Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άση Μπήλιου: «H Σελήνη προχωρά στον Ταύρο» - Πως θα κυλήσει η εβδομάδα και ποια ζώδια πρέπει να δώσουν προσοχή! (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

10 Μαΐου 2021 11:05
Άση Μπήλιου: «H Σελήνη προχωρά στον Ταύρο» - Πως θα κυλήσει η εβδομάδα και ποια ζώδια πρέπει να δώσουν προσοχή! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου, το πρωί της Δευτέρας (10/5) έκανε τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις και ενώ επισήμανε ότι η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο, διευκρίνισε το πως θα κυλήσει η εβδομάδα αλλά και το ποια ζώδια πρέπει να δώσουν προσοχή.. Με την Λίτσα Πατέρα να επισημείνει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις 13 Μαΐου, ενώ επισήμανε και πως θα κυλήσει ο μήνας για όλα τα ζώδια.

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου είπε χαρακτηριστικά:

«Η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας και θα προετοιμάσει την αυριανή Νέα Σελήνη στο σταθερό και γήινο αυτό ζώδιο, μια όαση μέσα στην καρδιά του Μαΐου.

Σήμερα όμως είναι έντονη η επιρροή της συνόδου του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) στους Διδύμους, δίνοντας στη μέρα μια επικοινωνιακή χροιά, αλλά και μια «καρμική» διάσταση σε σχέση με τις πληροφορίες που μπορεί να μάθουμε ή κάποιες συζητήσεις που μπορεί να κάνουμε και να επηρεάσουν τις αποφάσεις μας.»

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η μέρα σήμερα προστάζει άνεση, σιγουριά και μικρές απολαύσεις! Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με πράγματα που σου αρέσουν, αφού η ημέρα στο ζητά! Συγκυρίες κάθε είδους, θα σε κάνουν να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου! Το μοναδικό ίσως που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι οι αργοί ρυθμοί σου και η εν μέρει αδιαφορία για τα προβλήματα των άλλων!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή ημέρα, είναι δική σου φίλε Ταύρε και αδιαμφισβήτητα είσαι ο πρωταγωνιστής, με την Σελήνη να βρίσκεται σήμερα, στο δικό σου ζώδιο! Πες ναι σε νέα ξεκινήματα, καινούργιες δραστηριότητες και αποφάσεις! Είσαι δυναμικός και η καθημερινότητα σου γεμίζει λάμψη, γεγονότα και εξελίξεις κάθε είδους! Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, στην τάση σου για πείσμα, ανταγωνισμό και δογματικότητα! Είναι ωραίο να σε κακομαθαίνουν και να είσαι το επίκεντρο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, ζητά από σένα, καλοσύνη, συμπόνια αλλά και ενδοσκόπηση! Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στις βαθιές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ανάγκες σου! Βλέπεις, μπορεί η μέρα να μην ενδείκνυται για δραστηριότητες, αλλά είναι σίγουρα ιδανική για συνειδητοποιημένες προσωπικές αποφάσεις! Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να συγχωρέσεις ή να ζητήσεις συγχώρεση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα ξυπνήσεις με διάθεση βελτίωσης της ζωής σου και αλλαγής των δεδομένων σου! Δημιούργησε ένα καινούργιο όραμα, υλοποίησε τις ιδέες σου και κατάκτησε τους στόχους σου! Άνθρωποι, κυρίως φίλοι, σε αγαπούν και σε στηρίζουν σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό σήμερα να κάνεις! Επικοινώνησε με τους φίλους σου, κοινωνικοποιήσου και ακολούθησε τις συμβουλές ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και εμπιστεύεσαι!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή και οπωσδήποτε σοβαρότητα από μέρους σου! Οι καταστάσεις και τα γεγονότα σήμερα, θα σε αναγκάσουν να βάλεις στην άκρη ανεμελιά και να θεμελιώσεις την σωστή κοινωνική σου θέση και εικόνα! Ήρθε η ώρα να παλέψεις, ώστε να αναρριχηθείς, να πετύχεις και να υλοποιήσεις στόχους!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κέφι και αισιοδοξία, υπόσχεται η σημερινή ημέρα, φίλε Παρθένε! Απολαμβάνεις συζητήσεις και επαφές, αφού οι προτάσεις και οι κοινωνικές προσεγγίσεις, θα είναι πολλές! Φιλοσοφείς διαφορετικά την ζωή και σίγουρα νιώθεις πιο ανανεωμένος και χαρούμενος, από ποτέ! Εκμεταλλεύσου το και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς!

ΖΥΓΟΣ

Άκρως σημαντική για σένα η σημερινή ημέρα Ζυγέ, ακόμα κι αν σε ωθεί στην σοβαρότητα! Σήμερα λοιπόν, καλό θα ήταν να μειώσεις λίγο τις κοινωνικές σου επαφές και να ασχοληθείς με τις ψυχικές σου ανάγκες και τις συναισθηματικές σου επιθυμίες! Απαλλάξου από συγκαλυμμένες έχθρες, εμμονές και επίμονες σκέψεις που καιρό σε βασανίζουν, για άτομα που δεν το αξίζουν ή που σε αδίκησαν παλαιότερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις την ανάγκη για ήρεμες διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικοποίηση που σε ευχαριστεί και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ομορφιά και τέχνη! Σήμερα θα καταφέρεις να εξαλείψεις τυχόν διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι και είχατε κάποια προβλήματα παλαιότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η σημερινή μέρα, ενδείκνυται για απασχόληση και εξομάλυνση της ρουτίνας της καθημερινότητας σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή, να ασχοληθείς με την καλή κατάσταση του σώματος σου και του οργανισμού σου, να ξεκουραστείς, να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστήριο, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου για σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες, να κάνεις εκκαθάριση και ξεκαθάρισμα στο σπίτι ή το γραφείο και να κόψεις μία κακή συνήθεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα θέλει ενέργεια, θάρρος και γενναιότητα και εσύ τα έχεις περίσσια, φίλε Αιγόκερε! Η τύχη σήμερα είναι απόλυτα με το μέρος σου και καταφέρνεις να κατακτήσεις στόχους και φιλοδοξίες, χωρίς καν να κουραστείς! Αντιθέτως, θα το απολαύσεις! Ιδανική ημέρα για δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με τα παιδιά! Περιόρισε μόνο την τάση σου για αλαζονική συμπεριφορά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, καλό θα ήταν σήμερα να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα σε χρειάζονται. Αν πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα έρθει η ευκαιρία για αποκατάσταση της σχέσης! Ιδανική ημέρα, για επαφή με την μητέρα, για μαγειρική ή για δουλειές του σπιτιού!

ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για να μιλήσεις επιτέλους φίλε Ιχθύ και να πεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες μέσα σου! Ανοίγεις το μυαλό σου, είσαι ευφυής και εύγλωττος και καταφέρνεις μέσα από επαφές και συζητήσεις, να πετύχεις σημαντικούς για εσένα στόχους! Ιδανική ημέρα για αποστολή μηνυμάτων, συγγραφή και τηλεφωνήματα! Προσοχή μόνο σε ένα πράγμα! Πες όχι σε κουτσομπολιά που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share