Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τη Λίτσα Πατέρα: Πρόταση γάμου για αυτά τα ζώδια τις επόμενες ώρες!

Έρχονται εξελίξεις

19 Μαΐου 2021 13:02
«Βόμβα» από τη Λίτσα Πατέρα: Πρόταση γάμου για αυτά τα ζώδια τις επόμενες ώρες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έριξε η Λίτσα Πατέρα, με την έμπειρη αστρολόγο να αναφέρεται στα ζώδια, τα οποία θα ζήσουν κάποιο ευχάριστο γεγονός, όπως έναν αρραβώνα ή ένα γάμο στις επόμενες ώρες.

Η ίδια έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναφέροντας πως η Σελήνη είναι στον Λέοντα και η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο στους Διδύμους, μπορεί να φέρει αυτή τη σταθεροποίηση σε σχέσεις, ή να επανέλθουν παλιότερες, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τι ισχύει για τη διαδικασία του έρωτα σε κάθε ζώδιο.

Ζώδια-Λίτσα Πατέρα: Προσοχή στα παιδιά τις επόμενες μέρες

Συνέστησε, όμως, και προσοχή για τις επόμενες μέρες, καθώς θα υπάρξει ανάδρομος Ερμής και αυτό μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά μας ή να προσφέρει απατηλές υποσχέσεις.

Δείτε τις αστρολογικές της προβλέψεις στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Μαΐου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 19 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη και κεφάτη! Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, βάζεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου, προβάλλεις και προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι λατρεύουν τον καινούριο σου εαυτό και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δραστηριότητα σου σήμερα!

Ταύρος

Σήμερα πραγματοποιείται το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα, πληγές και τραύματα και επιπλέον εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες, φίλε Ταύρε! Σε χαρακτηρίζει διαίσθηση, διορατικότητα, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, συναίσθημα, ευαισθησία, έμπνευση και γοητεία! Διεκδίκησε τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα μαγευτικά εκφραστικά σου μέσα, τον τρυφερό σου λόγο και το επικοινωνιακό σου ταλέντο!

Δίδυμοι

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα καταφέρεις κοινωνικά, να γίνεις πολύ δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από συναναστροφές και επαφές, άτομα θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους και τις σκέψεις τους με κάθε ποικίλους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια και καθαρότητα, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις και να πετύχεις στόχους! Διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς, επίσης ευνοούνται!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα να είσαι απλά έτοιμος για κάθε αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό, με την βοήθεια του Εξαγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα! Καταφέρνεις πανεύκολα, χωρίς καν να προσπαθήσεις, να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις, χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και την γλυκύτητα του λόγου σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου και εκείνοι όμως, σε βοηθούν με συμβουλές, αλλά και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μεγάλου στόχου σου!

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω του Εξαγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα, άκου άφοβα το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα ικανός, αξιοθαύμαστος και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη στάση σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Κάποιες υποθέσεις οικογενειακές, δρομολογούνται και καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε ότι σήμερα πετύχεις!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ανεμελιά και αισιοδοξία, λόγω της εύνοιας του Εξαγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα! Η ιδανική στιγμή, είναι τώρα, για επαφές, κοινωνικοποίηση και επικοινωνίες! Επιπλέον μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, θα σου επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου στόχου!

Ζώδια 19 Μαΐου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αφού είσαι εμφανώς πιο επικοινωνιακός και προσιτός, καταφέρνεις και εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν ξανά εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους! Επιπλέον σε βοηθούν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς που έχεις θέσει και σήμερα επιθυμείς να υλοποιήσεις!

Σκορπιός

Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, ευγενικός, διαλλακτικός και αυτό σε κάνεις δημοφιλή, συμπαθή και περιζήτητο! Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, αφού οι άλλοι είναι σίγουρα πιο δεκτικοί! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

Τοξότης

Θα καταφέρεις σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, αγαπητέ Τοξότη, να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις θετικές αλλαγές σε εμφάνιση, σε διάθεση και φυσική κατάσταση! Επιπλέον, καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, κυρίως λόγω των μετρημένων και αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, οι καταστάσεις, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένα γεγονότα σήμερα, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, χειραγωγώντας καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός όμως, που θα γυρίσει εναντίον σου αργά ή γρήγορα!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, μπορείς σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους! Στο σπίτι, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που ίσως προκύψουν, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από παλιά, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος! Θέματα με ακίνητα, λύνονται αυτήν την περίοδο!

Ιχθείς

Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου, φίλε Ιχθύ! Δεν σε ενδιαφέρει πια ο,τιδήποτε επιφανειακό στην συμπεριφορά των άλλων με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά η ουσία και το βάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις! Δεν σε συγκινούν πια περιπέτειες και εφήμερες καταστάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για διακοπή κακής ή βλαβερής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share