Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άση Μπήλιου: Νέα Σελήνη στον Ταύρο - Πώς θα μας επηρεάσει;

Νέα ξεκινήματα

11 Μαΐου 2021 11:28
Άση Μπήλιου: Νέα Σελήνη στον Ταύρο - Πώς θα μας επηρεάσει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τρίτης (11/5) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και επισήμανε ότι η Σελήνη μπήκε στον Ταύρο, και αυτό σημαίνει πως ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Η Λίτσα Πατέρα επισημαίνει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις 13 Μαΐου.

Συγκεκριμένα η Άση Μπήλιου είπε: «Η Σελήνη μπήκε στον Ταύρο και αυτό σημαίνει πώς ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Εάν θέλετε όμως να έχουν επιτυχία, θα πρέπει να το κάνετε όπως και οι Ταύροι. Πρέπει να είστε πολύ καλά οργανωμένοι γι' αυτό που θέλετε να ξεκινήσετε και να μην είστε ανυπόμονοι. Τ' αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα φανούν σε έξι μήνες»

Αναλυτικά τα ζώδια από την Άση Μπήλιου παρακάτω:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα μπορέσεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής! Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Γενικά, δεν είναι καλή μέρα για βιασύνες και παρορμητισμούς, αφού η εύνοια θα φανεί μέσα από αργές, αλλά απόλυτα θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά τον πρωταγωνιστή της ημέρας! Σήμερα, σηματοδοτείται μία ιδιαίτερα σημαντική έναρξη, για να δρομολογήσεις ό,τι αλλαγές χρειάζεσαι, ό,τι νέο ξεκίνημα επιθυμείς και όποια βελτίωση θες να κάνεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Επικεντρώσου στους στόχους σου και θα βρεις τον τρόπο που θα τους πετύχεις!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, στο ζώδιο του Ταύρου, σε ωθεί να μείνεις στην απομόνωση σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις! Άκου την καρδιά και την διαίσθηση σου και επέλεξε την συντροφιά των λίγων και καλών ανθρώπων που αγαπάς και εμπιστεύεσαι! Επίσης, την σημερινή ημέρα θα αποκαλυφθεί κάτι, το οποίο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Ταύρου, αποτελεί μια εξαίσια ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς, να αφήσεις πίσω τα προβλήματά σου, να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και να απολαύσεις νέες γνωριμίες και να φιλικές συναναστροφές. Ώρα να κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό, ήθελες!

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Ταύρου, είναι κατάλληλη για δραστηριότητες, που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Λέοντα. Θα υπάρξουν σαφώς νέες σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα να κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα!

Παρθένος

H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα, φίλε Παρθένε! Έχεις την ευκαιρία, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες κοινωνικές επαφές και να πετύχεις στόχους με την βοήθεια της τύχης! Μπορείς επίσης να αναμένεις νέα ξεκινήματα και καινούργιες εμπειρίες!

Ζώδια 11 Μαΐου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς συναισθηματικά. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από τις τοξικές! Ένα μυστικό που σου αποκαλύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας, σου δίνει απόλυτη χαρά και ξεδιαλύνει το θολό τοπίο!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Τώρα πλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις εσύ πρωτοβουλία και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σχέδια, νομικά ζητήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων, μέσα από επαφές και συναναστροφές!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, λόγω της Νέας Σελήνης στον Ταύρο που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Καλό θα είναι επίσης την σημερινή ημέρα, να ασχοληθείς περισσότερο με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να εντάξεις στη ζωή σου την γυμναστική και την άσκηση!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Ταύρου, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να χορτάσεις θαυμασμό των γύρων σου και να αισθανθείς το επίκεντρο της προσοχής, αφού θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις προγραμματίσει κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον και μάλιστα, ορισμένες συγγενικές προβληματικές σχέσεις, μπορεί να εξομαλυνθούν!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου, η οποία σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, επαφές και γνωριμίες! Πλέον, προβάλλεις τις δεξιότητές σου και επικοινωνείς καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Κάποιο ευχάριστο μήνυμα, μπορείς να αναμένεις την σημερινή ημέρα!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share