Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Ευχάριστα νέα για αυτό το ζώδιο τις επόμενες δύο εβδομάδες

Ο λόγος που μπορούμε από αύριο (14/5) να αισιοδοξούμε

13 Μαΐου 2021 11:20
Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Ευχάριστα νέα για αυτό το ζώδιο τις επόμενες δύο εβδομάδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο Star και ανέφερε, ότι για ένα ζώδιο έρχονται ευχάριστα νέα στις δύο εβδομάδες, που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με την έμπειρη αστρολόγο, από αύριο (14/5) ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύες και αυτό φέρνει σημαντικές εξελίξεις για το εν λόγω ζώδιο, καθώς παράλληλα φεύγει για πρώτη φορά ύστερα από 1.5 χρόνο από τον Κρόνο.

Ζώδια-Άση Μπήλιου: Ο λόγος αισιοδοξίας της μετατόπισης του Δία στους Ιχθύες

Ο λόγος της αισιοδοξίας έγκειται στο ότι ο Κρόνος αποτελεί έναν πλανήτη περιορισμών, ενώ με τη μετατόπιση αυτή του Δία, αναμένεται να δεχθούμε περισσότερη βοήθεια, με τη Λίτσα Πατέρα να τονίζει πως υπάρχει εύνοια για συμφωνίες.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 13 Μαΐου

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 13 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο σήμερα με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και οικογενειακά θέματα! Πιθανόν να επανέλθουν ξαφνικά, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί, αλλά τώρα μπορείς να τα εξαλείψεις, αφού έχεις τις λύσεις τους! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα ανακτήσει την αυτοεκτίμηση σου!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου προσφέρει με διάφορους τρόπους χαμόγελο και μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να αισθανθείς και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα φέρει μία αποκάλυψη, που εξυπηρετεί τους στόχους σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, που πραγματοποιείται σήμερα, σου εγγυάται πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις! Μέσα από ξαφνικά μηνύματα και νέα, η σημερινή ημέρα θα είναι μία έκπληξη που θα σε κάνει να περάσεις απλά υπέροχα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα φέρει λύσεις στους φιλικούς σου κύκλους!

Λέων

Φίλε Λέοντα, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τους αγώνες σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου προσφέρει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά και να περάσεις υπέροχα!

Ζώδια 13 Μαΐου

Ζυγός

Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Ζυγέ, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου δώσουν εσωτερική δύναμη και διορατικότητα, σε ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις ή να διεκδικήσεις σήμερα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε ωθήσουν σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές σου, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Επίσης, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Επιπλέον, φροντίζεις τον εαυτό σου και ανανεώνεσαι ψυχικά, αλλά και εμφανισιακά!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου φέρει σίγουρα καλοπέραση, δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη! Μπορείς τώρα να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και έπαρση!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις!

Ιχθείς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, αλλά και σχέσεις με αδέλφια! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share