμετώπισε «κατάματα» την αλήθεια, που μέχρι τώρα δεν τολμούσες να παραδεχθείς και να διαχειριστείς! Προσοχή στον υπέρμετρο ενθουσιασμό, ο οποίος θα φέρει αυταπάτες!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να έρθουν κάποιες παροδικές δυσάρεστες και απροσδόκητες αναθεωρήσεις, που αφορούν, την ομαδική δραστηριότητα, τις φιλίες, τα οράματα, τα όνειρα και τα ιδανικά σου! Ίσως τελευταία, να έκανες κάποιες υπερβολές, λόγω υπεραισιοδοξίας και υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου και είχες λάθος συμπεριφορά, απέναντι σε κάποιο φίλο σου! Μην θεωρείς κανέναν δεδομένο λοιπόν και προστάτεψε σημαντικές για σένα φιλίες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός! Πρέπει οπωσδήποτε να δείξεις προσοχή, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει τώρα μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες, γκάφες και υπερβολές, που θα φέρουν εμπόδια, στην πρόοδό σου και στις φιλοδοξίες σου και επιπλέον θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Προσπάθησε να παραμείνεις διαλλακτικός, ταπεινός και να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, να μειώσεις την τάση σου για επιπολαιότητα και ανεμελιά, λόγω υπερεκτίμησης του εαυτού σου και των δυνάμεων σου! Δώσε την αμέριστη προσοχή σου στις συζητήσεις που τώρα θα κάνεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου, οι οποίες μπορεί να κρύβουν παγίδες, που δεν μπορείς να αναγνωρίσεις, λόγω υπεραισιοδοξίας!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, αλλά και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, όσον αφορά πρόσωπα και καταστάσεις! Έχεις την τάση για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις του μυαλού, που ενδεχομένως θα σε ζημιώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις προδομένος! Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και παιχνίδια εξουσίας, λόγω υπερεκτίμησης της δύναμης σου, που αργότερα σίγουρα θα μετανιώσεις!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα φέρει αρκετή σύγχυση και αναταραχές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σου! Η παροντική υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η τάση σου να αναδεικνύεις το «εγώ» σου συνεχώς, θα φέρει αρκετές αρνητικές συνέπειες! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και μία φορά να παρασυρθείς σε υπερβολές, να έχεις άσχημα αποτελέσματα!

Αιγόκερως

Φιλέ Αιγόκερε, η αναβλητική συμπεριφορά σου τελευταία, σήμερα θα δείξει τις συνέπειες της! Το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα σε αναγκάσει να διευθετήσεις άμεσα τα αυξημένα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις σου! Οφείλεις οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς σε εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα σου και τις δουλειές σου! Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις τις ευθύνες σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε ωθεί να βασιστείς στις δυνάμεις και την δημιουργικότητα σου, ώστε να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή και την λάμψη σου, αλλά με τον πιο λάθος τρόπο! Είσαι μάλλον υπερβολικά εγωκεντρικός και η έπαρση σε παρασύρει σε υπερβολές, επιπολαιότητες και λάθη ανώριμα! Θα πρέπει λοιπόν, να παραμείνεις προσγειωμένος και να μην στηρίζεσαι στην εφήμερη και απλά επιφανειακή επιτυχία!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδίως στο στενό σου οικογενειακό περιβάλλον! Αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, με συγγενείς, οι οποίες για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να περιμένουν, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι σου λένε, να σέβεσαι τις απόψεις σου και να μην ανταποκρίνεσαι με έπαρση και απαιτήσεις!

Πηγή: oroskopos.grhttps://www.oroskopos.gr/

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share